Opustil nás Teddy - zoubek se mu stal osudným
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Praha 4
- Kontaktovat uživatele:
Opustil nás Teddy - zoubek se mu stal osudným
Tak už i u nás se začali projevovat problémy se zoubky - bohužel jeden zoubek nám byl osudným. Nedávno jsme zjistili, že Teddy opětovně po loňské vyléčené giardioze ztratil na váze, následoval rozbor bobků, který nic nezjistil. Následně na kontrole paní doktorka odstranila Teddymu háček ze zoubku. Teddík ale od té doby nebaštil, po pokusu dokrmit osmizrnou kaší se mu tato kaše stala osudnou, nafouklo se nám bříško a i přes veškerou snahu paní doktorky Chylíkové a naší péči a další dokrmení Rodicarem nás Teddík dneska v noci opustil. Večer šel spinkat a ráno se už neprobral :( :cry: Poznatkem z této zlé zkušenosti: paní doktorka Chylíková osmmizrnou kaši od Nestlé rozhodně nedoporučuje, ne všechny činčilky ji snesou v pohodě ...
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Okr. Beroun
- Kontaktovat uživatele:
Re: Opustil nás Teddy - zoubek se mu stal osudným
:cry: to je nám líto...
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Praha
- Kontaktovat uživatele:
No..já dokrmuji jedině Rodicarem - jak králíčky, tak činčily :( Chlapečka je mi líto...drž se :(
-
- MODERÁTOR
- Místo/Bydliště: okr. Český Krumlov
- Kontaktovat uživatele:
To je mi moc líto.
Je to jako u kočíčího mlíčka, někdo ji snese, někdo ne. Proto vždy preventivně rozmýchávat ve fenyklovém čaji, ne vodě.
Je to jako u kočíčího mlíčka, někdo ji snese, někdo ne. Proto vždy preventivně rozmýchávat ve fenyklovém čaji, ne vodě.
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: okr. České Budějovice
To je mi moc líto. :cry:
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Praha
- Kontaktovat uživatele:
To je smutné. Rodicare je jistota. Ale že osmizrnka může zabít, to je síla. Já ji přimíchávala do Rodicareu kvůli konzistenci, protože jinak mi to ve stříkačce zlobilo, a dobrý, ale příště to možná vymyslím lépe, když tohle čtu. Je mi líto činčilky, ať to brzy přebolí.
-
- Zlatý uživatel
Tak to je mi moc lito, vim, jak to boli:-(.
Je hrozne, kolik cincilek u nas na tohle trpi a umira, muzeme ve velkem podekovat nezodpovednym mnozitelum, mnoha zverimexum apod.:-(.At mu je tam nahore uz jen lip.
Tak to jsem nevedela s tou osmizrnnou kasi, ja ji ted, nez jsem to precetla zde doporucila jedne pisatelce, jak psala tez o problemech se zuby.Ten Rodicare bude asi opravdu nejjistejsi, nebo granule rozmixovane a smichane ve stave z jablicka, vode, nebo v tom fenyklovem caji prislazenem malicko glukopurem a to i v pripade te Nominy, to neni spatny napad.Tech Nomin je vic, tak mozna ne tu osmizrnnou, ale urcite vim, ze cincilka nesmi zito kvuli problemum s jejich strevy a ztravitelnosti, takze nic zitneho, ani kasi.
Je hrozne, kolik cincilek u nas na tohle trpi a umira, muzeme ve velkem podekovat nezodpovednym mnozitelum, mnoha zverimexum apod.:-(.At mu je tam nahore uz jen lip.
Tak to jsem nevedela s tou osmizrnnou kasi, ja ji ted, nez jsem to precetla zde doporucila jedne pisatelce, jak psala tez o problemech se zuby.Ten Rodicare bude asi opravdu nejjistejsi, nebo granule rozmixovane a smichane ve stave z jablicka, vode, nebo v tom fenyklovem caji prislazenem malicko glukopurem a to i v pripade te Nominy, to neni spatny napad.Tech Nomin je vic, tak mozna ne tu osmizrnnou, ale urcite vim, ze cincilka nesmi zito kvuli problemum s jejich strevy a ztravitelnosti, takze nic zitneho, ani kasi.
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
chudák činčiláček :( je mi to moc líto...
Vrátit se na “Nemoci a potíže”