Jak poznam ze je cinca brezi?
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Hranice
- Kontaktovat uživatele:
to nic nebude :wink:
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Praha
- Kontaktovat uživatele:
neboj, Kami, dočkáš se... s Casynou to tipuju tak, že budou tři nebo čtyři... já když Kikča čekala ty čtyřčátka, tak jsem taky byla přesvědčená že už musí přetahovat (kdyby to nebylo tři měsíce po narození čertíků :lol: )... bylo to ale jen zdání, porodila přesně v termínu (109 dní po porodu čertíků), jenže jak jich tam měla hodně tak ztloustla mnohem víc než minule a bylo to na ní poznat dřív, takže jsme čekali dýl... těsně před porodem se už skoro nepohla, byla jak kilovej chlupatej balvan :lol: :lol: ... a když jsem jí pak našla po porodu, jak se kolem ní míhaj ty čtyři barevný prckové, tak se na mě podívala takovým výrazem, jako by říkala "no konečně je to venku!" :lol:
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Žatec (Ústecký kraj)
- Kontaktovat uživatele:
už jsou na světě !!!! :lol: standartek a černobílej.... Casy a Lucky jsou rodičové... a vypadá to na dva kluky...
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Osová Bítýška
- Kontaktovat uživatele:
Tak to blahopreju!!!!!!Tak at se tem tvej malejm mimcum moc a moc dari!!!Urcite musijou bejt nadherni:-)Tak at ti dobre rostou :lol:
-
- Nový uživatel
- Místo/Bydliště: Bratislava
Ahojte, ako spoznám tehotnú činčilku?? po koľkých tyždňoch to spoznám??? moja často leží na boku, papá rovnako, behá rovnako, tak neviem, fakt naviem. prosím poradíte mi???? ďakujem.pa :P
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Trnava, SR
flutefo napsal:Ahojte, ako spoznám tehotnú činčilku?? po koľkých tyždňoch to spoznám??? moja často leží na boku, papá rovnako, behá rovnako, tak neviem, fakt naviem. prosím poradíte mi???? ďakujem.pa :P
Najjednoduchšie je kontrolovať váhu. Aj keď teoreticky by nemusela pribrať, v praxi je to najbežnejšie. Mne Miška rapídne pribrala cca 70 dní pred pôrodom.
Vrátit se na “Březost a odchov mladých”