Sem nová
-
- Bronzový uživatel
Sem nová
Ahojky , jsem nová a nejspíš si budu kupovat činčilu prosím vás o rady nemám s činčilou skušenosti(koušou?,jaké hračky?,písek?Jaká klec?..atd) prosím o rady děkuji stáčí když si vezmu 2měsíčni? :)
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Frýdek-Místek
- Kontaktovat uživatele:
Vítej :) Projdi si tady forum, je tu spousta témat o jídle, ubytování, hračkách apod.. :)
-
- Bronzový uživatel
díky :PLadus napsal:Vítej :) Projdi si tady forum, je tu spousta témat o jídle, ubytování, hračkách apod.. :)
-
- MODERÁTOR
- Místo/Bydliště: okr. Český Krumlov
- Kontaktovat uživatele:
je toho tu plno,myslím že když si to přečteš bude to snažší a rychlejší.dotazy rádi zodpovíme,je toho opravdu hodně co bys měla vědět :wink:
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Okr. Beroun
- Kontaktovat uživatele:
Re: Sem nová
Ahojky, je toho tady fakt hoodně. Dávám ti k dispozici moje stránky, kde v sekci poznámky z chovu je to základní, co by měl chovatel znát :-)
www.vertu.amor.sweb.cz
www.vertu.amor.sweb.cz
-
- Zlatý uživatel
Re: Sem nová
Radka napsal:Ahojky , jsem nová a nejspíš si budu kupovat činčilu prosím vás o rady nemám s činčilou skušenosti(koušou?,jaké hračky?,písek?Jaká klec?..atd) prosím o rady děkuji stáčí když si vezmu 2měsíčni? :)
Poslala jsem Ti sz-soukroma zprava nahore:-)
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Slavičín
- Kontaktovat uživatele:
I já jsem tu nová :oops:
Stačí se kdykoli a na cokoli zeptat a hned ti kdokoli poradí.Jinak témat,dotazů a rad je tu opravdu nespočetně,tak že když člověk zapátrá v příspěvcích najde tu víceméně všechno :D
Stačí se kdykoli a na cokoli zeptat a hned ti kdokoli poradí.Jinak témat,dotazů a rad je tu opravdu nespočetně,tak že když člověk zapátrá v příspěvcích najde tu víceméně všechno :D