Samčí pohlavní problémy
Samčí pohlavní problémy
Ahoj.
Ani já, ani moje okolí nemaj zku�enosti se samečkama (měli jsme samičky). Včera a předevčírem jsem přistihla Igorka, jak....a teď ani nevim , jak to popsat, tak mi odpus�te ten výraz.......si honil péro :oops: .
Já nevim, mo�ná si ho jen čistil, já nevim, ale zarazila mě ta velikost, prodlou�il se mu cca na 4-5 cm a Igor se tvářil velmi přisti�eně :) . Nebo mi chce naznačit, �e chce samičku??? :D :D :D
Ani já, ani moje okolí nemaj zku�enosti se samečkama (měli jsme samičky). Včera a předevčírem jsem přistihla Igorka, jak....a teď ani nevim , jak to popsat, tak mi odpus�te ten výraz.......si honil péro :oops: .
Já nevim, mo�ná si ho jen čistil, já nevim, ale zarazila mě ta velikost, prodlou�il se mu cca na 4-5 cm a Igor se tvářil velmi přisti�eně :) . Nebo mi chce naznačit, �e chce samičku??? :D :D :D
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Kladno
Hanko, naznačuje, naznačuje :lol: :D :lol:
To, co popisuje�, je u činčilích kluků zcela bě�ná věc. Mrňouska jsem přistihla u� kdy� mu byly necelé tři měsíce... Kdy� si pomohou sami, alespoň pak míň obtě�ují mou ruku nebo froté pono�ku (Lumpík má nejvíc rád bílou :D ), případně ply�ovou my�ku, kterou jsem pasovala na Lumpíkovu man�elku. I ta velikost, kterou popisuje�, je normální.
Kdy� některého z kluků přistihnu, ti�e odejdu, proto�e na mne vrhnou takový pohled, �e si prostě nedovolím obtě�ovat :lol:
To, co popisuje�, je u činčilích kluků zcela bě�ná věc. Mrňouska jsem přistihla u� kdy� mu byly necelé tři měsíce... Kdy� si pomohou sami, alespoň pak míň obtě�ují mou ruku nebo froté pono�ku (Lumpík má nejvíc rád bílou :D ), případně ply�ovou my�ku, kterou jsem pasovala na Lumpíkovu man�elku. I ta velikost, kterou popisuje�, je normální.
Kdy� některého z kluků přistihnu, ti�e odejdu, proto�e na mne vrhnou takový pohled, �e si prostě nedovolím obtě�ovat :lol:
:) :) :)
To jsem vůbec nevěděla, ale u� jsem sly�ela, �e maj činčily silný sexuální apetit! Dobrá, obětuju nějakou pono�ku, svou ruku v plén nedám :lol: .
A ten jeho úchylnej výraz, kdybyste to viděli!!Dokonalý....
Budu se muset asi taky poohlídnout po nějaký samičce.
To jsem vůbec nevěděla, ale u� jsem sly�ela, �e maj činčily silný sexuální apetit! Dobrá, obětuju nějakou pono�ku, svou ruku v plén nedám :lol: .
A ten jeho úchylnej výraz, kdybyste to viděli!!Dokonalý....
Budu se muset asi taky poohlídnout po nějaký samičce.
-
- Zlatý uživatel
To bude Igorek rád :D :D
S tou rukou: oni se neptají. Zákeřně a nečekaně zaútočí, proto�e vědí, �e dobrovolně mou ruku nedostanou :lol: Vyčíhnou si tu sporávnou příle�itost, kdy věnuji pozornost něčemu jinému... Tu pono�ku jsem myslela i s nohou a tam to, pokud jde o dobrovolnost, funguje podobně :lol:
S tou rukou: oni se neptají. Zákeřně a nečekaně zaútočí, proto�e vědí, �e dobrovolně mou ruku nedostanou :lol: Vyčíhnou si tu sporávnou příle�itost, kdy věnuji pozornost něčemu jinému... Tu pono�ku jsem myslela i s nohou a tam to, pokud jde o dobrovolnost, funguje podobně :lol:
Teď se teda směju, a� mi tečou slzy!!! :) :D :D :D Fakt takhle útočej???
Ale kdy� si to ted vezmu zpětně, tak předchozí činčila (samička) "sáňkovala" na přítelový noze. Ov�em pono�ka, nepono�ka, bylo jí to �umák, hlavně, �e ta noha byla pánská. A občas ho taky ,asi la�kvně :) , kousla do palce, co� teda přítelovi moc la�kovní nepřipadalo :)
Ale kdy� si to ted vezmu zpětně, tak předchozí činčila (samička) "sáňkovala" na přítelový noze. Ov�em pono�ka, nepono�ka, bylo jí to �umák, hlavně, �e ta noha byla pánská. A občas ho taky ,asi la�kvně :) , kousla do palce, co� teda přítelovi moc la�kovní nepřipadalo :)
-
- Zlatý uživatel
Jo jo, útočej :lol: :lol: Dobře vědí, �e to není úplně v rámci slu�ného chování. :lol: Ale říkám si, �e kdy� mu nepořídím �enskou, tak co bych chtěla :lol:
To okusování občas dělají i moji kluci. Ale nejrad�i má Lumpík to, kdy� mi mů�e okusovat ruku jen tak, jako projev přátelství. Třeba večer, kdy� je večím a Mrňous někde �kodí. :lol: Já ho na oplátku drbu v ou�ku a je spokojenost největ�í :lol:
To okusování občas dělají i moji kluci. Ale nejrad�i má Lumpík to, kdy� mi mů�e okusovat ruku jen tak, jako projev přátelství. Třeba večer, kdy� je večím a Mrňous někde �kodí. :lol: Já ho na oplátku drbu v ou�ku a je spokojenost největ�í :lol:
-
- Zlatý uživatel
Jo jo, útočej :lol: :lol: Dobře vědí, �e to není úplně v rámci slu�ného chování. :lol: Ale říkám si, �e kdy� mu nepořídím �enskou, tak co bych chtěla :lol:
:D :D o co já přicházím :-)
no, vy zase nemů�ete najít v kleci zátky, �e ;-)
no, vy zase nemů�ete najít v kleci zátky, �e ;-)
-
- Zlatý uživatel
Klučičí projevy jsou o něco jednoznačněj�í a lépe inedtifikovatelné :wink:
-
- MODERÁTOR
- Místo/Bydliště: Středočeský kraj
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, Ferdíček má taky choutky! V�dycky nečekaně přiběhne a začne se pářit s kteroukoli částí lidského těla :wink: . Masíruje svou pánví ply�ové hračky, psovi nohu nebo hlavu :D . Je prakticky stále při chuti a občas ho taky přistihnu jak se tlamičkou čistí na onom údu. Jen�e se vůbec netváří přisti�eně, vůbec mu nevadí, �e se dívám, spí� naopak by s či�těním nepřestal, i kdyby bylo zemětřesení, nenchá se vyru�it.
-
- Zlatý uživatel
samec
tak to je uplne normalni a neboj se, ze by tu samici potreboval nutne. Pry si cincilaci pomuzou sami a masturbuji strasne radi:-). Ten pohled, kdy je samec mimo znam a ty najezdy na nohy a ruce taky:-) Jen pritel tenkrat nechapal a strasne se bavil tim, jak se mu splhal po noze a padal z ni:-), jen ja vedela o co jde.
-
- MODERÁTOR
- Kontaktovat uživatele:
Ino, úplně s tebou souhlasím, u nás to probíhá podobně... :wink: a také se v�ichni baví a nevědí, o co skutečně jde a ani jim to rad�i neříkám, aby si nemysleli, �e mám úchylné zvíře :lol: !
-
- Zlatý uživatel
Lumpík náv�těvy tímto způsobem nebaví. :cry: Asi je stydlivka, ale svým choutkám pou�tí uzdu jen v rodinném kruhu :D
-
- ADMINISTRÁTOR
- Místo/Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
S tim tezkym rozpoznanim holcici povahy souhlasim... Rozarka strasne miluje moje nohy, ale nekdy je na ne z nepochopiteneho duvodu nastvana. Kdyz ji ze svych noh shazuju, tak bych to pochopil, ale kdyz jen tak bez varovani pribehne a zacne mi, ne okusovat, ale primo kousat do palcu a boxovat prednima packama. Pozdeji box prejde v hrabani - Rozarka mi doslova hrabe nohy. Kdyz se nedejboze pokusim s palcem hybat, tak to chape jako utok a zintenzivni svoji agresivni cinnost. Obcas ji odporuju a lepnu ji palcem. To pak nevi co by samou zlobou udelala. Lita jak silena a pri kazdem probehnuti kolem noh se o ne zlostne odrazi nebo zastavi, zaboxuje, nakousne a s mrucenim utece.
Za 15 minut se vrati, sedne si na moji nohu a dela takove ty skripave zvuky a tvari se jakoby se nic nestalo.
Obcas vyprovokuju hadku ja, kdyz ji treba odnekud shodim/stouchnu a nejvic, kdyz udelam to samy nekolikrat za sebou.
Za 15 minut se vrati, sedne si na moji nohu a dela takove ty skripave zvuky a tvari se jakoby se nic nestalo.
Obcas vyprovokuju hadku ja, kdyz ji treba odnekud shodim/stouchnu a nejvic, kdyz udelam to samy nekolikrat za sebou.
Soten je to same ...
