Rozárka je na tom zle(v současnosti už dobře)
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Pilníkov
- Kontaktovat uživatele:
To né :cry: ...Rozárko-vydrž,vydrž :!: ...
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Také přejeme hodně štěstí ať se Rozárka vyléčí !
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Kladno
Ketka napsal:To né :cry: ...Rozárko-vydrž,vydrž :!: ...
To, že Rozárka zatím sama nepapá, není nic až tak divného. Už jsem Vaškovi psala, že to tak někdy prostě je. Lumpíčkovi trvalo několik měsíců než začal znovu papat celé nedrcené granulky a třeba taková Terinka na tom byla velmi podobně. Někdy to chce prostě hodně času, než se vše dostane do normálu. Proto je předčasné z toho usuzovat, že to není dobré. Stejně tak s přerostlými zoubky - pokud měla před tím Rozárka stoličky v pohodě, nemělo by se stát, že je má teď přerostlé, to by bylo hodně brzy. To spíš přední hlodáky a s těmi si na veterině hravě poradí.
Rozárka to zvládne :)
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Hranice
- Kontaktovat uživatele:
jasně že to Rozárka zvládne :!: :!: :!: :D
-
- Zlatý uživatel
me rikal pan doktor v Brne, ponevadz take hrozilo krmeni Mysky, ta zase nechtela jist kvuli stresu z rozdeleni od segry, ze do 14dnu by to melo byt vpohode se zubama. Ptala jsem se ho totiz, kdy muze nastat problem se stolickama a zubama, kdyz nebude prijimat tvrde granule a seno. Rikal, ze po 14 dnech uz by eventualne problem nastat mohl a to i se stolickama, ktere se prirozene neobrusuji. U stolicek se projevuje vicero problemu, proto tam delaji i komplet rentgen zubu a korenu. Kdyz je vadny rust zubu diky spatnym korenum, tak se problem opakuje, nelze to lecit a doporucuji radeji euthanasii.
Vasek to ma prima, ze ma tu veterinu primo v miste bydliste,takze ikdyby nahodou zuby prerostly, nebo se udelaly vroubky na stolickach, tak tam uz to hrave zmaknou a poradi si s tim.Psala jsem mu, ale zatim neodepsal, nevite nekdo, jak to s Rozarkou vypada? Treba uz zacala bastit sama.
Vasek to ma prima, ze ma tu veterinu primo v miste bydliste,takze ikdyby nahodou zuby prerostly, nebo se udelaly vroubky na stolickach, tak tam uz to hrave zmaknou a poradi si s tim.Psala jsem mu, ale zatim neodepsal, nevite nekdo, jak to s Rozarkou vypada? Treba uz zacala bastit sama.
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tak to je dobře,že je to "normální" :wink: ...Rozárka je statečná,když zvládla amputaci,zvládne i tohle :!: :P !!!!!!!Iva napsal:Ketka napsal:To né :cry: ...Rozárko-vydrž,vydrž :!: ...
To, že Rozárka zatím sama nepapá, není nic až tak divného. Už jsem Vaškovi psala, že to tak někdy prostě je. Lumpíčkovi trvalo několik měsíců než začal znovu papat celé nedrcené granulky a třeba taková Terinka na tom byla velmi podobně. Někdy to chce prostě hodně času, než se vše dostane do normálu. Proto je předčasné z toho usuzovat, že to není dobré. Stejně tak s přerostlými zoubky - pokud měla před tím Rozárka stoličky v pohodě, nemělo by se stát, že je má teď přerostlé, to by bylo hodně brzy. To spíš přední hlodáky a s těmi si na veterině hravě poradí.
Rozárka to zvládne :)
-
- Zlatý uživatel
Porad nic nevime o Rozarce, nevite nekdo, jak to s ni vypada?
-
- ADMINISTRÁTOR
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj,
tak Rozarku mam doma. Prohlidli ji ustni dutinu a zjistili, ze jazyk se zahojil a tlamicka je cista. Porad nechce sama jist. Nevim, kdy konecne zacne. Krmim ji ovesnou kasi, ktera ji celkem chutna.
tak Rozarku mam doma. Prohlidli ji ustni dutinu a zjistili, ze jazyk se zahojil a tlamicka je cista. Porad nechce sama jist. Nevim, kdy konecne zacne. Krmim ji ovesnou kasi, ktera ji celkem chutna.
-
- Zlatý uživatel
Vašku, zahojení tlamičky je bezva zpráva :lol: Uvidíš, že Rozárka papkat začne, jen to prostě chce svůj čas. Možná má tlamičku ještě citlivou a proto jí kaše vyhovuje, ale je to hlodaveček a dřív nebo později na to vletí :lol: Zatím jí za nás podrbej :wink: :lol:
Dál držíme pacinky, hodně štěstí :lol:
Dál držíme pacinky, hodně štěstí :lol:
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Hranice
- Kontaktovat uživatele:
to je super :!: :!: :!: :!: :!: já jsem to říkala že to Rozárka zvládne
Myšutka a Bafíček drží Rozárce pacičky i tlapičky.
-
- Zlatý uživatel
Tak to je fajn. Zkus ji koupit zatim ty granule od White mollen-Country-Line, jsou vonave a zdrave, na ty se cincilky vetsinou chyti, ale zatim vyber ty ostre sipky, co tam jsou. Muzes ji dat i tu nesirenou rozinku, pomalu to zkouset. Aby si holky jedna nezvykla na to krmeni a nezalibilo se ji to:-). A co Evi Mysutka? Doufam, ze uz je to dobre a nemusite uz nikam jezdit.Ty bobany ale opravdu nech vysetrit, dobre Ti radim.Drzim dal palce.
-
- ADMINISTRÁTOR
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj vsichni,
zrovna dneska jsem si vsiml, ze Rozarka pije sama z napajecky... asi ji to nejde podle jejich predstav, ale snad to staci na to, aby se dostatecne napila. Takze uz ji i pije a prestavam ji dokrmovat.. dokonce bobky uz vypadaji docela normalne.
zrovna dneska jsem si vsiml, ze Rozarka pije sama z napajecky... asi ji to nejde podle jejich predstav, ale snad to staci na to, aby se dostatecne napila. Takze uz ji i pije a prestavam ji dokrmovat.. dokonce bobky uz vypadaji docela normalne.
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Oslo NORSKO!!!!!!!!
- Kontaktovat uživatele:
to je skvela sprava :wink:
-
- Zlatý uživatel
Vašku, to je super, jen tak dál :lol: :lol: :lol:
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Žatec (Ústecký kraj)
- Kontaktovat uživatele:
hurááá.... Vašku, to je moc fajn...
-
- MODERÁTOR
- Místo/Bydliště: Středočeský kraj
- Kontaktovat uživatele:
To mi spadl kámen ze srdce! Asi se jí to zahojilo, tak se s tím učí žít.
Je to šikulka, posílám jí pohlazení!
Je to šikulka, posílám jí pohlazení!
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Osová Bítýška
- Kontaktovat uživatele:
Taky posilam velke gratulace :lol:
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Bratislava
- Kontaktovat uživatele:
super , to som hrozne rada, rozarka je sikovna cincilka :wink:
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Jupííí :D ...Jo,jo,jo :) .To je skvělééé :P ...
to je skvělá zpráva. :) Jentak dál Rozárko držíme ti všichni palečky :wink:
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Rozárka je silná holka. :D
-
- Zlatý uživatel
To jsem moc rada a kez by takovychto zpravicekl bylo vice. Zse dalsi dukaz toho, jaci jsou v tom Brne na te fakulte machri.
Na brněnské fakultě jsou opravdu dobří a Rozárka to určitě zvládne :P Moc držíme s Coudíkem pacičky :P
Vrátit se na “Nemoci a potíže”