.jpg)
Tak foto už je tady,mám radost,že nakonec vše dobře dopadlo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Jojo,bohužel,měl mrtvičku.Tady je básnička o Duhovém mostě.Liliana ji našla někde na netu,je moc krásná.Je v Soukromé diskuzi,tak ti jí sem kopíruju,protože tam zatím nemáš přístup.zeee napsal:za duhovým mostem? on umřel? :cry: :cry: :cry: to je mi líto...jaká byla příčina? :cry:
Děkuji,až budou mimi,přemýšlím,že si 2 nechám.Budou se nám totiž rodit pink white a hetero beige.To jsou barvy kluků,kteří mi mi umřeli :cry: :cry: :cry:Jesse napsal:Parisse , nico byl moc krasnej , urcite se ma ted lip. :wink: Jinak krasna basnicka ...
No vidíš a mě to přijde spíš jako homo béžka než pink.Ale to asi dělá ta fotka.Jesse napsal:Z moji Homo beige jwe nakonec pinka ... dam je k sobe koncem srpna , tak uvidime :)
Jesse napsal:ona je po pink white a black velvetovi , takze bude pink :)
Janča napsal:Jesse napsal:ona je po pink white a black velvetovi , takze bude pink :)
Podle té fotky mi přijde, že by mohla být TOV pink white, je tam patrná maska... Jistě to sice říct nemůžu, ale pro jistotu ji nedávej k žádnému velvetkovi ;). Kolik jí je?
Jesse napsal:Janča napsal:Jesse napsal:ona je po pink white a black velvetovi , takze bude pink :)
Podle té fotky mi přijde, že by mohla být TOV pink white, je tam patrná maska... Jistě to sice říct nemůžu, ale pro jistotu ji nedávej k žádnému velvetkovi ;). Kolik jí je?
My jsme to resili , masku ma , ma mirne bezovej pruch na zadech , ale nema velveti nohy... takze vlasne nevim co je , asi mosaika... netusim , uvidíme na miminech.Tahne ji na paty mesic , časem půjde ke standardovi..;). Zalezi hlavne na vaze. Kdyztak pockame , ale pribira , tak uvidime.
Janča napsal:Jesse napsal:Janča napsal:Jesse napsal:ona je po pink white a black velvetovi , takze bude pink :)
My jsme to resili , masku ma , ma mirne bezovej pruch na zadech , ale nema velveti nohy... takze vlasne nevim co je , asi mosaika... netusim , uvidíme na miminech.Tahne ji na paty mesic , časem půjde ke standardovi..;). Zalezi hlavne na vaze. Kdyztak pockame , ale pribira , tak uvidime.
u bílých velvetků ty pruhy na nohách vůbec nemusí být a většinou ani nejsou, takže podle toho se řídit nemůžeš... Já bych řekla že to je TOV a až bude velká, tak ti zmavne - Koukni na Sharony Máju, na té nebylo v mládí ta maska skoro poznat, a teď má hlavu jak brown velvet :). Takže pro jistotu bych jí neplánovala manželství ani s velvetkem, ani s bílým - chudák má omezený možnosti :lol: . Ale standartek to jistí ;)