Hračky pro činčily

Diskuze o bydlení, venčení a klecích.

Fórum je deaktivované. Toto je pouze archív. Dotazy pokládejte zde.

lululík
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel
Místo/Bydliště: Ústí nad Labem
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod lululík » Čt Kvě 03, 2007 17:31

pošlu ti fotku,o to se nemusíš bát.jinak je to norm. kvádr asi tak 30cm na dýlku,20cm na šířku,20 cm na výšku a z jedný strany(přední) je vyříznuta díra s poloměrem 5cm.Je to odhadem nebot to nevím přesně ale nějak tak to bude :wink:

Disable adblock

Growin
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel
Místo/Bydliště: Praha 9

Příspěvekod Growin » Čt Kvě 03, 2007 17:37

děkuju... :lol:

Tereza V.
Bronzový uživatel
Bronzový uživatel
Místo/Bydliště: Krupka,Ústecký kraj

Příspěvekod Tereza V. » Po Bře 30, 2009 22:21

Dávám dřevěné kolíčky

Dobrý nápad-už se ho činča snaží sundat :lol:

Srnka
Bronzový uživatel
Bronzový uživatel
Místo/Bydliště: Košice

Příspěvekod Srnka » Út Bře 31, 2009 13:29

hmm...myslela som ze by som mohla nieco zavesit na spagat, ale je iste, ze ho prehryzu co by mi ani nevadilo, skor ma zaujima, ci taky spagat nemoze cincile nejak uskodit ked ho ohloda.

Disable adblock

Zorka
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel
Místo/Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Zorka » Út Bře 31, 2009 14:28

Srnka napsal:hmm...myslela som ze by som mohla nieco zavesit na spagat, ale je iste, ze ho prehryzu co by mi ani nevadilo, skor ma zaujima, ci taky spagat nemoze cincile nejak uskodit ked ho ohloda.

Podle mě, když ho nesežere klubko, tak jí neuškodí :) . Ale musí to být přírodní provázek, umělý bych raději nezkoušela. My občas věsíme dřívka a siporex na provázek nebo i na drát. Do rána z toho vždycky zbydou jen piliny :D .
Obrázek

neprodejny vzorek
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel
Místo/Bydliště: Lázně Bělohrad nebo Mostek (TU)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod neprodejny vzorek » Út Bře 31, 2009 19:12

lululík napsal:osvědčily se ručníky.které bud to počůraj někdy a nebo si v něm hrají na schovku a to pak vypadá o to víc zajímavě když např. nemůžete najít činču protože je schovaná pod ručníkem.

Jaký používáte ručníky? Když je někde froté ručník, tak z něj tahaj nitě. Nemůže jim to uškodit?

Srnka
Bronzový uživatel
Bronzový uživatel
Místo/Bydliště: Košice

Příspěvekod Srnka » Stř Dub 01, 2009 11:24

jo, ten som myslela...dnes idem do baumaxu kúpiť suroviny na hračky :D

Peťulinka
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel
Místo/Bydliště: Třebíč
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Peťulinka » Stř Dub 01, 2009 13:45

já bych jim normální ručníky ze kterých můžou tahat ty nitě nenechávala, my máme fleecovou houpačku a protože nejde škubat tak kluky brzo přešlo to zkoušet, takže u nás jedině fleec..

Peťulinka
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel
Místo/Bydliště: Třebíč
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Peťulinka » Stř Dub 01, 2009 13:47

jinak doporučuju koupit ty závěsné dřevěné hračky co jsou pro ptáky, u nás se to dost chytlo a když je na konci zvoneček tak to kluci šílí radostí :lol: a samozřejmě bez těch provázků, jen dřevo ;)

Nikolletta
Nový uživatel
Místo/Bydliště: Opava

Jo to znám...

Příspěvekod Nikolletta » Stř Kvě 06, 2009 12:26

STYRO napsal:
hani napsal:Tak u nasich cincil takovy hracky neleti.U nas je nejvetsi zabava hryzat kabely, knizky, vselijaky kosiky a samosrejme kytky. :twisted:

Ta naše Hryzka se pustí do všeho co vidí, jednou se pustila i do topení?! :shock: No byla ten den nějak extrémně nervní. Plyšáčka jsem ji tež nasadila do klece. Nejprve ho napadla a teď ho občas koupe v písku. :lol: Jinak se mi nezdá, že by si s ním hrála.

Alexandrius
Bronzový uživatel
Bronzový uživatel
Místo/Bydliště: Lom (západní Čechy)

Příspěvekod Alexandrius » Po Kvě 25, 2009 15:43

Mohl by nškdo napsat coby nemělo i nejideálnější kleci chyět anějaké konkrétní nápady k tomu??
Budu dělat celekm velkou klec tak chci aby se můj páreček měl co nejlíp děkuji za odpovědi.

Terezka
MODERÁTOR
MODERÁTOR
Místo/Bydliště: Středočeský kraj
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Terezka » Po Kvě 25, 2009 15:57

Správně by měly mít činči domeček na nejvyšší poličce. Mně by se třeba líbilo, aby poličky byly po stranách klece a uprostřed by byla hodně rozvětvená tlustá větev, po které by se dalo skákat. Pak je dobré si rozmyslet, jak bude vypadat dno, jestli to bude rošt, šuplík atp. a taky jestli koupelna bude v kleci, nebo to bude mísa, která se jim tam bude dávat v určitou dobu.

petuskad
Nový uživatel

Příspěvekod petuskad » Po Led 11, 2010 13:57

moja cinca ma v klietke hracky ale uplne ich ignoruje :( ma dreveny kolicek, ma korkove stuple zavesene, ma rebrik z dreva a ma aj uterak zaveseny a aj sepiovu kost ale ignoracia totalna :( nic nechce, vobec sa s tym hrat ani to nicit ani nic :( ani kusat .

Katarina8
Bronzový uživatel
Bronzový uživatel
Místo/Bydliště: KNM, Žilina

Příspěvekod Katarina8 » Út Led 12, 2010 12:20

tak my máme najnovšiu hračku kovovú misku na granulky, takú tu čo sa vkladá do kruhu, ktorý je pripevnený o pletivo...takže najskôr ju Mišo z toho kruhu vytiahne (zúbkami a packami, inak pohľad na neho stojí za to :lol: ), potom vysype granulky a misku zhodí z poličky...až potom si môže ísť kľudne ľahnúť samozrejme na úplne inú poličku :roll:

Nefertiti
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel

Příspěvekod Nefertiti » Ne Ún 07, 2010 19:47

to sú, ale dobré nápady s tými štipcami...len my máme akurát teraz len tie umelohmotné, takže tie určite nie. Ja som si kúpila vo zverimexe taký uzol pre psov čo predávajú....samozrejme, že taký menší a musím uznať, že má odbyt :D . Netreba sa báť, že ho roztrhá ...alebo vytrhá z neho kúsky...aspoň mne nie. Len stým ľúbi hopkať a prenášať to. A zasa samička to sťahuje z miesta na miesto....ako keby to bol kus nábytku a raz to chce mať tam, a raz tam :lol: .

Disable adblock

Vrátit se na “Bydlení”