Nechce jíst, kýchá
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Určitě to činčilka zvládne, ony jsou moc silné :-) :wink:
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Trnava, SR
Miška ako skoromenovec sa zamozrejme pridáva :).
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Hranice
- Kontaktovat uživatele:
držíme ti všechny palečky a Myška to zvládne uvidíš je to silák :wink:
-
- Zlatý uživatel
ja mela na mysli hlavne ty orisky a slunecnice vyndat z te smesky, pokud by preci jenom nic jineho nejedla a aby zkusila tu ryzovou kasi, cokoliv, treba by to sbastila.Mela jsem jen obavu, ze pokud by byly spatne jatra, tak by ji ty orechy a slunecnice mohly definitivne poskodit. Nema cenu se tady ale dohadovat, tohle je vzdy hodne tezke, dulezite ted je, aby vse dobre dopadlo a prislo se na to, co ji je.
Ahoj,tak jsme byli v Klánovicích a nic nového jsme se nedozvěděli.Zoubky má v pořádku,teplotu také a příčina nepapání nebyla stále odhalena :( Naše poslední naděje je Brno.Zítra zkusím po telefonu sehnat doktora Jekla a domluvím se s ním,kdy by jsme mohli Myšutku přivést.Cesta do Klánovicích byla pro Myšutku stresující,ležela v kleci na bříšku jak mrtvolka.Do Brna je to mnohem dál,tak si vůbec nedokážem představit,co s ní taková cesta udělá.
Moje první činčilka Myšutka1 umřela po třech měsících pravděpodobně na špatnou stravu(Neměla jsem zkušenosti ani literaturu po ruce).
Druhý byl Myšácek.Toho jsem měla 15 měsíců a zemřel v rukou doktora,který mu dal smrtelnou injekci,aby se netrápil.
Držte nám dál pacičky,ať nám to dobře dopadne.
Děkujeme
Moje první činčilka Myšutka1 umřela po třech měsících pravděpodobně na špatnou stravu(Neměla jsem zkušenosti ani literaturu po ruce).
Druhý byl Myšácek.Toho jsem měla 15 měsíců a zemřel v rukou doktora,který mu dal smrtelnou injekci,aby se netrápil.
Držte nám dál pacičky,ať nám to dobře dopadne.
Děkujeme
-
- Zlatý uživatel
Tak to me moc mrzi, ale hlavne, ze ma zoubky vporadku. To je to, co jsem tady psala, ze kdyby to byly jatra, tak to se da zjistit jedine kompletnim rozborem krve a ten bohuzel v Klanovicich nedelaji. Pan doktor Vlach to rikal me, kdyz jsem tam volala kvuli Myscinym zachvatum a tam je jedina moznost na odhaleni problemu bud v tomto pripade s jatry, nebo epilepsie ten odber krve. Vysvetloval mi, ze to snad zkouseli, ale upustili od toho, ze je to dost narocne a ty hodnoty nejsou odpovidajici, ze museji odebrat snad 2dcl krve, abych nekecala a ze pro cincilu je to dost stresujici.Stejne dopadla predtim i moje znama, ktera ma prese me v adopci krasnou bilou samicku a zacaly se ji projevovat po roce stejne zachvaty, jako Mysce. Jeste nez jsem s panem doktorem mluvila, tak jsem ji ty Klanovice doporucila jelikoz je i z Prahy a meli to blizko. Bohuzel se nedozvedela take nic konkretniho, krev ji take neodebrali, cincilka ma opakovane zachvaty dodnes, takze nevedi, jestli je to jatrama, nebo epilepsii. Proto take jsem zvolila i to Brno, ponevadz puvodne jsme nejeli na operaci kyly, to jsem ani netusila, ale na kompletni celkove vysetreni vcetne zubu, kde bylo take podezreni, ze by mohl byt problem. predtim jsem s nimi mluvila i telefonicky a potvrdili mi, ze rozbor krve a jaterni testy jsou schopni udelat a bezne delaji, myslim, ze pod setrnou narkozou, aby cincila nebyla stresovana a hlavne maji zrejme na to i vybavenou laborku, aby to mohli vyhodnotit.Zuby po kompletnich rentgenech a sonografii byly nastesti vporadku vcetne korenu a rustu, postaveni zubu, takze ani dobudoucna by nemely problemy hrozit, jaterni testy dopadly dobre, vcetne kompletniho krevniho obrazu na bilkoviny, cukry atd. Akorat mela malinko zvetseny bilirubin, ale to je pry jeste v norme, takze se uspesne vyloucily problemy s jatry, jatra jsou vporadku, tudiz pricina zachvatu byla stanovena epilepsie a i tu jsou tam shopni lecit u cincil. Ja jsem ale rozhodnuta to nechat bez leku, ponevadz muzou pry mit vedlejsi ucinky.Take denne cely tyden odebiraly bobky a delali koprologii automaticky, dopadla take dobre, az na to, ze tam nasli jednu girardii, coz ve vetsim poctu jsou smrtici a snad nejhorsi paraziti, kteri napadaji jatra a streva, vnitrni organy.Pan doktor mi ale vysvetlil, ze tam z opakovaneho rozboru nasli skutecne jen jednu, coz neni na lecbu, ale doporucil coz je pro me samozrejme kontrolni koprologii zacatkem leta, aby se nepomnozily, doufam, ze snad ne. Prave proto jsem Ti Evo v Tvem pripade radeji doporucovala to Brno kvuli vetsim moznostem, vcetne i te hospitalizace.Tohle prevazeni a cestovani je z hlediska stresu nedobre. Pokud mate doma jeste jednu cincilku a jsou na sebe zvykle, tak ji vezmi s sebou a nech je tam obe, coz bych byvala take udelala, misto tam maji a bude to s tou druhou lepe zvladat. A niceho se neboj, doktori jsou tam fajn, kdyz by usoudili, ze je potreba ji vzit domu, tak Ti daji vedet, maji tam pro ne special. krmeni i diety pripravene a sestricky je take krmi, kdyz nemuzou, nebo nechteji bastit. Ikdyz tu koprolku delaji, tak jim tam o ni rekni take. Moc a moc na vas budu myslet. Zkus ji dneska nakrmit tou ryzovou kasi, ale ne v mlece uvarenou, nebo granulema namocenyma do toho acidofilniho mleka ATB, ale s mensim procentem tuku. Ikdyz me v Brne pred mlekem zrazovali, ze muze vyvolat zavazny prujem, ktery muze skoncit i umrtim, jelikoz cincili traveni neni uzpusobene na kravske mleko, tak treba Iva s nim ma dobre zkusenosti, tak to zkus.Nebo ryzi rozvarenou ve vode a primichat do ni treba nejakou detskou vyzivu ovosnou, nejake pyre, ale ciste prirodni bez konzervantu.Zkousela jsi to hroznove vino? Doporucuje se kvuli posileni, ale omyte a vypeckovane.
-
- Zlatý uživatel
Kdyz to ted ctu Tve prispevky, tak mi dochazi, ze jsi druhou cincilku pojmenovala po te prvni, Mysutka. Mozna se Ti to bude zdat divne, ale ja jsem tohle udelala take. Kdyz mi umrela pred nekolika rokama moje milovana Miminka, tak jsem chtela jedine podobnou a take starsi 6letou samicku, ktera bude mit stejne jmeno.Po pul roce jsem ji prejmenovala, ponevadz zacala mit zdravotni problemy a ja kdyz jela na klinilu za ni jsem si rikala, ze neni dobre, ze jsem ji dala stejne jmeno. Ze stejne, jako clovek, tak zviratko je jen jeden original a ze se nemuze nic opakovat a ze se Mimince tohle pravdepodobne nelibilo, te puvodni. Jak jsem na to pomyslela, tak jsem pred sebou uvidela napis Skypi a tak jsem ji jeste ten den na klinice prejmenovala na Skypi. Do dvou dnu byla lepsi a do tydne vporadku a pritom to nevypadalo vubec hezky, uz jsem byla pripravena na vse. Mela osklivy prujem, to uz z ni sla jen pachnouci kase a ani injekce antibiotik nezabirala.
Pises, ze uz Ti umrely dve a pricina nebyla objasnena. Ta koprologie by opravdu mnohe napovedela, ponevadz nepreleceni parazite prezivaji a ostatni se nakazi hrave take, obzvlast, kdyz poziraji sve bobany.Pokud se to vcas ale podchyti a odhali, nez jsou znicena jatra a vnitrnosti, tak sance na vyleceni je velka.
Pises, ze uz Ti umrely dve a pricina nebyla objasnena. Ta koprologie by opravdu mnohe napovedela, ponevadz nepreleceni parazite prezivaji a ostatni se nakazi hrave take, obzvlast, kdyz poziraji sve bobany.Pokud se to vcas ale podchyti a odhali, nez jsou znicena jatra a vnitrnosti, tak sance na vyleceni je velka.
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Pilníkov
- Kontaktovat uživatele:
Né že bych byla poverčivá,ale říká se,že když dáte zvířeti stejné jméno,jaké melo to zvířátko předtím,stanese mu to samé...Já zvířátkům stejné jména nedávám,pro jistotu :oops: :wink: ...
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Například-Moje sousedka,taková starší paní,si furt kupuje psi a pokaždé mu jdá jméno Míša a myslím že všechny ji přejelo auto,tedy asi vetšinu,ale asi všechny,ten poslední žije :P ...
Ahoj činčiláci, tak jsme dali včera Myšutce celý den pokoj, protože byla po té jízdě úplně hotová a dnes ráno nám udělala radost.Byla v kleci taková živá a dokonce hamala i z mističky. To jsme u ní už dlouho neviděli.Taky nám docela dlouho nebumbala z napájítka a dnes ráno se k němu přišmrdlala zvedla tu svojí krásnou pacičku a hezky pila. :D Dnes nám opravdu udělala radost. Pak jsme jí i pustili a docela byla i zvědavá, ne jako předchozí dny, kdy buď vůbec nevylezla, nebo byla celou dobu jen na jednom místě. S tím jménem si myslím, že to je jen pověra. Stejně má asi dalších padesát jmen, která jí vždy nějakou náhodou vymyslíme (například: Tchóřa, Termita, Sysla, Grizla atd.....). :D
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Jé :P ...To je dobře že je jí líp :wink: .Šikulka,zvládá to :!: ... :wink: .
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Kladno
Eva Darebná napsal:Ahoj činčiláci, tak jsme dali včera Myšutce celý den pokoj, protože byla po té jízdě úplně hotová a dnes ráno nám udělala radost.Byla v kleci taková živá a dokonce hamala i z mističky. To jsme u ní už dlouho neviděli.Taky nám docela dlouho nebumbala z napájítka a dnes ráno se k němu přišmrdlala zvedla tu svojí krásnou pacičku a hezky pila. :D Dnes nám opravdu udělala radost. Pak jsme jí i pustili a docela byla i zvědavá, ne jako předchozí dny, kdy buď vůbec nevylezla, nebo byla celou dobu jen na jednom místě. S tím jménem si myslím, že to je jen pověra. Stejně má asi dalších padesát jmen, která jí vždy nějakou náhodou vymyslíme (například: Tchóřa, Termita, Sysla, Grizla atd.....). :D
Evi, když to tak čtu, napadlo mi ještě jedno vysvětlení vašeho problému. Už jsem to jednou zažila u činčilky jedné zdejší činčilářky. Stalo se to, že se činčilka velice polekala a následkem bylo nepapání. Sama nedokázala papat, museli jí dokrmovat. Vše nakonec dopadlo dobře, citlivým přístupem, spoustou pozornosti a optimismu a velkou péčí se z toho činčilka dostala a měla už i dokonce mikrošky :wink:
Nemohlo se Tvé činčilce něco přihodit? Něco, z čeho by měla šok, něco, co by jí rozhodilo? Možností je spousta a nemuseli jste je způsobit vy. Stačí zbíječka u sousedů v koupelně rozbíjející dlaždice, pták co narazí do okna... Možností je fakt spousta. Činčilky jsou velice citlivé a někdy na to reagují hodně citlivě. V takovém případě pak činčilku vyléčí spousta pozornosti (povídání, drbání...), klidu a pohodu a optimismu, aby věděla, že zase vše bude dobré a že se nic zlého vlastně nestalo.
Držíme packy, vše bude dobré :lol:
Ahoj, to je i docela možné, že by to mohlo být tím leknutím, ale nevíme o tom. Nemohlo by to třeba být tím, že je vynervovaná z naší nové činčilky? Nemá jí moc ráda. Je pravda, že přestala papat, tak nějak po tom co jsme si ho (Bafíka) přivezli. Nebo by také mohla být stresovaná každodenní jízdě k veterinářovi.Tak teď teda nevíme jestli s ní máme jet do toho Brna. Jsme tam objednaní na čtvrtek.
-
- Zlatý uživatel
Takže to vypadá, že problémy začaly po donesení nové činčilky, co? Tak zkus Myšutku trochu hýčkat, aby se utvrdila v tom, že nový chlupatý přírůstek do rodiny není vetřelec ani nepřítel a že jí kvůli němu nebudete mít míň rádi. Činčilky jsou opravdu hodně citlivé a když jsem přinesla Lumpíčkovi, který byl několik let sám, malého Mrňouska, málem ho klepla pepka. Měl strašný strach, že ho za prcka vyměním, že ho odnesu pryč a kdo ví co ještě. Mrňouska jsem přivezla v přepravce a přepravku nechala v pokoji - Lumpíček byl úplně na přášky z její přítomnosti (věděl, že se v ní jezdí pryč) a uklidnil se až když jsem jí uklidila.
Takže pozor na rozdělování pozornosti mezi obě činčilky a i když jste z té nové úplně na větvi, věnujte stejnou pozornost i Myšutce, možná i trochu větší...
Pozor na pamlsky, nesmí dostat jen jedna činčilka, stejně tak podrbání, venčení... Činčilky jsou hodně žárlivé a závistivé. Když dostávají vše stejným dílem, není problém. I moji kluci musí vždy vše dostat oba :lol: Ale nalze dát jen jednomu, oni tomu potom nerozumějí, nevědí, proč to tak je.
Do čtvrtka času dost, zkus to a uvidíš, myslím, že jsme tomu přišli na kloub a že to bude brzy zase dobré :lol: Držíme palce :lol: :lol: :lol:
Takže pozor na rozdělování pozornosti mezi obě činčilky a i když jste z té nové úplně na větvi, věnujte stejnou pozornost i Myšutce, možná i trochu větší...
Pozor na pamlsky, nesmí dostat jen jedna činčilka, stejně tak podrbání, venčení... Činčilky jsou hodně žárlivé a závistivé. Když dostávají vše stejným dílem, není problém. I moji kluci musí vždy vše dostat oba :lol: Ale nalze dát jen jednomu, oni tomu potom nerozumějí, nevědí, proč to tak je.
Do čtvrtka času dost, zkus to a uvidíš, myslím, že jsme tomu přišli na kloub a že to bude brzy zase dobré :lol: Držíme palce :lol: :lol: :lol:
-
- Zlatý uživatel
Tak to mam obrovskou radost. Ono pricin mohlo byt hodne, od stresu az po vse co jsem uvedla jako moznosti, nebo dokonce mohl mit pravdu i ten vas veterinar, ktery videl na rentgenu zvetseny zaludek, ze mohla neco spolykat, co ji ho nafouklo. Tu probiotickou pastu co ji naordinoval, tak tim urcite nic nezkazil, v tomto postupoval dobre, i Mimince ji davali, ale nepomohla.
Urcite ji budes sledovat, tak do ctvrtka, pokud bude bastit a nebude apaticka, tak tam muzes zavolat a odrict navstevu, urcite se zlobit nebudou. Sleduj hlavne bobecky, musi byt velke a tu koprologii bych ale stejne dala pro jistotu udelat, na tu nepotrebujes cincilku nikam vozit, staci sbirat 5dni bobany.
Tak se drzte.
Urcite ji budes sledovat, tak do ctvrtka, pokud bude bastit a nebude apaticka, tak tam muzes zavolat a odrict navstevu, urcite se zlobit nebudou. Sleduj hlavne bobecky, musi byt velke a tu koprologii bych ale stejne dala pro jistotu udelat, na tu nepotrebujes cincilku nikam vozit, staci sbirat 5dni bobany.
Tak se drzte.
Sledujeme , jak se má Myšutka.
Máme z toho snad větší nervy z přijímaček naší Kačky. Dnes to vypadá, že jí na ten její vysněný gympl vzali, takže je šťastný den a těšíme se na další dobré zprávy o Myšutce.
Uzdravuje se dál???????
D+A+K+Bíbinka
Máme z toho snad větší nervy z přijímaček naší Kačky. Dnes to vypadá, že jí na ten její vysněný gympl vzali, takže je šťastný den a těšíme se na další dobré zprávy o Myšutce.
Uzdravuje se dál???????
D+A+K+Bíbinka
Ahoj všichni chlupáči i nechlupáci,jsme moc rádi,že držíte naší holšišce palce.Určitě to cítí a proto se snaží bojovat ze všech sil.Už nad ní nepláceme a mluvíme na ní jako na šikovnou princeznu,která se brzy uzdraví.Vypadá to,že to zabírá.Už nemá tak smutný výraz jako předtím.Včera večer byla zvědavá a spapala nám i víc granulek než v předchozích dnech.Ale největší radost nám udělala,když začala žgrunglat z napájítka.Do toho Brna ale určitě pojedeme.Ikdyž se její stav trošku zlepšil,zdaleka nesní ani minimální denní dávku.Dáváme jí čerstvé lístky pampelišky,ty nám moc chutnají,ale s temi to pochopitelně sesmíme přehnat,aby se nám ještě nenafoukla.
Pozdravujte doma ty své chlupáčky.
Pozdravujte doma ty své chlupáčky.
-
- Zlatý uživatel
Eva Darebná napsal:Už nad ní nepláceme a mluvíme na ní jako na šikovnou princeznu,která se brzy uzdraví.Vypadá to,že to zabírá.Už nemá tak smutný výraz jako předtím.
No jasně, zabírá to :lol: Vždyť to funguje i u nás lidí :lol:
Evi, pokud na tu veterinu pojedete, nezapomeňte jim říci o novém činčilím přírůstku, aby mohli posoudit, jestli to opravdu nemůže být veškerý zdroj problémů. Jako odborníci to určitě dokáží reálně posoudit. Držíme palce :lol:
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
tak to jsem vyřídila tak to je skvělá zpráva že už začíná čím dál tím více papat a pak nám tady napiš jak to dopadlo v ten čtvrtek :wink: ale já myslím že už to bude dobré :wink:
Ahoj,teď jsme přijeli z Brna a jsme moc smutní. Doktor nám řekl, že nejlepší co můžeme udělat je, že jí tam necháme na pozorování. Musí udělat spoustu vyšetření, včetně odběru krve a koprologie. Vážila 410 gramů. A moc optimisticky nemluvil. Bylo to hrozně těžké jí tam nechat a teď se nám moc stýská. Máme velké obavy o to, s jakou péčí se tam o ní postarají a kde bude hajat. Snad jsme jí neviděli naposled. :cry: V půl třetí budeme volat na výsledky testů, tak jsme zvědaví a zároveň se moc bojíme. Měl podezření na zánět plic, nebo na špatná játra.
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Brno
Z toho, že si ji tam nechali na pozorování, smutní nebuď te. :)
V Brně jsou fakt machři, a kdyby jí něco přece jen bylo, je v péči doktorů a jsou jí nablízku, takže můžou efektivně zakročit!!!
Držíme palečky a čekáme na dobré zprávy! :wink:
Ivanka + Miki + Ebonek
V Brně jsou fakt machři, a kdyby jí něco přece jen bylo, je v péči doktorů a jsou jí nablízku, takže můžou efektivně zakročit!!!
Držíme palečky a čekáme na dobré zprávy! :wink:
Ivanka + Miki + Ebonek
Před chvílí jsem volala na výsledky odběru krve a rentgenu.Pan doktor Hauptman říkal,že to nejšpíš vypadá na cukrovku, protože má trojnásobně větší obsah cukru v moči. Také má strašně málo bílých krvinek a z toho důvodu velmi snížený imunitní systém. Aby toho nebylo málo, tak podle rentgenu zjistil, že jí trochu zarůstají dva kořeny zubů do nosní dutiny. Samozřejmě jsme se zeptali jak na tom je. Říkal, že když s ní něco dělají, tak se hrozně brání a pak v kleci dělá neviditelnou. Pořád na ní myslíme. :cry: :cry: :cry: Doufám, že se jí nestýská, tak jako nám. :cry: Pá činčiláci
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
to je mi líto držíme palečky doufám že to zvládne
-
- Zlatý uživatel
Ahoj Evi,
tak to je mi lito, ale mas alespon jistotu, ze jste pro ni udelali maximum a ze jste ji nemohli odvezt do odbornejsi pece. Ted mozna dostanu vynadano, ale to je to, proc jsem radeji to Brno doporucovala ihned a to bylo kvuli vetsim moznostem, predevsim toho odberu krve a moznosti hospitalizace. Odber te krve je v takovych pripadech, kdy se neco nezda, ale nevi se konkretne co prvorady.
S tou cukrovkou by mohla pomoci dieta, je to zrejme zpusobeno spatnym krmenim, pokud jsi krmila tema smeskama, nebo to muze byt i geneticky, pokud tak byli krmeni i jeji rodice.Mela jsem podezreni na problem s jatry, nebo krve a tak jsem radeji doporucovala krmit treba ovesnou kasi, nez ji davat ty smesky, ikdyz to bylo jen kratkodobe, aby neco snedla, ale v tomto pripade muzou uskodit jeste vic.
V tom Brne se o ni postaraji nejlip, jak umi, sestricky se staraji nonstop vcetne krmeni, prikrmovani a maji tam pro ne specialni klece.Ja z toho byla take strasne smutna, kdyz jsem tam musela Mysku nechat a co teprve jeji sestricka doma, byly to hrozne nervy a pan doktor nakonec doporucil po 5dnech, abychom si ji radeji odvezli domu, ze nechce uz vubec nic jist, zacina hubnout a je evidentne smutna a ve stresu. Takze se neboj, kdyby takova situace nastala, urcite by Ti dali vedet, hlidaji to. take jsem si hospitalizaci rozmyslela, ale dlouho ne a uznala jsem to jako jedinou spravnou moznost a dnes nelituju. Pomohli ji, kylu odstranili velmi uspesne, vime na cem jsme diky kompletnimu rozboru krve a kompletnimu vysetreni a rentgenu zubu a korenu. Tohle ma nastesti vporadku, tak nemusime tapat, jestli ta zachvaty byly kvuli spatnym jatrum, parazitum, nebo epilepsie a ta krev je nejdulezitejsi. Ty koreny pokud jsou spatne rostle je horsi, ale nebudu a nechci Te strasit, nejsem doktor, zaver nechame na nich, jestli s tim jde neco delat, nebo ne.Pokud Ti ale reknou cokoliv, tak jim ver, ta vysetreni a rentgeny jsou na vysoke urovni a nelzou.
Budu nadale moc a moc drzet palecky, aby ji bylo pomoci. Pokud zarustaji ty koreny jen trosku, tak by to snad resit nejak slo.
tak to je mi lito, ale mas alespon jistotu, ze jste pro ni udelali maximum a ze jste ji nemohli odvezt do odbornejsi pece. Ted mozna dostanu vynadano, ale to je to, proc jsem radeji to Brno doporucovala ihned a to bylo kvuli vetsim moznostem, predevsim toho odberu krve a moznosti hospitalizace. Odber te krve je v takovych pripadech, kdy se neco nezda, ale nevi se konkretne co prvorady.
S tou cukrovkou by mohla pomoci dieta, je to zrejme zpusobeno spatnym krmenim, pokud jsi krmila tema smeskama, nebo to muze byt i geneticky, pokud tak byli krmeni i jeji rodice.Mela jsem podezreni na problem s jatry, nebo krve a tak jsem radeji doporucovala krmit treba ovesnou kasi, nez ji davat ty smesky, ikdyz to bylo jen kratkodobe, aby neco snedla, ale v tomto pripade muzou uskodit jeste vic.
V tom Brne se o ni postaraji nejlip, jak umi, sestricky se staraji nonstop vcetne krmeni, prikrmovani a maji tam pro ne specialni klece.Ja z toho byla take strasne smutna, kdyz jsem tam musela Mysku nechat a co teprve jeji sestricka doma, byly to hrozne nervy a pan doktor nakonec doporucil po 5dnech, abychom si ji radeji odvezli domu, ze nechce uz vubec nic jist, zacina hubnout a je evidentne smutna a ve stresu. Takze se neboj, kdyby takova situace nastala, urcite by Ti dali vedet, hlidaji to. take jsem si hospitalizaci rozmyslela, ale dlouho ne a uznala jsem to jako jedinou spravnou moznost a dnes nelituju. Pomohli ji, kylu odstranili velmi uspesne, vime na cem jsme diky kompletnimu rozboru krve a kompletnimu vysetreni a rentgenu zubu a korenu. Tohle ma nastesti vporadku, tak nemusime tapat, jestli ta zachvaty byly kvuli spatnym jatrum, parazitum, nebo epilepsie a ta krev je nejdulezitejsi. Ty koreny pokud jsou spatne rostle je horsi, ale nebudu a nechci Te strasit, nejsem doktor, zaver nechame na nich, jestli s tim jde neco delat, nebo ne.Pokud Ti ale reknou cokoliv, tak jim ver, ta vysetreni a rentgeny jsou na vysoke urovni a nelzou.
Budu nadale moc a moc drzet palecky, aby ji bylo pomoci. Pokud zarustaji ty koreny jen trosku, tak by to snad resit nejak slo.
Vrátit se na “Nemoci a potíže”