yanka napsal:btw, přítel ještě netuší, že přibude jedna nebo dvě činči.. to možná z trucu odejde do obýváku k osmáčkům ;)
A co tři?? čtyři ? :-D:-D:-D
yanka napsal:btw, přítel ještě netuší, že přibude jedna nebo dvě činči.. to možná z trucu odejde do obýváku k osmáčkům ;)
pigina napsal:yanka napsal:btw, přítel ještě netuší, že přibude jedna nebo dvě činči.. to možná z trucu odejde do obýváku k osmáčkům ;)
a ty ještě netušíš, že ti to přítel zatrhne :wink: :lol: Držím palce, aby to vyšlo, u nás to mělo také původně zůstat jen u té jedné, ale pak jeden dostal velký bydlení a bylo jasné, že tam je místo alespoň pro dva ... To ale ještě pro něj nebyl dostatečnej důvod pro koupi další činči, ale když jsem argumentovala tím, že se mládě narodilo ve stejný den jako já, tak to už neustál a teď máme doma dvě :)
yanka napsal:už to slyším, to bude "tři byly moc. a ty si ještě pořídíš čtvrtou!!! je to normální?!" 8) :lol:
yanka napsal:pigina napsal:yanka napsal:btw, přítel ještě netuší, že přibude jedna nebo dvě činči.. to možná z trucu odejde do obýváku k osmáčkům ;)
a ty ještě netušíš, že ti to přítel zatrhne :wink: :lol: Držím palce, aby to vyšlo, u nás to mělo také původně zůstat jen u té jedné, ale pak jeden dostal velký bydlení a bylo jasné, že tam je místo alespoň pro dva ... To ale ještě pro něj nebyl dostatečnej důvod pro koupi další činči, ale když jsem argumentovala tím, že se mládě narodilo ve stejný den jako já, tak to už neustál a teď máme doma dvě :)
to je hezký :) takhle argumentovat sice nemůžu, ale.. prostě dneska přijde a možná si všimne, že mám doma o činču navíc- a pak už proti tomu nemůže nic dělat ;) už to slyším, to bude "tři byly moc. a ty si ještě pořídíš čtvrtou!!! je to normální?!" 8) :lol:
Vlasticka napsal:yanka napsal:už to slyším, to bude "tři byly moc. a ty si ještě pořídíš čtvrtou!!! je to normální?!" 8) :lol:
A ty reknes: Ano je :lol: :lol: :lol:
yanka napsal:pigina napsal:yanka napsal:btw, přítel ještě netuší, že přibude jedna nebo dvě činči.. to možná z trucu odejde do obýváku k osmáčkům ;)
to je hezký :) takhle argumentovat sice nemůžu, ale.. prostě dneska přijde a možná si všimne, že mám doma o činču navíc- a pak už proti tomu nemůže nic dělat ;) už to slyším, to bude "tři byly moc. a ty si ještě pořídíš čtvrtou!!! je to normální?!" 8) :lol:
STYRO napsal:Vlasticka napsal:yanka napsal:už to slyším, to bude "tři byly moc. a ty si ještě pořídíš čtvrtou!!! je to normální?!" 8) :lol:
A ty reknes: Ano je :lol: :lol: :lol:
Nebo taky: Ne, není. Normální by bylo mít jich šest :roll: :lol: :wink: .
yanka napsal:.. konec konců, jak říká marťa.. co mu zbývá :D
LUCIA napsal:sme vsetci maniaci na cinci :D :)
yanka napsal:správně, jenom trošku ;)
poslušně hlásím, že už u nás bydlí 4 činčilky :)))
styro: přítel pokrčil rameny, ale umělý kožich si nenavlékl a do klece nevlezl.. ;)
Chuckova Veverka napsal:To já mám klec hned u postele a v poho. Až na pár vyjímek, ale spíš to záleží na tom jak dobrě ho vyvenčím.
Přítel mi říkal, že Čip tam cosi ohlodával kravál jak něco a já sem si v klidu spala. :lol:
Už jsu proti tomu imuní jen tak mě něco nevzbudí. :P
STYRO napsal:yanka napsal:správně, jenom trošku ;)
poslušně hlásím, že už u nás bydlí 4 činčilky :)))
styro: přítel pokrčil rameny, ale umělý kožich si nenavlékl a do klece nevlezl.. ;)
Zatím... :roll: .