Klec nebo skříňoklec pro činčilu ( hluk ? )
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Praha
- Kontaktovat uživatele:
Bych to viděla, že to bude stejný, ale stačí jedna malá chybička či vyrušení a válej sudy..
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Takže vlastně nic moc :(
-
- Nový uživatel
http://www.youtube.com/watch?v=2lifR-oPVwU asi nějak takhle :D
-
- Nový uživatel
Ach nepřečetla jsem si další stránku.. nemyslím si, že by hned válely sudy :-) když ty schody nebudou klouzat - jsou malé, není to jak s člověkem :)
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Teda těmhle to jde dobře, ale stát se může leccos. Moje šmudla si udělala něco s packou a to ani schody v dohledu neměla. Někdy fakt nemá hranice.
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Já bych tedy ze schodů měl i neměl strach jedna věc je když si to v klidu sbíhají, ale stačí aby se činča na horním prvním schodě něčeho lekla místo do běhu se dala do skoku a hned může být na světě úraz (činčila není stará nokia která vydrží všechno)
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
:lol: Ale přesně tak :|
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Volanice
Ta Nokia mě rozesmála :-) Ale je to tak...
Je to asi na okolnostech ublížit si dokáží i v kleci kde to znají.....ovšem nesmí se přehlížet celková výška schodů...nevím z těch videí mám příjemný pocit ...takový že to i činčilky baví :-) Asi bych je taky nechala lítat po schodech...sedla bych si do půlky na schody kdyby náhodou a ostatní bych si ohlídala..nepouštím víc jak 2 činčilky najednou.
Je to asi na okolnostech ublížit si dokáží i v kleci kde to znají.....ovšem nesmí se přehlížet celková výška schodů...nevím z těch videí mám příjemný pocit ...takový že to i činčilky baví :-) Asi bych je taky nechala lítat po schodech...sedla bych si do půlky na schody kdyby náhodou a ostatní bych si ohlídala..nepouštím víc jak 2 činčilky najednou.