činčilka v OC PARK PRAHA HOSTIVAŘ
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Špindlerův Mlýn, Bedřichov 36, 543 51
činčilka v OC PARK PRAHA HOSTIVAŘ
Ahojte, syn byl včera v OC Park v Hostivaři, je tam ve Zveráči nešťastná činčilka, pokud jste někdo z Prahy a chtěli byste udělat dobrý skutek, zajeďte se tam mrknout. Díky a zdravím [-o<
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Okr. Beroun
- Kontaktovat uživatele:
Re: činčilka v OC PARK PRAHA HOSTIVAŘ
Dobrý skutek? A jaký? Že tím dobrým skutkem někdo uvolní místo další chudince? :roll:
Furt říkám, nechce činčily ve zveráči činčilama, protože zachránit jednu je nezachránit vlastně žádnou... Protože sotva se prodá jedna, druhá se objednává a dopadne stejně...
Furt říkám, nechce činčily ve zveráči činčilama, protože zachránit jednu je nezachránit vlastně žádnou... Protože sotva se prodá jedna, druhá se objednává a dopadne stejně...
-
- Stříbrný uživatel
máš a nemáš pravdu, když tahle umře, stejně uvolní místo další, takže to vyjde nastejno, jenom se zabrání zbytečnému úmrtí :evil:
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Zbytečná úmrtí se konají i mimo zveráče...
-
- Stříbrný uživatel
Ano, to jistě, ovšem téma mého příspěvku bylo jiné. Pokud máš na to názor svůj, prosím už jsme ho četli, zpráva je určena jiným případným zájemcům. Já mám ze zveráče Žolinka, má 8 let a na veterinu jedu podruhé za jeho život. Ne všechna činčilky jsou tam špatné a každý tvoreček by si zasloužil aby ho někdo měl rád bez posuzování jestli to pomůže nebo nepomůže komerci. :wink:
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Taky mám ze zveráče 3 činčily, jsou to zlatíčka. Bohužel ve zveráči dělám a vím, odkud zvířata chodí, v kolika týdnech i jak dlouho toho chudáka na prodejně mám...
-
- MODERÁTOR
- Místo/Bydliště: Středočeský kraj
- Kontaktovat uživatele:
Zrovna v Hostivaři s o zvířata starají slušně. Mají tam sice pohromadě hlodavce (a králíky) s ptákama, ale jinak prostředí čisté, strava ucházející a činčily opravdu moc často nemají.