Hnědé tvrdé bobky
Hnědé tvrdé bobky
Ahoj, neví prosím někdo, co to znamená, když má moje činča tvrdý hnědý bobky? Jsou světle hnědé, jakoby posypané skořicí.. Všude na fóru jsem našla jenom mazlavé, že jsou příčinou průjmu.
Jeden den nedostala činča seno, granule ano, ale to se mi zdá podivný, že by kvůli jednomu dni, kdy seno nedostala, aby se jí změnila barva bobků. Má to teprve první den, tak nevím, jestli to bude přetrvávat.. děkuju moc!
Jeden den nedostala činča seno, granule ano, ale to se mi zdá podivný, že by kvůli jednomu dni, kdy seno nedostala, aby se jí změnila barva bobků. Má to teprve první den, tak nevím, jestli to bude přetrvávat.. děkuju moc!
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Hranice
- Kontaktovat uživatele:
typuji to seno, každopádně mu ho teď dávej, to je jako kdyby jsi jedl maso bez brambor :wink:
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Praha
- Kontaktovat uživatele:
to by opravdu mohlo být tím senem, už dvakrát jsem měla u sebe činčilku, která nebyla správně krmená (jedna jenom směsky a nevím jestli nějaké seno, druhá jen zrní :( ) a bobečky měly obě přesně takové, jako je popisuješ. Spravilo se to prakticky okamžitě potom, co jsem s nima najela na klasický granulky a seno...
Moje činča nedostává směsky, má obyčejné granule a seno a mlsá jenom když běhá a to jenom trošku :wink: Ty bobky už se spravily, hnedka druhý den je měla zase normálně černé.
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Hranice
- Kontaktovat uživatele:
tak to bylo z toho sena :wink:
Vrátit se na “Nemoci a potíže”