jj. ale ne s tim abnormalni zbarvenim.Plačková Kamila napsal:jj marti sou tam satndardi ;)
Abnormalita barvy ?
-
- Vážený uživatel
- Místo/Bydliště: Liberecký kraj
- Kontaktovat uživatele:
-
- MODERÁTOR
- Místo/Bydliště: Turnov, Sušice
- Kontaktovat uživatele:
Martej napsal:žanda napsal:Nene, je tam standard schecke a standard chinchilla schecke.
no to jsou mosaiky ;-) Schecke = strakaty ;-)
To ano, ale standard - ne white či beige ;) Takže abnormálně zbarvený standard.
Naposledy upravil(a) žanda dne Pá Led 02, 2009 19:57, celkem upraveno 1 x.
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Želetava, Bítovánky
- Kontaktovat uživatele:
aha tak sem taky myslela ze sou standardi :D
-
- Zlatý uživatel
Podle mě je rozdil mezi Medvidkem a normalnim standardem dost viditelnej .
A i kdyby to byly fotky s bleskem , za šera , tak ty bily nadočnice , kruhy kolem uši a hodně svetlej čumak se snad přehlidnout nedaj , ne ? Kamilin Myšák určitě nevypadá takhle a nema znaky jako medvidek . Ja jsem toho nazoru , že to vada barvy určitě je , s trochu svetlejšim čumakem , ale je . Ta fotka činčily , co sem vložila Kamila - s bilym čumakem , muže bejt klidně Ebony , a pokud ne , je to hodně tmavej standard , na kterym to vynikne vice - a stejně me to přijde nějaky přisviceny . Přesně , každej ať si děla jak myslí ;) .
A i kdyby to byly fotky s bleskem , za šera , tak ty bily nadočnice , kruhy kolem uši a hodně svetlej čumak se snad přehlidnout nedaj , ne ? Kamilin Myšák určitě nevypadá takhle a nema znaky jako medvidek . Ja jsem toho nazoru , že to vada barvy určitě je , s trochu svetlejšim čumakem , ale je . Ta fotka činčily , co sem vložila Kamila - s bilym čumakem , muže bejt klidně Ebony , a pokud ne , je to hodně tmavej standard , na kterym to vynikne vice - a stejně me to přijde nějaky přisviceny . Přesně , každej ať si děla jak myslí ;) .
Naposledy upravil(a) Jesse dne Pá Led 02, 2009 20:35, celkem upraveno 1 x.
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
proč si sem dal zrovna moji činčilu a zrovna tu co ma nejhorši srst?? nechapu proč si sem nedal svyho standarda????
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
ja vidim proste jen svetlejsiho standarda ne vadu barvy ale tak me je to jedno je krasna tak proc bych to mela resit
-
- Zlatý uživatel
Plačková Kamila napsal:proč si sem dal zrovna moji činčilu a zrovna tu co ma nejhorši srst?? nechapu proč si sem nedal svyho standarda????
Němel jsem vubec zaměr dat sem tvoji činčilu s nejhorši srsti , na srst jsem vůbec nekoukal , koukal jsem na to , jestli má kruhy kolem uši , oboči a světlej čumak , protože jsi par přispěvku zpatky psala , že ti přijde jako každej standard a neliší se . Liší se , o dost :lol: , člověk snad musi bejt slepej , aby to neviděl .
Ja žadnou činčilku s vadou barvy nemám , ale na prvni pohled po srovnání s činčilkou z těch neměckejch stranek mě přijde , že vadu barvy má , jen má světlejší čumaček .
Tohle je světlý standard :
Po srovnání s tímhle ti furt příjde , že je medvidek světlý standard ? Mně ne . Tenhle nema ani tak bile oboči , čumak a kruhy kolem uši jako ma ona :) .
-
- Vážený uživatel
- Kontaktovat uživatele:
ja neříkám, že medvidek nema vadu barvy, to asi má ...ale to co sem sem dala ja a kamila, tak to není vada, je to znak, jako je například blue slate.
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
me proste proti nim pride ze ma jen nepatrne prosvetlenej čumak ale ne že by měla nakou vadu barvy proste mi pride normalni
-
- Vážený uživatel
- Kontaktovat uživatele:
normální není, to ne.....ona když na náš vykoukla z klece, tak sis ji hned všimla, ale neni to jako ty co sme sem dali fotky, to je něco jinyho.:-)
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ja kdyz se kouknu na tu fotku tak me zaujmou jeji krasny oci ale barvy bych si proste nevsimla proto mi pride normalni u tech ostatnich to vidis hned ;)
-
- Zlatý uživatel
Hmmm , mě přijde jak ty co ti nepřijdou normalni , akorat v ne tak vyraznem provedeni . :lol: Ja si myslim ze o tomhle nema cenu diskutovat . Kazdej asi vidime jineho Medvidka :D .
-
- Vážený uživatel
- Kontaktovat uživatele:
až na to, že to medvidek nemá tak vyrazný na tom čumáčku a že to ma šedivy, tak má kruhy kolem uší, nad obočim a trochu na čumáčku, ale jak říkam, to je spíš vada pimentu .....ten bílý znak, co maj obě činčily,tak je opravdu bílý
-
- MODERÁTOR
- Kontaktovat uživatele:
Marti, já bych neřekla, že to je něco jiného a ty německé stránky to potvrzují. Je to jen jiná intenzita pigmentu.
Tady máš krásně vidět, jak se zesvětlují. Je to něco jako u ebonů stupně černé - light, medium, dark a extra dark. :wink:
Na tom prvním ebonovi to je opravdu extrémní, ale o co se lyší od sebe ty standarti?
Tady máš krásně vidět, jak se zesvětlují. Je to něco jako u ebonů stupně černé - light, medium, dark a extra dark. :wink:
Na tom prvním ebonovi to je opravdu extrémní, ale o co se lyší od sebe ty standarti?
Naposledy upravil(a) žanda dne So Led 03, 2009 14:14, celkem upraveno 1 x.
-
- Zlatý uživatel
Nevim jestli je 100% abnormalita barvy , pokud jo , je světlejši , ale ja v tomhle souhlasim s žandou a myslim si , že je :) .
Vada to určitě je , marti . A normalni neni , to jsi sama řekla . Kruhy ma , ma světly oboči a ma světlej čumak . To vidim ja - jasnej rozdil mezi svetlym a kamilinym standardem x medvidkem .
Vada to určitě je , marti . A normalni neni , to jsi sama řekla . Kruhy ma , ma světly oboči a ma světlej čumak . To vidim ja - jasnej rozdil mezi svetlym a kamilinym standardem x medvidkem .
-
- Vážený uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Je na vás, jak které činčile budete říkat. Já jsem činčilu s tímto znakem viděla naživo a jsem si na 10000% jistá, že medvidek tento znak nemá. Činčily s tímto znakem mají bilé kruhy kolem uší, bílý kolem oči a bilý na čumáčku. At už má činčila shodny dva znaky na sobě, ale nemá nic bílýho, tak to je pouze vada pigmentu.
-
- MODERÁTOR
- Kontaktovat uživatele:
Martej napsal:Je na vás, jak které činčile budete říkat. Já jsem činčilu s tímto znakem viděla naživo a jsem si na 10000% jistá, že medvidek tento znak nemá. Činčily s tímto znakem mají bilé kruhy kolem uší, bílý kolem oči a bilý na čumáčku. At už má činčila shodny dva znaky na sobě, ale nemá nic bílýho, tak to je pouze vada pigmentu.
Potom ale nechápu, proč říkáš o této:
že je abnormalita a o Medvídkovi že neni, když jsou totožné? tato standartka taky nemá bílé chlupy. Je jen dokonale přesvícená bleskem. :wink:
-
- Vážený uživatel
- Kontaktovat uživatele:
nemyslim si, že je přesvícena bleskem, rozhodně min, jak medvidek. ale jak říkam žando, dělej jak mysliš. ja si za tim stojim.
-
- MODERÁTOR
- Kontaktovat uživatele:
Martej napsal:nemyslim si, že je přesvícena bleskem, rozhodně min, jak medvidek. ale jak říkam žando, dělej jak mysliš. ja si za tim stojim.
Marti, medvídek neni focena bleskem (focená bleskem je jak ji sem vkládal jesse). :wink: A na té fotce německé činčily je vidět blesk - stín od něj je v pravim hornim rohu. Zkus objektyvně posuzovat fotky z hlediska světelných podmínek.
-
- Vážený uživatel
- Kontaktovat uživatele:
žando, nebudu tohle řešit, dělej jak myslíš ;-)
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Hodonín
- Kontaktovat uživatele:
nechcete se i poprat??
-
- Vážený uživatel
- Kontaktovat uživatele:
dusinecka napsal:nechcete se i poprat??
nemáme proč ;-)
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Frýdlant nad Ostravicí
Medvídek je nádherná činčila :D Já se sice v těch mutacích moc nevyznám, ale příjde mi že je jiná než klasický standart, to světlé obočí a tak. Ať už je fotka přesvícená nebo ne, stejně jsou ty bílé plochy světlejší než u normálního standarta. Je to vážně roztomilá činčilka :)
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Hovorany 179
- Kontaktovat uživatele:
Baruška napsal:Medvídek je nádherná činčila :D Já se sice v těch mutacích moc nevyznám, ale příjde mi že je jiná než klasický standart, to světlé obočí a tak. Ať už je fotka přesvícená nebo ne, stejně jsou ty bílé plochy světlejší než u normálního standarta. Je to vážně roztomilá činčilka :)
je opravdu nádherná viděla sem ji v sobotu a jako standart nevypadá je stejná jako na fotkách okamžitě sem ji poznala a sama bych takovou krásnou myšku brala :)
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Špindlerův Mlýn, Bedřichov 36, 543 51
vada barvy
vada-nevada, jsou krásné a hlavně zajímavé.