činčily ve vejšce

Diskuze o bydlení, venčení a klecích.

Fórum je deaktivované. Toto je pouze archív. Dotazy pokládejte zde.

Mišulka
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel
Místo/Bydliště: západočeský kraj - Rokycany
Kontaktovat uživatele:

činčily ve vejšce

Příspěvekod Mišulka » Po Srp 20, 2007 11:36

mám prosbičku, vypadá to, že budu osamostatňovat holky, myslím, že je čas - je jim 11 týdnů a jsou obě v poho, jen nevím přestnou váhu, už se vážit nenechají.

Problém je ten, že mimiška nikdo nechce a zatím váhám dát je do zverimexu. A dvě klece už mi rozčilují, tak mi napadlo, že je nechám v klasické zverimexové činčilí kleci a tu dám na velkou klec, kde budou zpět rodiče, která má ale na výšku 140 cm, tak jestli nebude vadit, že budou mimča tak vysoko????? Do teďka ta klec totiž stála na zemi, ale bylo to právě provizorní řešení než půjdou pryč...

a rovnou mám ještě jeden dotaz:
došli granulky, tak jsem narychlo sehnala provizorně VITAPOL, kde jsou normální granule ale taky sajrajty!!

složení: pšenice, ječmen, slunečnice, kukuřice, len, obilninový granulát, sušená kopřiva, hloh, oves, trnka, jeřabina, vrbová kůra, pekařské produkty - obilniny jako kukuřice atd, poletí hned, ale co třeba ta kopřiva a vrbová kůra????

Disable adblock

žanda
MODERÁTOR
MODERÁTOR
Místo/Bydliště: Turnov, Sušice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod žanda » Po Srp 20, 2007 11:57

Myslim, že výška jim vadit nebude. Když je na venčení zase dáš na zem, tak to bude OK. Moje potvory se vždycky snaží dostat nejvejš, co to jde. :lol:
Kopřivy nevadí a kůra si myslim, že taky nee. Ale kopřivy bych dala jen občas. A být tebou, tak hloh si zkovám jako občasný pamlsek. Doporučuje se na to. :wink:

Mišulka
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Mišulka » Po Srp 20, 2007 12:00

no, právě jsem myslela, abych nemusela s klecí moc manipulovat, že bych jim vždycky přidržela u dvířek přepravku a dávala je na zem v ní, jestli si teda zvyknou... Ale moc neběhají, protože bohužel nemám čas je hlídat, sotva se dostane teď na starousedlíky :oops: :roll: :wink:

Bude překvapení, až tu krabici doma otevřu, to asi zavolám popelce o holoubky - to bude přebíračka. Jééééééééééééé :twisted:

ajtik
Zlatý uživatel
Zlatý uživatel
Místo/Bydliště: Pečky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod ajtik » Po Srp 20, 2007 12:31

Já mám taky jednu rodinu v patře a naučili se na pouštění že mi vlezou na záda a já se skrčím oni seskočí a když zavelím dom tak to jde taky tak.Taková činčilí čarodějnice,ale holkám se to zamlouvá. :lol:

Disable adblock

Sharona
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel
Místo/Bydliště: Postřižín u Prahy

Příspěvekod Sharona » Po Srp 20, 2007 12:58

Já mám taky jednu klec ve výšce a problém s tím není.

Mišulka
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Mišulka » Po Srp 20, 2007 13:06

tak supr, musím ty prostory nějak zkorigovat :D Nevím, jak dlouho budem bydlet takhle v pěti!!!

martej
Vážený uživatel
Vážený uživatel
Místo/Bydliště: Liberecký kraj
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod martej » Po Srp 20, 2007 13:19

Zkus dát Mišulko inzeráty i jinam, než sem na činčilu....a kdyby si mi poslala fotku, tak si je dám do inzerce ;-)

LUCIA
Zlatý uživatel
Zlatý uživatel
Místo/Bydliště: Bratislava, SR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod LUCIA » Čt Srp 23, 2007 15:31

ja si myslim,ze cincilkam to nebude vadit,ze su vysoko.... :wink:

STYRO
Zlatý uživatel
Zlatý uživatel
Místo/Bydliště: Trnava, SR

Příspěvekod STYRO » Út Srp 28, 2007 18:01

To přebírání směsi já provádím v průběhu věnčení, činčilky si na to zvykli a každou chvíli somrují nějakou mlsku. Takže třídění vypadá asi takto (sekce pro pamětníky): Daniel, Daniel, Lemon, Lemon, Daniel, Daniel, Lemon, Lemon,...Piere :lol: :roll: . (kdo poznal může se jít pomuchlovat se svojí činčilou :wink: )

Disable adblock

Vrátit se na “Bydlení”