Dotaz.... zlomena packa
Dotaz.... zlomena packa
nas cincilak jmenem lumpik... mel tak pred půl rokem zlomenou zadni nohu a veterinarka rekla at je v malem prostoru dokud se mu to nezahoji... lumpikovi se nozicka zahojila v poradku.. . pred tremi dny lumpik behal v pokoji a ja vstal od pc a on mi vbehl primo pod nohu :( slapnul jsem mu na predni packu .. veterinarka rekla ze to ma dobre zlomeny a ze musi byt opet v klidu tak ted doufam ze se mi to opet uzdravi... a bude zase behat jako driv... od zname jsem slysel ze kdyz cincilam vadi ta zlomena noho tak jsi ji ukousou ... chci se zeptat jestli je to pravda ???
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Moravskoslezský kraj
- Kontaktovat uživatele:
No veterinář nejsem, ale myslím si, že k tak drastickému kroku se zvíře rozhodne až když nevidí jiné východisko... ztn. že mu to začne hnisat a bude mu hrozit otrava nebo něco takového. Prostě bude vědět, že noha je už mrtvá a aby ho nezabila tak ji ukousne.
Ale u zlomené nohy se mi to nezdá. To by musela být hodně pokaličená. Já bych se držely rady veterináře.
Ale u zlomené nohy se mi to nezdá. To by musela být hodně pokaličená. Já bych se držely rady veterináře.
Vrátit se na “Nemoci a potíže”