bydeni venku
-
- Zlatý uživatel
cincila venku
Na tohle muzu reagovat jedine tak, ze proc sis teda cincilu porizovala, kdyz ji mit nemuzes a kecaji Ti do toho rodice?
Je to velka nezodpovednost od Tebe a lidi podobnych, kteri chcteji zvire za kazdou cenu, ikdyz mu nejsou schopni, nebo spise ochotni zajistit odpovidajici a vyhovujici podminky.
Cincila venku byt nesmi a je to podle me chudak, kterej je nekde strcenej o samote, bez vybehu a bez spolecnosti. Asi ani nevis, ze cincili jsou spolecenska zvirata a samota pro ne vhodna vubec neni, ikdyz pres den musi mit klid a spat.
A s tim bordelem? Bordel dela kazde zvire a kdyz uz si ho poruzuju, tak i s tim, ze po nem budu uklizet a starat se o nej, aby ten bordel nebyl.Takovyto lide by si nemeli porizovat zadne zvire, ponevadz to zvire je chudak!Nejlepsi by bylo, kdybys mu sehnala nekoho, kdo se o tu cincilku postara lip, bude ji mit rad a bude se ji venovat.
Je to velka nezodpovednost od Tebe a lidi podobnych, kteri chcteji zvire za kazdou cenu, ikdyz mu nejsou schopni, nebo spise ochotni zajistit odpovidajici a vyhovujici podminky.
Cincila venku byt nesmi a je to podle me chudak, kterej je nekde strcenej o samote, bez vybehu a bez spolecnosti. Asi ani nevis, ze cincili jsou spolecenska zvirata a samota pro ne vhodna vubec neni, ikdyz pres den musi mit klid a spat.
A s tim bordelem? Bordel dela kazde zvire a kdyz uz si ho poruzuju, tak i s tim, ze po nem budu uklizet a starat se o nej, aby ten bordel nebyl.Takovyto lide by si nemeli porizovat zadne zvire, ponevadz to zvire je chudak!Nejlepsi by bylo, kdybys mu sehnala nekoho, kdo se o tu cincilku postara lip, bude ji mit rad a bude se ji venovat.
-
- Zlatý uživatel
cincila venku
Navic ta zmena teplot Ti ji spolehlive zabije, dostane zapal plic a to neni vymysl. Venku je nestala teplota, hlavne v noci a vlhkost, ktera je pro ne s pruvanem vrazedna.
Myslim si ale, ze ikdyby vam onemocnela, tak si s jeji lecbou hlavu lamat nebudete nikdo, kdyz se uz ted o ni takto starate.
A ty paraziti jsou take velke nebezpeci vnitrni a i jine veci, mouchy, ktere prenaseji bakterie apod.
Radeji tady nezminuj jaul ockovani u kraliku:-), aby to dotycna nepochopila tak, ze se cincila muze preventivne ockovat taky, coz samozrejme, ze NESMI! a proto je taky daleko nachylnejsi na tyto nemoci a ma se chovat pouze v mistnosti pri stale pokojove teplote bez pruvanu, tecka.
Myslim si ale, ze ikdyby vam onemocnela, tak si s jeji lecbou hlavu lamat nebudete nikdo, kdyz se uz ted o ni takto starate.
A ty paraziti jsou take velke nebezpeci vnitrni a i jine veci, mouchy, ktere prenaseji bakterie apod.
Radeji tady nezminuj jaul ockovani u kraliku:-), aby to dotycna nepochopila tak, ze se cincila muze preventivne ockovat taky, coz samozrejme, ze NESMI! a proto je taky daleko nachylnejsi na tyto nemoci a ma se chovat pouze v mistnosti pri stale pokojove teplote bez pruvanu, tecka.
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Ústí nad Labem
- Kontaktovat uživatele:
Přesně.
Pokud se o činčilku nedokážeš správně postarat tak si pořid plyšáka kterému to vadit nebude a nebo si nakresli obrázek a ten si napíchni na plot....Řekni mi zda sis tu činčilu pořídila sama a neřekla to rodičům a nebo ti ji pořídili oni.Když ti ji pořídili rodiče tak by za ni měly taky nýst zodpovědnost.
Pokud ty sama tak bys jí měla spíše někomu darovat jestli je ve špatném stavu a nebo prodat pokud ji máš nově.
Pokud jde o bordel tak si bud zvyš hloubku klece nebo si dej okolo klece nějakou větší nádobu abys to mohla vysypat.
Na celý dny ven se činčila opravdu nehodí ani vlastně nesmí!!!
To je jako kdybys ji dala do mrazáku a potom do rozpálené trouby.
Prostě nevhodné podmínky.
Když máš teda tak velký plot tak mi řekni co krtci??Ty se před ním zastaví řeknou si:Jo,tady je konec dálnice musíme odbočit ke kanálu....nebo si řeknou že je tady slepá ulička a musí se vrátit??
Co takle mouchy,komáři,pavouci ještěrky.Těm to plot taky zabrání???
Nebo jestli ji máš ve skleníku s okurkama......
Přesně jak to tady bylo podobně řečeno:všichni do tebe hučej odpověd na tvou otázku a ty přitom si na ni odpovídáš sama svou. :?
Pokud se o činčilku nedokážeš správně postarat tak si pořid plyšáka kterému to vadit nebude a nebo si nakresli obrázek a ten si napíchni na plot....Řekni mi zda sis tu činčilu pořídila sama a neřekla to rodičům a nebo ti ji pořídili oni.Když ti ji pořídili rodiče tak by za ni měly taky nýst zodpovědnost.
Pokud ty sama tak bys jí měla spíše někomu darovat jestli je ve špatném stavu a nebo prodat pokud ji máš nově.
Pokud jde o bordel tak si bud zvyš hloubku klece nebo si dej okolo klece nějakou větší nádobu abys to mohla vysypat.
Na celý dny ven se činčila opravdu nehodí ani vlastně nesmí!!!
To je jako kdybys ji dala do mrazáku a potom do rozpálené trouby.
Prostě nevhodné podmínky.
Když máš teda tak velký plot tak mi řekni co krtci??Ty se před ním zastaví řeknou si:Jo,tady je konec dálnice musíme odbočit ke kanálu....nebo si řeknou že je tady slepá ulička a musí se vrátit??
Co takle mouchy,komáři,pavouci ještěrky.Těm to plot taky zabrání???
Nebo jestli ji máš ve skleníku s okurkama......
Přesně jak to tady bylo podobně řečeno:všichni do tebe hučej odpověd na tvou otázku a ty přitom si na ni odpovídáš sama svou. :?
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Bratislava
Martina Tejnilová napsal:tak to hle nechápu..... 50 lidí ji řekne, že je to špatně a ona si stejně mele svou :roll:
souhalsim s lwici..... jak zabráníš aby činčila nedostala kokcidiozu od králíku ??? Aby jim do klece nelezli paraziti... dit jenom taková giardie, která ostatním vzířatům nic moc neudělá je pro činčilu smrtelna? Nehledě na to, že venku je velmi nestálá teplota, vlhkost ........
a čo mam urobit pohadat sa srodičmi ty si mysliš že mne sa pači že su vonku :cry:
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Postřižín u Prahy
Iveta47 napsal:Martina Tejnilová napsal:tak to hle nechápu..... 50 lidí ji řekne, že je to špatně a ona si stejně mele svou :roll:
souhalsim s lwici..... jak zabráníš aby činčila nedostala kokcidiozu od králíku ??? Aby jim do klece nelezli paraziti... dit jenom taková giardie, která ostatním vzířatům nic moc neudělá je pro činčilu smrtelna? Nehledě na to, že venku je velmi nestálá teplota, vlhkost ........
a čo mam urobit pohadat sa srodičmi ty si mysliš že mne sa pači že su vonku :cry:
Tak jim řekni, že to že jsou venku může činči zabít
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Iveta47 napsal:Martina Tejnilová napsal:tak to hle nechápu..... 50 lidí ji řekne, že je to špatně a ona si stejně mele svou :roll:
bud ji někomu dej/prodej at se netrápí(hlavně né na kožešinu!!!!!!)
a nebo řekni rodičům jestli ti ji koupily že za ni mají také zodpovědnost.
Přečti to co jsem napsala nad tvím příspěvkem.Nechce se mi to opisovat.
Nebo jim dej slib že to bude neustále čistý.
Hlavně ji nenechávej venku!!!
-
- Vážený uživatel
- Místo/Bydliště: Liberecký kraj
- Kontaktovat uživatele:
Sharona napsal:Iveta47 napsal:Martina Tejnilová napsal:tak to hle nechápu..... 50 lidí ji řekne, že je to špatně a ona si stejně mele svou :roll:
Tak jim řekni, že to že jsou venku může činči zabít
sis měla nejprve přečíst knihy než si ji pořídit. Vím, že s rodičema je to těžký, ale taky by sis nekoupila psa, kdyby tiho mamka nedovolila mít na zahradě ani v domě, ne ?Než si člověk pořídí zvíře, tak si to musí rozmyslet a přečíst si o něm nějké knížky a navštívit internet. Teď zkus vaše přesvědčit, jestli nemůžeš mít činčlku, tam, kde ji máš přes zimu
-
- Zlatý uživatel
cincila venku
ksakru, kdyz uz ji mas, tak se o ni bud starej, jak mas a kdyz ji budes uklizet a vymenovat podestylku, tak bordel nebude, nebo ji opravdu prodej nekomu, kdo ji bude brat jako ziveho tvora se vsemi jeho potrebami.
Takovyhle rodice fakt miluju a davaj skvely priklad svym potomkum. Kdyz se neco nehodi do kramu, je preci jedno, jestli to je zivy, tak sup s tim necim nepohodlnym pryc z dosahu.Je to naprosto to samy, jako kdyby dite, ktere se pocurava zavreli ven, nebo do sklepa, jako nedavno toho 8letyho kluka ta mama do komory.
Opravdu, kdyz se rodice takto chovaji a maji takovyto pristup, tak ji nekomu hodnemu prodej, ja Ti s tim muzu pomoci, aby prisla opravdu do dobrych rukou.
Nevadi mi lidi, kteri ke zviratum nemaji vztah, ale nesmi jim ublizovat. Vadi mi ovsem velmi taci, kteri si zvire poridi, jako vec a podle toho se k ni take chovaji.
Takovyhle rodice fakt miluju a davaj skvely priklad svym potomkum. Kdyz se neco nehodi do kramu, je preci jedno, jestli to je zivy, tak sup s tim necim nepohodlnym pryc z dosahu.Je to naprosto to samy, jako kdyby dite, ktere se pocurava zavreli ven, nebo do sklepa, jako nedavno toho 8letyho kluka ta mama do komory.
Opravdu, kdyz se rodice takto chovaji a maji takovyto pristup, tak ji nekomu hodnemu prodej, ja Ti s tim muzu pomoci, aby prisla opravdu do dobrych rukou.
Nevadi mi lidi, kteri ke zviratum nemaji vztah, ale nesmi jim ublizovat. Vadi mi ovsem velmi taci, kteri si zvire poridi, jako vec a podle toho se k ni take chovaji.
-
- Zlatý uživatel
cincila venku
Jestli je Ti jedno, ze ji budes mit na svedomi, tak s Tebou nemam o cem dal diskutovat a ver mi, ze ji na svedomi mit budes. Staci, aby byly paraky, v noci vlhko, vitr, maji prijit bourky a v zime, kdyz nahodou tohle prezije ji take nechas na mrazu umrznout?:-(
Co to je proboha za rodice a lidi, kteri se takhle chovaji k zivim tvorum.
Je mi uplne jasne, ze az cincilka zacne mit problemy, ze se na ni vykaslete a ani k veterinari nepojedete, kdyz mate takovyto pristup a nechate ji svemu osudu.
Pokud rodice byli proti tomu, aby sis ji poridila, tak jsi to nemela delat, bylo to od Tebe nezodpovedne a sobecke. Ted bys to mela ale nejak napravit tu svoji chybu a vyresit, aby zvire netrpelo.
Kdyz rodicum vadi zvirata v dome, tak si je neporizuj priste.
Ja Ti ji pomuzu umistit, pisni mi kdyztak jestli je to holka, nebo kluk, jaka barva a stari a odkud jsi.Ani nechci domyslet, v jake kleci ji mas, jestli je to vubec klec a velka, jestli ma dost vhodneho okusu a vhodnou stravu, seno atd.
Co to je proboha za rodice a lidi, kteri se takhle chovaji k zivim tvorum.
Je mi uplne jasne, ze az cincilka zacne mit problemy, ze se na ni vykaslete a ani k veterinari nepojedete, kdyz mate takovyto pristup a nechate ji svemu osudu.
Pokud rodice byli proti tomu, aby sis ji poridila, tak jsi to nemela delat, bylo to od Tebe nezodpovedne a sobecke. Ted bys to mela ale nejak napravit tu svoji chybu a vyresit, aby zvire netrpelo.
Kdyz rodicum vadi zvirata v dome, tak si je neporizuj priste.
Ja Ti ji pomuzu umistit, pisni mi kdyztak jestli je to holka, nebo kluk, jaka barva a stari a odkud jsi.Ani nechci domyslet, v jake kleci ji mas, jestli je to vubec klec a velka, jestli ma dost vhodneho okusu a vhodnou stravu, seno atd.
-
- Zlatý uživatel
cincila venku
To ji mas jako kde, na desti na nechranenem miste pred pruvanem a destem, vlhkosti?
Vis vubec, ze cincila se vubec nesmi namocit ani trochu, jinak, kdyz se namoci, tak umre na zapal plic protoze namaji tukovou slozku?
Dej ji aspon nekam zatim, nez se to vyresi, kde bude schovana pred vetrem, pruvanem, horkem, vlhkem a destem samozrejme. Pozor ale na velke teploty, jakmile by prekrocily 28stupnu, muze take umrit. A take pozor na slunicko, na slunce nesmi vubec.
Ach jo, to me teda zase nadzvedlo, chudak cincilka.:-(, ani se mi nechce verit, ze jeste zije, pokud je na nechranenem prostoru, protoze kazdou chvili prsi, nebo je vrazedne vedro.
Vis vubec, ze cincila se vubec nesmi namocit ani trochu, jinak, kdyz se namoci, tak umre na zapal plic protoze namaji tukovou slozku?
Dej ji aspon nekam zatim, nez se to vyresi, kde bude schovana pred vetrem, pruvanem, horkem, vlhkem a destem samozrejme. Pozor ale na velke teploty, jakmile by prekrocily 28stupnu, muze take umrit. A take pozor na slunicko, na slunce nesmi vubec.
Ach jo, to me teda zase nadzvedlo, chudak cincilka.:-(, ani se mi nechce verit, ze jeste zije, pokud je na nechranenem prostoru, protoze kazdou chvili prsi, nebo je vrazedne vedro.
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: cincila venku
Ina napsal:To ji mas jako kde, na desti na nechranenem miste pred pruvanem a destem, vlhkosti?
Má ji prý pod slunečníkem mezi stromy....až bude bouřka nemyslím ani na to co se může stát....činčila při bouřce pod stromem....
-
- Stříbrný uživatel
:(( :(( :(( :twisted: :((
Dyť to už je na ochranáře zvířat ne?
Dyť to už je na ochranáře zvířat ne?
-
- Zlatý uživatel
cincila venku.
no to teda je. Jenze, pokud s tim nic neudela a ta cincilka umre, tak se ji to jednou stonasobne vrati.
Ikdyz je pod slunecnikem, tak v te bource se nezabrani vetru, vlhku, aby nezmokla a take bude ve velkem stresu z bourky venku sama. Tohle je Ti opravdu jedno?
Pokud ano a nic s tim neudelas, neprosadis si, aby do te doby, nez se to vyresi a nekdo hodny se ji ujme, tak jsi u me nezodpovedna a bezcitna kaca, ktere se to vrati:-(
Ikdyz je pod slunecnikem, tak v te bource se nezabrani vetru, vlhku, aby nezmokla a take bude ve velkem stresu z bourky venku sama. Tohle je Ti opravdu jedno?
Pokud ano a nic s tim neudelas, neprosadis si, aby do te doby, nez se to vyresi a nekdo hodny se ji ujme, tak jsi u me nezodpovedna a bezcitna kaca, ktere se to vrati:-(
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Re: cincila venku
lululík napsal:Ina napsal:To ji mas jako kde, na desti na nechranenem miste pred pruvanem a destem, vlhkosti?
Má ji prý pod slunečníkem mezi stromy....až bude bouřka nemyslím ani na to co se může stát....činčila při bouřce pod stromem....
Vždyť tu psala, že činča je pod altánkem, cituji:
,,ja som cez leto mala činčilu vonku v antalku - takže bola kryta pred slnkom,vetrom a ak bolo nejake yle počasie tak som ju prikrila dekou "
P.S. Kdyby byla doopravdy mezi stromama pod slunečníkem, tak ji lituji, hlavně v létě, kdy jsou bouřky... Jestli je někde u Brna, tak ji taky lituju, protože tady je momentálně dost zamračeno a hřmí :roll:
-
- Stříbrný uživatel
:twisted: já když si představim zdravou činčilu venku, tak ta už by byla dávno fuč! Tohle co popisuje jenom odpovídá tomu, že je ve špatném zdravotním stavu a stresovaná a kožíšek má špatnej, no ani si to nemůžu představit, protože tohle už je prostě nezodpovědnost!!!! Jako kdyby nechala miminko venku!!!! To se taky samo nepostará! Za to by už jí zavřely! :twisted:
Já byla na rodiče tvrdá a činčilka vyhrála mezi zvířátkama hlavně pro svou čistotnost a nesmradlavost :!:
Měla bys rodičům prostě dát ultimátum a basta!
Já byla na rodiče tvrdá a činčilka vyhrála mezi zvířátkama hlavně pro svou čistotnost a nesmradlavost :!:
Měla bys rodičům prostě dát ultimátum a basta!
-
- Zlatý uživatel
cincila venku
zase me to donutilo se sem na chvili vratit, takze se vsem omlouvam za poruseni meho slibu, ktery jsem dala sobe i druhym, ale takoveto veci a hovadiny me nemuzou nechat v klidu.
Kdyz se nad tim ale zamyslim v klidu, kdyz vychladnu, tak me prijde, ze je to pouze zase jen dalsi z provokaci, jak nas nas...
Pokud by to byla totiz pravda, tak to ta cincila uz davno neprezila, protoze prsi silne kazdou chvili, je vrazedne teplo a kdy to sem psala. Ja jsem na vlastni oci videla postizenou cincilu mrtvici, ktera byla po zbytek zivota ochrnuta, nezvedla hlavu a tocila se dokolecka po pobytu venku na teplote 31stupnu 10minut.Takze tohle se mi nezda.
Kdyz se nad tim ale zamyslim v klidu, kdyz vychladnu, tak me prijde, ze je to pouze zase jen dalsi z provokaci, jak nas nas...
Pokud by to byla totiz pravda, tak to ta cincila uz davno neprezila, protoze prsi silne kazdou chvili, je vrazedne teplo a kdy to sem psala. Ja jsem na vlastni oci videla postizenou cincilu mrtvici, ktera byla po zbytek zivota ochrnuta, nezvedla hlavu a tocila se dokolecka po pobytu venku na teplote 31stupnu 10minut.Takze tohle se mi nezda.
-
- Stříbrný uživatel
:cry: kéž bys měla pravdu a byla to jen provokace :cry:
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Jestli to ta činča přežila v takovým počasí, tak musí být statečná.............
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
tak právě před Brnem začalo pršet, tak doufám, že ta činča je někde hooooodně daleko a taky doufám, že ji majitelka dá brzo dovnitř :cry:
-
- Stříbrný uživatel
Prosimte muzes napsat co je to za cincilku?jaka je barva a jak je stara?jestli je to holka nebo kluk?nebudu ti tady uz psat jaka velka chyba je,ze ji mas venku,to uz ti napsali ostatni a byt tebou to beru vazne,ale jestli bys ji chtela zaridit dobre bydleni u hodnych lidi co miluji zvirata tak se mi ozvi jo?sice sem ted dalsi cincu nechtela,ale klidne a hlavne rada udelam vyjimku tak mi hlavne napis jo?jestli je ti treba hloupi sem uz psat tak napis jeste naposled jo?mysli na cincilku
-
- Zlatý uživatel
Nevim, bezne sem nepisu, co mi kdo pisne na sz, ale psala mi, ze proc se do ni navazime, ze mela a ma spoustu zvirat ktere ji umreli starobou a ze tu cincilu ji koupili rodice. Tak to uz vubec nechapu, ze kdyz ji ji koupili jako darek, ze se takto zachovali. A jeste mi napsala, ze ji poridila druhou cincilu, aby nebyla sama.:-(, takze ma dve.
Ale take mi psala, ze jim uklidila nejakou izbu, takze snad uz je ma v izbe
Ale take mi psala, ze jim uklidila nejakou izbu, takze snad uz je ma v izbe
Naposledy upravil(a) Ina dne Po Črc 02, 2007 20:22, celkem upraveno 1 x.
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Bratislava
pochadzam z bratislavy!
a ked sme pritom stale bojujem o to aby išli činčili do nutra :!:
vychovala som už tolko zvierat že sa vam to ani nesnivalo mam 2 psou ,2 korytnačky,kraba,papagaja,potkana,ryby a činčili a ani jedno mi nezdochlo nato že by som sa one nestarala !!!!!!!!!! [b] vždy len na starobu !!!!!!!!!!!!!
takže mam skusenosti o zvieratach!!!!!
a zatial čo ste sa do mna navažali miesto pomoci som vypratala celu izbu a upratala a dala som tam činčili a chcela som to napisat že som to konečne vyriešila ale ta vaša reakcia bola dost tvrda :cry:
a ešte niečo prihlasila som sa sem aby mi niekto poradil ale ako ste sa zachovali mi ?! 100 krat horšie ako moji rodičia ktori mi to nechceli dovolit
a činčilu mi kupili rodičia na narodky.
a neviem kto je Ina ale ta sa chovala z vas najhoršie :cry:
radšej sem už nikdy nepojdem na tuto stranku a nech si to všetci prečitaju ako ste sa zachovali!!!!!!!!!!
a ešte neviem kto to povedal ale ja som napisala že ju som mala v antalku ak viete čo to je okolo neho su stromy a ked je zle počasie tak ich dam do nutra :cry:
a ked sme pritom stale bojujem o to aby išli činčili do nutra :!:
vychovala som už tolko zvierat že sa vam to ani nesnivalo mam 2 psou ,2 korytnačky,kraba,papagaja,potkana,ryby a činčili a ani jedno mi nezdochlo nato že by som sa one nestarala !!!!!!!!!! [b] vždy len na starobu !!!!!!!!!!!!!
takže mam skusenosti o zvieratach!!!!!
a zatial čo ste sa do mna navažali miesto pomoci som vypratala celu izbu a upratala a dala som tam činčili a chcela som to napisat že som to konečne vyriešila ale ta vaša reakcia bola dost tvrda :cry:
a ešte niečo prihlasila som sa sem aby mi niekto poradil ale ako ste sa zachovali mi ?! 100 krat horšie ako moji rodičia ktori mi to nechceli dovolit
a činčilu mi kupili rodičia na narodky.
a neviem kto je Ina ale ta sa chovala z vas najhoršie :cry:
radšej sem už nikdy nepojdem na tuto stranku a nech si to všetci prečitaju ako ste sa zachovali!!!!!!!!!!
a ešte neviem kto to povedal ale ja som napisala že ju som mala v antalku ak viete čo to je okolo neho su stromy a ked je zle počasie tak ich dam do nutra :cry:
-
- Zlatý uživatel
samozrejme, ze jsem nejhorsi, protoze miluju zvirata a moji rodice me odmala vedli k lasce ke zviratum a o takto prirozenou vec bych s nima nikdy boje svadet nemusela.
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
pardon za ten slunečník :oops: :oops:
Nějak mi to asi přišlo stejné a spletla se :oops: :oops:
No nevím,když činčila je tahána za člověkem na vodítku někde na cestě a přežila to....nebo když je s fretkama v jedné kleci....všechno jsou to strašné věci.Za to by se mělo střílet :twisted: :twisted:
Nějak mi to asi přišlo stejné a spletla se :oops: :oops:
No nevím,když činčila je tahána za člověkem na vodítku někde na cestě a přežila to....nebo když je s fretkama v jedné kleci....všechno jsou to strašné věci.Za to by se mělo střílet :twisted: :twisted:
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
to Iveta47
Pro Ivetu47:
Já se omlouvám, myslela sem že je někde venku, jak se tu psalo pod slunečníkem. :oops: :oops:
Tak ještě jednou promiň....
Ať se tvým činčám daří :wink:
Já se omlouvám, myslela sem že je někde venku, jak se tu psalo pod slunečníkem. :oops: :oops:
Tak ještě jednou promiň....
Ať se tvým činčám daří :wink: