Miminka a hned 2x :D
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Brno / Bratislava
Miminka a hned 2x :D
Tak rok čekám na miminka a nic a když na měsíc odjedu z domu, tak jsou na světě :D v pátek jsme vítali 2 kousky od jedné samičky a dneska mi z domu došla sms, že ráno porodila i druhá samička, taky dva kousky :D
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Povazska Bystrica
- Kontaktovat uživatele:
SU NADHERNE gratulujem :D :D :D :D :D :) :) :lol: :lol:
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Ostrava
- Kontaktovat uživatele:
tak to bylo příjemné překvapení.. :D jsou kouzelní.. :wink:
-
- MODERÁTOR
- Místo/Bydliště: Středočeský kraj
- Kontaktovat uživatele:
Gratuluju, moc krásné fotky, úžasné myšky :).
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Kladno
Nádherní prťouskové :lol: :lol: :lol: :lol: Hodně štěstí do života všem přejeme :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: BRNO
- Kontaktovat uživatele:
gratuluju .. sou krásný :D
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Ústí nad Labem
- Kontaktovat uživatele:
uplně sladcí :lol: :wink:
-
- Vážený uživatel
- Místo/Bydliště: Liberecký kraj
- Kontaktovat uživatele:
Gratuluju!!!!Jsou užasný 8)
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Moravskoslezský kraj
- Kontaktovat uživatele:
Také se přídávám ke gratulacím a přeji miminkům hodně zdravíčka, dostatek mléka a hodnou maminku.
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Bratislava, SR
- Kontaktovat uživatele:
zlatunke...velmi pekne mysky :wink:
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Postřižín u Prahy
Taky zasílám gratulace.
-
- Stříbrný uživatel
:)
Tak konečný počet je 4ks :) takže každá mamina má 2 :) Zatím to vypadá, že jedno bude bílý, dvě světle šedý a jeden tmavý standart :)
Můžu se zeptat, pro ty co už měli někdy mimča (my máme poprvé).... Jak je to s vybarvováním mláďat? Co jsem koukala na fotky, tak se během prvního měsíce barva docela mění. :?:
Můžu se zeptat, pro ty co už měli někdy mimča (my máme poprvé).... Jak je to s vybarvováním mláďat? Co jsem koukala na fotky, tak se během prvního měsíce barva docela mění. :?:
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Oslo NORSKO!!!!!!!!
- Kontaktovat uživatele:
Re: :)
moniqua napsal:Tak konečný počet je 4ks :) takže každá mamina má 2 :) Zatím to vypadá, že jedno bude bílý, dvě světle šedý a jeden tmavý standart :)
To zalezi na tom, akej farby su rodicia. :wink:
-
- Stříbrný uživatel
Re: :)
Alice napsal:
To zalezi na tom, akej farby su rodicia. :wink:
Otec u obou je standart (hodně tmavej, ale black to není :) ) a jedna matka bílá a druhá světle šedá
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Oslo NORSKO!!!!!!!!
- Kontaktovat uživatele:
Tak to mozebyt len standard a silver mosaic( mladata) Blahozelam k prirastku. :lol: Daj si do kalerie fotky, nech sa na to vsetci spolocne pozrieme :-)
-
- Stříbrný uživatel
:)
Alice: tak jsem něco protlačila do galerie. Jsou to jen první dva kusy od bílé samičky, druhý dva nafotím až zítra :(
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Ostrava
- Kontaktovat uživatele:
obě maminy jsou white, akorát ta tmavší je white silver.. :wink: její mimča vypadají docela světle.. jak porostou, tak možná ještě zesvětlají..
-
- Stříbrný uživatel
Denča Bártková napsal:obě maminy jsou white, akorát ta tmavší je white silver.. :wink: její mimča vypadají docela světle.. jak porostou, tak možná ještě zesvětlají..
Já ty barvy až tak nesleduju :) Vždycky jsem chtěla bílou, tu jsem měla taky jako první, pak jsem jí koupila tmavýho kluka a ta šedivá už se na mě jen smutně koukala ve zverimexu, tak jsem si ji prostě musela vzít :)
Navíc, když jsem pak hledala "název zbarvení" na netu, tak jsem se nedopátrla,a protože fotky jsou dost klamný a ne vždy focený na dobrým světle... a nikoho kdo by je pěstoval poblíž nemám, aby mi na ni mrkl a řekl :(
Každopádně díky za upřesnění :) Ať pak taky vím jak je identifikovat až půjdou do světa.
-
- Vážený uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Denča Bártková napsal:obě maminy jsou white, akorát ta tmavší je white silver.. :wink: její mimča vypadají docela světle.. jak porostou, tak možná ještě zesvětlají..
obě miminka nejsou white. Jeden je standardek (šedý) a druhé miminko je white mozaik :wink:
-
- Stříbrný uživatel
Martina Tejnilová napsal:obě miminka nejsou white. Jeden je standardek (šedý) a druhé miminko je white mozaik :wink:
Danča asik myslela že obě maminy jsou white :) mám je vedle sebe ve fotogalerii :)
-
- Vážený uživatel
- Kontaktovat uživatele:
moniqua napsal:Denča Bártková napsal:obě maminy jsou white, akorát ta tmavší je white silver.. :wink: její mimča vypadají docela světle.. jak porostou, tak možná ještě zesvětlají..
Já ty barvy až tak nesleduju :) Vždycky jsem chtěla bílou, tu jsem měla taky jako první, pak jsem jí koupila tmavýho kluka a ta šedivá už se na mě jen smutně koukala ve zverimexu, tak jsem si ji prostě musela vzít :)
Navíc, když jsem pak hledala "název zbarvení" na netu, tak jsem se nedopátrla,a protože fotky jsou dost klamný a ne vždy focený na dobrým světle... a nikoho kdo by je pěstoval poblíž nemám, aby mi na ni mrkl a řekl :(
Každopádně díky za upřesnění :) Ať pak taky vím jak je identifikovat až půjdou do světa.
Ja bych řekla, že je white silver
-
- Vážený uživatel
- Kontaktovat uživatele:
moniqua napsal:Martina Tejnilová napsal:obě miminka nejsou white. Jeden je standardek (šedý) a druhé miminko je white mozaik :wink:
Danča asik myslela že obě maminy jsou white :) mám je vedle sebe ve fotogalerii :)
a jo, omlouvám se dani :oops: :oops:
-
- Stříbrný uživatel
Martina Tejnilová napsal:Ja bych řekla, že je white silver
Ta samička white silver? A to bledší mimčo white mozaik? :?:
-
- Stříbrný uživatel
Martina Tejnilová napsal:moniqua napsal:Martina Tejnilová napsal:obě miminka nejsou white. Jeden je standardek (šedý) a druhé miminko je white mozaik :wink:
a jo, omlouvám se dani :oops: :oops:
Sakr, překlep, DEnča :) pardon Deni za komoleninu jména :)
-
- Vážený uživatel
- Kontaktovat uživatele:
moniqua napsal:Martina Tejnilová napsal:Ja bych řekla, že je white silver
Ta samička white silver? A to bledší mimčo white mozaik? :?:
nn.Jedna samička je wilson white, durhá samička (ta šedá ) silver , mimča : standard a white mozaik možná silver