Stoen taky si lebedi v tom ze poskakuje z nohy na nohu .... treba kdyz jde pritelkyne pres chodbu tak on beha z jedne pantofle na druhou jak dela kroky. Nechapu proc - je to jakoby ho ta podlaha studila - coz je samozrejme blbost - asi si tak hraje.
Co se tyce pohlavnich problemu tak presne jak popisujete - "oplodnovani" backor svetru apod je na dennim poradku :D
Jeho vseobecna povaha ale je spise placha. Kdyz se na nej nesnazim chytat tak si klidne vleze na zidli za moje zada - rozvali se a spi, enkdy si mi sedne kdyz sedim u PC na klin ..ale jakmile pohnu rukou k nemu tak smitec. Pritelkyni ma radsi - te zaleze i do rukavu u mikiny apod. Hold zenska no - ja jsem jen chlap. :D
Jeste mam jednu veselou prihodu - hodil jsem mu na zem takovy ten umelohmotny vnitrni obal z Kindervejce - meli jste videt jak radil ... honil to po podlaze - snazil se do toho kousnout coz byl pro nej problem jelikoz je to dost kluzke a on zrovne nani moc valneho vzrustu takze to bylo jakoby s tim hral fotbal - skoda jen ze cincily asi vseobecne nemaji moc vydrz takze asi po 10 min kdyz do toho nekousl pochopil ze to nepujde a od te doby se toho netknul - proste nezajem.
Co se tyce pohlavnich problemu tak presne jak popisujete - "oplodnovani" backor svetru apod je na dennim poradku :D
Jeho vseobecna povaha ale je spise placha. Kdyz se na nej nesnazim chytat tak si klidne vleze na zidli za moje zada - rozvali se a spi, enkdy si mi sedne kdyz sedim u PC na klin ..ale jakmile pohnu rukou k nemu tak smitec. Pritelkyni ma radsi - te zaleze i do rukavu u mikiny apod. Hold zenska no - ja jsem jen chlap. :D
Jeste mam jednu veselou prihodu - hodil jsem mu na zem takovy ten umelohmotny vnitrni obal z Kindervejce - meli jste videt jak radil ... honil to po podlaze - snazil se do toho kousnout coz byl pro nej problem jelikoz je to dost kluzke a on zrovne nani moc valneho vzrustu takze to bylo jakoby s tim hral fotbal - skoda jen ze cincily asi vseobecne nemaji moc vydrz takze asi po 10 min kdyz do toho nekousl pochopil ze to nepujde a od te doby se toho netknul - proste nezajem.
Re: Soten je to same ...
Mathyass napsal: - skoda jen ze cincily asi vseobecne nemaji moc vydrz takze asi po 10 min kdyz do toho nekousl pochopil ze to nepujde a od te doby se toho netknul - proste nezajem.
:-) to není o výdr�i, ale o inteligenci ;-) co by se s tím namáhal, kdy� to nejde, ne? :-)
Máme doma dřevěná vajíčka, to musím zkusit :-)
-
- Zlatý uživatel
pudy pohlavni
Teda Vasku, tohle jsem jeste neslysela, ze by samice tak radila a mela takovy zajem o nohy:-) Treba ma divnou riji a Tvuj palec ma za cincilakuv ud:-). Nic jineho me nenapada.
-
- ADMINISTRÁTOR
- Místo/Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
to Ina:
nene, dela to porad. :evil:
-
- Zlatý uživatel
Rozarka
Vaclav napsal:to Ina:
tak zbyva uz jediny vysvetleni, ze je to nymfomanka:-)
-
- MODERÁTOR
- Kontaktovat uživatele:
Nemyslíte si, �e název tématu není zrovna trefný? Místo samčích pohlavních problémů bych to nazvala spí� záliba nebo jak si udělat dobře :wink: .
Kdy� tak čtu va�e příspěvky, tak ten název opravdu u� není zrovna nejpřesněj�í!Docela mě pobavilo, jak skoro ka�dej přihodil nějakou tu zku�enost do placu, je vidět, �e si nás ty činčilky totálně ochočily :) :)
-
- Zlatý uživatel
Taky si nemyslim, ze by s tim mely problemy, spis naopak. Ale jeste chvili tady o tom budem psat, tak si to nekdo muze spatne vysvetlit a budem za uchylaky:-)
-
- Zlatý uživatel
Tak mů�eme zkusit poprosit administrátora, jestli by nepřejmenoval toto téma na "Samčí pohlavní radosti" :lol: :lol: :lol:
-
- MODERÁTOR
- Kontaktovat uživatele:
U� jsme za úchyláky, kdy� si to tu četl nedávno můj kamarád, ve �kole z toho pak měli v�ichni ohromnou legraci! :oops:
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Ostrava
- Kontaktovat uživatele:
Tak tohle jsem si o činčách teda nemyslela.. :lol: :lol: No vidím, že mě čeká ještě hodně překvapení.. =D>
Vrátit se na “Nemoci a potíže”