Váha činčilky
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Ostrava-Poruba
Váha činčilky
Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli někdo náhodou nevíte jaká je ideální váha čtyřměsíční činčilky???Někde jsem se tu dočetla o jedné činčilce, co měla ve čtyřech měsících 420g, náš Timmy má 360g...Není to málo???Ale mi nepřipadá nějak štíhlý spíše tlustší...Děkuji
-
- Nový uživatel
Re: Váha činčilky
,Poorubacka napsal:Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli někdo náhodou nevíte jaká je ideální váha čtyřměsíční činčilky???Někde jsem se tu dočetla o jedné činčilce, co měla ve čtyřech měsících 420g, náš Timmy má 360g...Není to málo???Ale mi nepřipadá nějak štíhlý spíše tlustší...Děkuji
ahoj my mame cicnuilku v 4 mesiacoch ..aspon tak nam povedali ked sme ju kupili ..neviem kolko vazi ale je dost velka na 4 mesiace.. prosim vas kolko priblizne meia ta vasa... pretoze neviem ci nam vraweli pravdu ze ma 4 mesiace... :( ..
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Ostrava-Poruba
A to ji máš ze zverimexu???Každá činčilka má individuální váhu i velikost...Ten náš má 360g ale jak jsem již psala tak ta druhá má 420g.Záleží na rodičích...Myslím si, že ani veterinář by Ti neřekl kolik má přesně měsíců...
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Prostějov
No ahoj můj malej má 3 a půl měsíce zhruba a váží 270 g, papká pořád, nikdy nemá prázdnou misku i mlsky dostává, má se k světu :D
-
- Vážený uživatel
- Místo/Bydliště: Liberecký kraj
- Kontaktovat uživatele:
je to individuální, ale je to tak, že v jednom měsíci by měla mít 100 g, ved dvou 200g ve třech 300g a pak se to začne zpomalovat. Já mám třeba ted miminko White tan samičku, narodila se 29. dubna a dnes má 400 g. Naopak zase tov ebonci byly menší a ve třech měsích měli 260, ale přes 500 se dostali v pohodě, sice pomalejc ale dostali se.
-
- Stříbrný uživatel
Takže strach mít nemusíme že, to my jsme se vážili 11.7.09 tak se budm váží za chvilku :D
-
- Vážený uživatel
- Místo/Bydliště: Liberecký kraj
- Kontaktovat uživatele:
nemusite, ale pokud je budete dávat do chovu, tak počkat až budou mít 500g
-
- Stříbrný uživatel
jj to určitě počkám :)
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Slovenska republika, Trenčiansky kraj
- Kontaktovat uživatele:
ahojte, mam taky problem moj cincilak ma 9mesiacou a važi 500g, ale kazdy mesiac sa to meni raz je to 525g a o dva az tri tyzdne ma zasa 500g a potom znova priberie a potom schudne..dufam ze mu nic nie?je to normalne?
dakujem
dakujem
-
- Stříbrný uživatel
Ahoj tak jsme se vážili a budou mu 4 měsíce a má 315 g :) roste
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Lázně Bělohrad nebo Mostek (TU)
- Kontaktovat uživatele:
BUBU&TD napsal:ahojte, mam taky problem moj cincilak ma 9mesiacou a važi 500g, ale kazdy mesiac sa to meni raz je to 525g a o dva az tri tyzdne ma zasa 500g a potom znova priberie a potom schudne..dufam ze mu nic nie?je to normalne?
dakujem
U činčilky váha kolísá. Zkus ji vážit častěji a hmotnost si zapisuj. Až uvidíš během dnů rapidní pokles, tak zkus hledat příčinu. Tohle je normální.
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Bratislava, SR
- Kontaktovat uživatele:
Tiez si myslim, ze je to normalne. Pokial ti enormne nechudne a nechce papat tak je to v poriadku. :wink: