Záchvat :(
-
- Nový uživatel
Záchvat :(
Zdravím je to tu rozvedené už snad v x tématech,ale nikde sem nanšel přesně to co sem hledal.
moje činčilka má asi 1,5 - 2 roky za tu dobu ji absolutně nic nebylo..máme ji od známé a rodiče sou absolutně v pořádku tímto netrpí.
Ale dnes ráno příjdu k ní a vidím že tak divně leží myslel jsem že je jen přehřátá,ale jak sem přišel později už se jen svíjela a cukala sebou,hlavičku zakloňila úplně do zadu a všechny nožičky napnuté..hrozný pohled :(
A od té doby to tak cca každých 10-15 min dělala proto sme jeli k zvěrolékaři a dal jí nějakou injekci a nějaké vitamíny vše sme jí dali,ale od odpoledne to pořád trvá až do večera do teď dáváme jí rozpuštěný b complex každou hodinku injekční stříkačkou do pusinky.Ale pořád to nepřestává...elektrický šok neměla nikdy nic nerzkousla a lakovaný nábytek taky ne pár dní než se tohle stalo byla jen v kleci.
Dokážete mě poradit nebo říct jestli jí to pomůže časem?Děkuji
moje činčilka má asi 1,5 - 2 roky za tu dobu ji absolutně nic nebylo..máme ji od známé a rodiče sou absolutně v pořádku tímto netrpí.
Ale dnes ráno příjdu k ní a vidím že tak divně leží myslel jsem že je jen přehřátá,ale jak sem přišel později už se jen svíjela a cukala sebou,hlavičku zakloňila úplně do zadu a všechny nožičky napnuté..hrozný pohled :(
A od té doby to tak cca každých 10-15 min dělala proto sme jeli k zvěrolékaři a dal jí nějakou injekci a nějaké vitamíny vše sme jí dali,ale od odpoledne to pořád trvá až do večera do teď dáváme jí rozpuštěný b complex každou hodinku injekční stříkačkou do pusinky.Ale pořád to nepřestává...elektrický šok neměla nikdy nic nerzkousla a lakovaný nábytek taky ne pár dní než se tohle stalo byla jen v kleci.
Dokážete mě poradit nebo říct jestli jí to pomůže časem?Děkuji
-
- Vážený uživatel
- Místo/Bydliště: Liberecký kraj
- Kontaktovat uživatele:
Těžko říct. Chtělo by to asi lepší vyšetření. Zítra zajdete k veterináři, který rozumí hlodavcům - pokud máta možnost, zajeďte na veterinu do fakultní univerzity v Brně a chtějte pana jekla či hauptmana
http://fvl.vfu.cz/fvl/sekce/sek_m_zv/1650/
Palackého třída 1946/1, 731 878 484
612 00 Brno-Královo Pole
Telefon: +541 562 368
http://fvl.vfu.cz/fvl/sekce/sek_m_zv/1650/
Palackého třída 1946/1, 731 878 484
612 00 Brno-Královo Pole
Telefon: +541 562 368
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Špindlerův Mlýn, Bedřichov 36, 543 51
záchvat
jak jste dopadli?
-
- Zlatý uživatel
Tohle chce opravdu odbornika pres cincily, ne kdekoho, stejne, jako u zubu, nebot se bude muset delat kompletni vysetreni a to i krve a to musi delat fakt vet, ktery tomu rozumi, ma praxi s cincilama i odberem krve u nich, nebot je to vysoce rizikove a chce i specialni vybaveni nato.
Vrátit se na “Nemoci a potíže”