Podestýlka pod roštem

Diskuze o bydlení, venčení a klecích.

Fórum je deaktivované. Toto je pouze archív. Dotazy pokládejte zde.

Adam & Pepa

Podestýlka pod roštem

Příspěvekod Adam & Pepa » Ne Srp 27, 2006 1:41

Hoja. ..

a co se dá použít pod rošt na kterym činča skáče? tam by ten kočkolit newadil?. . .

Disable adblock

Biffi
Zlatý uživatel
Zlatý uživatel
Místo/Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Biffi » Ne Srp 27, 2006 8:33

Myslím že nevadil

lwici
Zlatý uživatel
Zlatý uživatel
Místo/Bydliště: Moravskoslezský kraj
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod lwici » Ne Srp 27, 2006 19:18

Někdo tady psal, že mu myšky kočkolit požíraly, ale když bude pod roštěm a činčilky k němu nebudou mít přístup tak si myslím, že to vadit nebude:).

Otázkou je co udělá ten rošt jejich nožičkám.
Naposledy upravil(a) lwici dne Stř Srp 30, 2006 17:01, celkem upraveno 1 x.

tuta
Zlatý uživatel
Zlatý uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod tuta » Ne Srp 27, 2006 19:25

a nevadí rošt tlapkám?

Disable adblock

STYRO
Zlatý uživatel
Zlatý uživatel
Místo/Bydliště: Trnava, SR

Příspěvekod STYRO » Ne Srp 27, 2006 19:53

U nás se chodí do suterénu jenom na záchod a k obědu, takže myslím že rošt by klidně snesli 8).

Veronika
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel
Místo/Bydliště: Psáry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Veronika » Po Srp 28, 2006 10:22

Já nevim, ten rošt se mi moc nelíbí.Honzík občas tak blázní v kleci, padá z větví, hopsá sem a tam, že bych měla strach, že když nešikovně skočí, propadne se mu nožka zkrz rošt a může si jí zlomit.

Vlasticka
Zlatý uživatel
Zlatý uživatel
Místo/Bydliště: Olomouc

Příspěvekod Vlasticka » Po Srp 28, 2006 10:28

Veronika napsal:Já nevim, ten rošt se mi moc nelíbí.Honzík občas tak blázní v kleci, padá z větví, hopsá sem a tam, že bych měla strach, že když nešikovně skočí, propadne se mu nožka zkrz rošt a může si jí zlomit.

Ja bych z toho taky mela strach, ale treba ve zverimexech to maji nacpane podestylkou az k tomu rostu, takze ta nozicka se nema kam propadnout. Jenze takhle se k te podestylce cinca dostane....

Monika
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel
Místo/Bydliště: Vysočina
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Monika » Po Srp 28, 2006 11:29

Z roštu bych měla rovněž strach, mé činče propadla noha i skrz mříž od klece...Takže z roštu bych měla respekt. Já osobně :lol:

Renikbu

Příspěvekod Renikbu » Po Srp 28, 2006 11:56

to bych se taky bála Fifka skáče dolů z poliček na podestýlku

Ivana_P
Bronzový uživatel
Bronzový uživatel
Místo/Bydliště: Ostravsko

Příspěvekod Ivana_P » Po Srp 28, 2006 14:20

Ahoj.
Já bych měla strach s tím roštem. Hodně skáčou a to nebezpečí zaseknutí nožky, tam určité je. :cry:
Ivana

Host

Příspěvekod Host » Stř Lis 15, 2006 17:06

také jsem koupila klec s roštem, nelíbilo se mi to, tak jsem ho vyndala, nevím naco ho tam dávaj. sice na dně klece zůstaly napříč dnem takový dvě tyčky, který tam jsou asi proto, aby se klec nedeformovala, ale je to takový divný. holt nechápu, naco tam ten rošt a ty tyčky jsou...

Domča
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel
Místo/Bydliště: Praha 10
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Domča » Stř Lis 15, 2006 18:43

Já si myslím že ten rošt je na něco dobrý ale na něco také špatný, protože jak už se tu psalo tak by činče mohla propadnout nožička a dopadlo by to určitě špatně. I já když jsem si pořizovala klec tak jsem o roštu přemýšlela a pak jsem si to rozmyslela. :wink:

Veronika
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel
Místo/Bydliště: Psáry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Veronika » Čt Lis 16, 2006 10:10

A k čemu je ten rošt dobrý... nějak mě nic nenapadá :roll:

Domča
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel
Místo/Bydliště: Praha 10
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Domča » Čt Lis 16, 2006 22:21

Je to dobrý třeba na to, že když tam dáš nějaké to pletivo tak to můžeš umýt a do šuplíku pod to můžeš dát třeba kočkolit (to jinak totiž spapají) nebo třeba jen míň podestýlky. Ale to jsou spíš maličkosti :) .

STYRO
Zlatý uživatel
Zlatý uživatel

Příspěvekod STYRO » Čt Lis 16, 2006 22:41

Domča napsal:Je to dobrý třeba na to, že když tam dáš nějaké to pletivo tak to můžeš umýt a do šuplíku pod to můžeš dát třeba kočkolit (to jinak totiž spapají) nebo třeba jen míň podestýlky. Ale to jsou spíš maličkosti :) .

