Chvilku před tím mi truhláři přivezli jejich bydlení
Rozměr celé klece je (VxŠxH) 120x70x50 cm.Takže než oba dospějí mají k dispozici plovinu uvedených rozměrů.Snad to stačí.Malá váží 340g.
Klec byla na zakázku.Když se přítel dozvěděl,kolik stála,myslela jsem že ho budu muset křísit.Ale naštěstí to rozdejchal.boruvka311 napsal:Naaaaadherna klicka, parada fakt krasnam povedla se :D . Delali ti ji na zakazku nebo to bylo po znamosti?? Cincilka je taky krasna, ze u nas ve zveracich maji jen standardy, sice nevim jestli bych nekdy jets esla do zviratka z ezverimexu, ale homo beig je parada :wink: ...
žanda napsal:Týýýýýýýjo, to je super klícka!!!!! Škoda že nebyla už v pátek :lol:
A myšička je taky super! Odkud ji máš?
Sem zvědavec zvědavá. :lol:
Vždyť se můžeš zase stavit,až povezeš holky na nádraží.Ráda tě uvidím :wink: :wink: :wink:žanda napsal:Týýýýýýýjo, to je super klícka!!!!! Škoda že nebyla už v pátek :lol:
A myšička je taky super! Odkud ji máš?
Sem zvědavec zvědavá. :lol:
Jéééé,tak mám radost,tak teď ještě musí Lady přibrat 150 g a přepážku dám pryč.Jo a další věc.Lady je dole,Nero naroře.Nebude mít Lady šoky z toho,jak jí Nero dupe nad hlavou?Plačková Kamila napsal:to je jako když ji drbeš mají se rádi to je láska na první pohled:)
parisse napsal:Jéééé,tak mám radost,tak teď ještě musí Lady přibrat 150 g a přepážku dám pryč.Jo a další věc.Lady je dole,Nero naroře.Nebude mít Lady šoky z toho,jak jí Nero dupe nad hlavou?Plačková Kamila napsal:to je jako když ji drbeš mají se rádi to je láska na první pohled:)
parisse napsal:ona zatím píská,bojí se,co říkáš tomu okýnku???