Když ho pouštíme dělá nám všude bobky
Když ho pouštíme dělá nám všude bobky
Mam takový problém už spostu let chovám činčili ale teď mám samečka Boba, který mi pokaždé když ho pustím dělá všude bobky. Už jsem zkoušela snad skoro všechno a nemůžu ho to odnaučit. Prosim poraďte co mam dělat.
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Žatec (Ústecký kraj)
- Kontaktovat uživatele:
ještě jsem neviděla činčilu, která při každým kroku "nebobkuje". V nějaké literatuře jsem dokonce četla, že činčila a hlodavci vůbec, necítí, když "bobkujou". myslím, že tohle činču neodnaučíš, to už k ní patří. Jediný, co ti zbývá, je, se s tím smířit...
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Pardubice
- Kontaktovat uživatele:
... a vysavat :lol:
-
- MODERÁTOR
- Místo/Bydliště: Středočeský kraj
- Kontaktovat uživatele:
Já si všimla, že Ferdík nebobkuje pořád. Někdy sedí i několik minut a žádný bobek pod ním nezbyde. Mám takovou teorii, že je to něco jako třeba u kozy, když se jí chce kadit, tak z ní vypadne hromada bobků a je zase klid na nějakou dobu. Z Ferdyše to taky padá vždycky nějakou dobu hodně bobků za určitou dobu, a pak je zase klid. :wink: Takže, zjistíš-li, že to na činču přišlo, dej ji do klece a až si budeš myslet, že je vykaděná, pusť ji, to by bylo asi nejúčinnější řešení.
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Pardubice
- Kontaktovat uživatele:
Terezka napsal:Takže, zjistíš-li, že to na činču přišlo, dej ji do klece a až si budeš myslet, že je vykaděná, pusť ji, to by bylo asi nejúčinnější řešení.
Tak to by se u nas asi nechytlo :lol: ! Tvuj Ferda je asi lip naprogramovanej!
Jinak me dostava situace, kdy ona sedi na vetvi a jen tak mimochodem to z ni vypadne a zazvoni to o dno klece a ona dela, jakoby nic 8)
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Mrač 178
Já jsem si všimla u holek, že ráno nedělaji bobky vůbec a večer zase naopak, to je dávka :lol:
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Žatec (Ústecký kraj)
- Kontaktovat uživatele:
Jaul napsal:Jinak me dostava situace, kdy ona sedi na vetvi a jen tak mimochodem to z ni vypadne a zazvoni to o dno klece a ona dela, jakoby nic 8)
jé, to znám !!! cink, cink a ten nahoře, kdo to pustil, si spokojeně přežvykuje. Cink.
Budte radi ze hodne bobkujou.Az nebudou bude zle.
-
- Stříbrný uživatel
:lol: Bobečku bobečku :lol:
Bývá to většinou po napapání a nebo prostě,když se jim chce a především,když jsou v teploučku,tak se nám ta střevíčka nějak tak uvolní a už pozoooooooor padá lavina bobečků :lol: :lol: :lol:
Burýska :P
Bývá to většinou po napapání a nebo prostě,když se jim chce a především,když jsou v teploučku,tak se nám ta střevíčka nějak tak uvolní a už pozoooooooor padá lavina bobečků :lol: :lol: :lol:
Burýska :P
Mates bobkuje porad.Uz jsem si na to zvykla.A je lepsi kdyz porad bobkuje aspon vim ze je vse v poradku kdyby nebobkoval je to horsi.
-
- Stříbrný uživatel
Když jsem byla majinkatá tak jsem měla majinkaté bobečky :P
Teď už jsem větší a mám větší bobečky :P
A až budu velikananánská, budu mít ty největší bobečky na světě :lol: :lol: :lol:
A až budu velikananánská, budu mít ty největší bobečky na světě :lol: :lol: :lol:
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Olomouc
Burýska napsal:Když jsem byla majinkatá tak jsem měla majinkaté bobečky :P
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Burýsko jsi super, dokazes cloveka opravdu od srdce rozesmat. diky ti za to.
Vrátit se na “Nemoci a potíže”