Chtěl bych tady vyvrátit názor, že činčily jedí kočkolit. Možná některé ano, ale moje ho mají v čuracím rohu a ignorují ho. Názor možná vznikl podle prvního dojmu. Když jsem jim ho prvně dal, tak ho taky chtěly jíst, ale to oni všechno nové (teď jsem jim zavěsil prázdnou kouli - seníček, co myslíte, jak to dopadlo :roll: vrhli se ho ožužlávat). Jediný problém byl, že když nedostali včas písek, tak se chtěly válet v něm. Ale už si odvykly i od toho. Takže už zbývá jen poslední věc: někdy ten kočkolit ignorují až tak moc, že se i vyčůrají vedle :twisted:.

Sepp
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel
Místo/Bydliště: Severní - Střední Čechy a okolí

Příspěvekod Sepp » Čt Lis 16, 2006 22:44

STYRO napsal:
Domča napsal:Je to dobrý třeba na to, že když tam dáš nějaké to pletivo tak to můžeš umýt a do šuplíku pod to můžeš dát třeba kočkolit (to jinak totiž spapají) nebo třeba jen míň podestýlky. Ale to jsou spíš maličkosti :) .

Chtěl bych tady vyvrátit názor, že činčily jedí kočkolit. Možná některé ano, ale moje ho mají v čuracím rohu a ignorují ho. Názor možná vznikl podle prvního dojmu. Když jsem jim ho prvně dal, tak ho taky chtěly jíst, ale to oni všechno nové (teď jsem jim zavěsil prázdnou kouli - seníček, co myslíte, jak to dopadlo :roll: vrhli se ho ožužlávat). Jediný problém byl, že když nedostali včas písek, tak se chtěly válet v něm. Ale už si odvykly i od toho. Takže už zbývá jen poslední věc: někdy ten kočkolit ignorují až tak moc, že se i vyčůrají vedle :twisted:.

Tak jak to pises, tak mi prijde, ze uz ho tam mas jen na okrasu :D :lol:

STYRO
Zlatý uživatel
Zlatý uživatel

Příspěvekod STYRO » Čt Lis 16, 2006 22:50

A to zase né, ony se většinou trafí, akorát většinou když jsem dva dny pryč a nemůžu se jim věnovat, tak dělaj bordel (doslova).

Biffi
Zlatý uživatel
Zlatý uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Biffi » Pá Lis 17, 2006 7:32

Myšky se mi občas taky válí v kuk. drti :lol: a když má Barča podest. jenom v jednom rohu, tak to je pak ta podest. rozházená po celé klecy + ještě rozhází seno (mám ho v kokosu a ona ho ráda vytahuje) :lol:

Denča Bártková
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel
Místo/Bydliště: Ostrava
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Denča Bártková » Pá Lis 17, 2006 11:13

Moje myšky se zas hrozně rády vyválí v hlíně z květináče.. :-s Musím ty dráčky pořád hlídat.. :twisted:

Biffi
Zlatý uživatel
Zlatý uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Biffi » Pá Lis 17, 2006 11:58

Denča Bártková napsal:Moje myšky se zas hrozně rády vyválí v hlíně z květináče.. :-s Musím ty dráčky pořád hlídat.. :twisted:

V hlíně? :lol: No teda já je viděla válet se v oškrábané omítce, v Ytongu, v hoblinách, drti, ale v hlíně teda fakt ještě ne :lol: :lol: :lol:

Denča Bártková
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Denča Bártková » Pá Lis 17, 2006 12:01

Biffi napsal:V hlíně? :lol: No teda já je viděla válet se v oškrábané omítce, v Ytongu, v hoblinách, drti, ale v hlíně teda fakt ještě ne :lol: :lol: :lol:

Taky jsem se nejdřív divila proč se válí u květináče na zemi.. až po bližším prozkoumání jsem na to přišla.. :lol: :lol: No holt mám asi kvalitní hlínu.. :-k :lol: :lol:

Biffi
Zlatý uživatel
Zlatý uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Biffi » Pá Lis 17, 2006 12:03

Denča Bártková napsal:Taky jsem se nejdřív divila proč se válí u květináče na zemi.. až po bližším prozkoumání jsem na to přišla.. :lol: :lol: No holt mám asi kvalitní hlínu.. :-k :lol: :lol:

:lol: mě si jenom do květináče vždycky sedno ua začnou ojídat kytku :twisted:

Denča Bártková
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Denča Bártková » Pá Lis 17, 2006 12:06

Biffi napsal: :lol: mě si jenom do květináče vždycky sedno ua začnou ojídat kytku :twisted:

Tak to se u nás ze začátku taky praktikovalo.. Mám v pokoji jednu palmu a ta chudinka má ohlodaný kmen.. :twisted: Ale moc činčám nechutnala, tak už s tím naštěstí skončily.. :D

Biffi
Zlatý uživatel
Zlatý uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Biffi » Pá Lis 17, 2006 12:08

Denča Bártková napsal:
Tak to se u nás ze začátku taky praktikovalo.. Mám v pokoji jednu palmu a ta chudinka má ohlodaný kmen.. :twisted: Ale moc činčám nechutnala, tak už s tím naštěstí skončily.. :D
¨

:lol: tak to je super, to mě žrali jenom listy :lol: chudák palma takové činčilí zuby :lol:

Disable adblock

Vrátit se na “Bydlení”