Kočičky

Zde se můžete ptát a radit o tom, co činčila smí či nesmí jíst.

Fórum je deaktivované. Toto je pouze archív. Dotazy pokládejte zde.

Biffi
Zlatý uživatel
Zlatý uživatel
Místo/Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Kočičky

Příspěvekod Biffi » Po Dub 24, 2006 15:47

Mám dotaz dají se jeětě sehnat kočičky nebo je už pozdě? :roll: :roll: :roll:

Disable adblock

Vlasticka
Zlatý uživatel
Zlatý uživatel
Místo/Bydliště: Olomouc

Příspěvekod Vlasticka » Po Dub 24, 2006 16:40

Tady u nas (olomouc) se sehnat jeste daji. Zajdi se u vas podivat okolo sadraku (stribrne jezero - i kdyz nevim kdo tak tomu jeste rika, to spis jen pro informaci :lol: :lol: ), tam pry taky jsou, ale nevim kde presne, dlouho jsem tam nebyla ale taky jsem se na ptala.

Biffi
Zlatý uživatel
Zlatý uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Biffi » Po Dub 24, 2006 17:24

Vlasticka napsal:Tady u nas (olomouc) se sehnat jeste daji. Zajdi se u vas podivat okolo sadraku (stribrne jezero - i kdyz nevim kdo tak tomu jeste rika, to spis jen pro informaci :lol: :lol: ), tam pry taky jsou, ale nevim kde presne, dlouho jsem tam nebyla ale taky jsem se na ptala.
Jojo, sadrak se tomu pořád říká a jak to vlastně víš? :-) už na ně vyrazím :-)

Vlasticka
Zlatý uživatel
Zlatý uživatel

Příspěvekod Vlasticka » Út Dub 25, 2006 10:27

Biffi napsal:
Vlasticka napsal:Tady u nas (olomouc) se sehnat jeste daji. Zajdi se u vas podivat okolo sadraku (stribrne jezero - i kdyz nevim kdo tak tomu jeste rika, to spis jen pro informaci :lol: :lol: ), tam pry taky jsou, ale nevim kde presne, dlouho jsem tam nebyla ale taky jsem se na ptala.
Jojo, sadrak se tomu pořád říká a jak to vlastně víš? :-) už na ně vyrazím :-)

Ja jsem puvodne z Opavy, ale letos jsem sla na vysokou do Olomouce, tak uz bydlim tady s pritelem, ale tak jednou za mesic jezdim "domu" za rodicema. Mam vlastne dva domovy :lol: :lol:

Prave ze tomu vsichni vzdycky rikali sadrak, ale jednou jsem to pred nekym rekla a on nevedel co to je, pritom bydlel hned u toho. Ptala jsem se teda jak tomu rika on a pry Stribrne jezero. vim ze se to tak jmenuje, ale nikdy jsem neslysela ze by to jeste nekdo jiny tak rikal. Navic lidi treba z Kylesovic nemaji ani paru o tom, ze neco takoveho existuje - coz se docela divim. tak jsem to radeji napsala, kdybys to nevedela.

Disable adblock

Biffi
Zlatý uživatel
Zlatý uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Biffi » Út Dub 25, 2006 16:12

Vlastičko, já bydlím teď na kyl. kopci, ale ještě se mi nestalo, že by to někdo nevěděl :-) Včera jsem tam hned vyrazila a nic jsem nenašla! :-( Jenom u řeky jeden strom, ale ty kočičky byli už odkvetlé nebo možná rozkvetlé. Ty činči taky můžou? :roll:

Biffi
Zlatý uživatel
Zlatý uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Biffi » Út Dub 25, 2006 16:13

A do Olomouce bych chtěla taky na vysokou :-)

Vlasticka
Zlatý uživatel
Zlatý uživatel

Příspěvekod Vlasticka » Stř Dub 26, 2006 9:29

No ja mam kamaradku ze zakladky z Kylesovic a ta ma velkeho psa. No a rikala, ze by potrebovala nejaky prostor blizko toho kde jsem bydlela, kde by ho mohla cvicit. No a cvicak je prave kousek od sadraku. No a kdyz jsem ji to rekla, tak nejdriv na me tak nejiste koukala, a pak se zeptala co to sadrak je. Tak jsem ji to rekla, a ona ze to nikdy neslysela. Tak jsem ji rekla at se zepta doma a ze uvidi ze to kazdy zna. A houby, nikdo z jejich sousedu ani okoli to neznal!!!

Ja myslim ze to muzes zkusit natrhat a uvidis, jestli ti to cinca bude jist. Ublizit ji tim nemuzes, takze to klidne zkus. Pokud to nebude chtit, tak muzes zkusit pristi rok vyrazit driv.

A co bys tady chtela studovat? Muzu ti to tady jen doporucit, je to tady bozi!!! Vetsina lidi je tady prijemna, myslim ted vyucujici, ale i vyjimky se najdou vsude. Neco je narocne, neco min. Ja tady studuju filozofii a bohemistiku a muj pritel historii a filozofii. A ty jsi ted kde na skole?

Biffi
Zlatý uživatel
Zlatý uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Biffi » Stř Dub 26, 2006 15:23

Aha no tak to je divne :-) nikoho takového jsem zatím nepotkala :-)

No natrhala jsem to a párkrát do toho kousnul ale vypadá to že mu to moc nejede, i když ani když mu dám sušené jabko tak ho nesní celé (jen malý kousek myslím) nevím. Ale jak tady všichni píšou že činči jim jedí sušenky a všechno možné tak Skipy by se toho asi ani nedotkl :?

No já bych chtěla jít na psychologii. Teď jsem na soukromé obchodní akademii ve 3. ročníku :-)

STYRO
Zlatý uživatel
Zlatý uživatel
Místo/Bydliště: Trnava, SR

Příspěvekod STYRO » Stř Dub 26, 2006 19:42

Mne Miška tie kočičky ignoruje. Baštila by iba tú šupku, v ktorej sú keď sú malé a inak možno trochu tú časť, ktorou sú prirastené k halúzke. Ale to jej ju musím odtrhnúť od halúzky a podstrčiť správnym koncom :P. Ale z vlastnej halúzky, kým je čerstvá, ostanú len triesky :oops:.

Biffi
Zlatý uživatel
Zlatý uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Biffi » Čt Dub 27, 2006 6:29

styro napsal:Mne Miška tie kočičky ignoruje. Baštila by iba tú šupku, v ktorej sú keď sú malé a inak možno trochu tú časť, ktorou sú prirastené k halúzke. Ale to jej ju musím odtrhnúť od halúzky a podstrčiť správnym koncom :P. Ale z vlastnej halúzky, kým je čerstvá, ostanú len triesky :oops:.
Ale mě připadá, že není vubec mlsný jak se tady píše, vážně když dostane křížalu sní jenom kousek, šípku se ani nedotkne :-(

Terezka
MODERÁTOR
MODERÁTOR
Místo/Bydliště: Středočeský kraj
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Terezka » Čt Dub 27, 2006 8:30

Kočičky by se dnes daly sehnat na horách, kde je chladno a vše kvete až později. Otázkou je, jestli vrba poroste v horách. :oops: . Jinak my občas dáme i ty velké nechlupaté kočky, snad to není na škodu, Ferdyš je taky baští. Ale včera jsem přinesla kvítek pampelišky, to je dobrota :wink: .

Vlasticka
Zlatý uživatel
Zlatý uživatel

Příspěvekod Vlasticka » Čt Dub 27, 2006 8:42

Biffi napsal:Aha no tak to je divne :-) nikoho takového jsem zatím nepotkala :-)

No natrhala jsem to a párkrát do toho kousnul ale vypadá to že mu to moc nejede, i když ani když mu dám sušené jabko tak ho nesní celé (jen malý kousek myslím) nevím. Ale jak tady všichni píšou že činči jim jedí sušenky a všechno možné tak Skipy by se toho asi ani nedotkl :?

No já bych chtěla jít na psychologii. Teď jsem na soukromé obchodní akademii ve 3. ročníku :-)

No a jak velky kousek toho jablka mu davas? Ja mam nasusene takove malicke kousicky, asi 1 cm na vysku, 0,5 cm na sirku a tluste to je asi 2 milimetry. Jsou to takove minikousicky, aby mohli dostat casteji.

A to ze tvoje cinca neni mlsna a neji susenky te vubec nemusi mrzet, bud spis rada. Alespon se vyhnes tem somrujicim pohledum, kterym se tezko odolava :lol:

O psychologii v Olomouci je nejvetsi zajem z cele filozoficke fakulty, letos se pry hlasilo pres 1 000 lidi, a neberou ani sto. Jestli jsi z obchodky (ja taky, ale ne te soukrome), tak se budes muset sama naucit veskerou biologii a zaklady psychologie, takze uz abys zacala pokud nejsi genius :lol:
Ne, vazne, vetsina lidi co se dostane tady na psychologii, mela rok treba pripravny kurz, nebo rok pracovali a u toho se ucili, protoze hned po maturite ty prijimacky zvladne pry malokdo. Tak drzim palecky.

Terezka
MODERÁTOR
MODERÁTOR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Terezka » Čt Dub 27, 2006 9:22

Vlasticka napsal:O psychologii v Olomouci je nejvetsi zajem z cele filozoficke fakulty, letos se pry hlasilo pres 1 000 lidi, a neberou ani sto. Jestli jsi z obchodky (ja taky, ale ne te soukrome), tak se budes muset sama naucit veskerou biologii a zaklady psychologie, takze uz abys zacala pokud nejsi genius :lol:
Ne, vazne, vetsina lidi co se dostane tady na psychologii, mela rok treba pripravny kurz, nebo rok pracovali a u toho se ucili, protoze hned po maturite ty prijimacky zvladne pry malokdo. Tak drzim palecky.

A co absolvovat nultý ročník? Existuje to u vás?

Vlasticka
Zlatý uživatel
Zlatý uživatel

Příspěvekod Vlasticka » Čt Dub 27, 2006 11:24

Myslim ze primo nulty rocnik ne, ale je tady myslim kurz, ktery porada primo katedra psychologie, a je to na jeden rok. Podrobnosti ale nevim, zase tolik jsem se o to nezajimala. Hlasi se tady ale moje kamoska, tak jsem se divala kolik lidi se na co hlasi a jake maji sance na prijeti - anglictina a psychologie - sance jsou mizerne, tech lidi je jak silenych... Vetsinou jsou prijati treba lidi, co byli rok na jazykovce, nebo byli delsi dobu treba v Anglii nebo USA - normalni smrtelnik se trema hodinama tydne na stredni nema sanci.

Terezka
MODERÁTOR
MODERÁTOR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Terezka » Čt Dub 27, 2006 11:41

Jestli si chcete veřejně povídat o školách, založte si téma v sekci Chat a toto téma nechme kočičkám ;-).

Vlasticka
Zlatý uživatel
Zlatý uživatel

Příspěvekod Vlasticka » Čt Dub 27, 2006 16:33

Terezka napsal:Jestli si chcete veřejně povídat o školách, založte si téma v sekci Chat a toto téma nechme kočičkám ;-).

Ja ti chtela jen odpovedet :wink:

Biffi
Zlatý uživatel
Zlatý uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Biffi » Čt Dub 27, 2006 17:16

No ty jablíčka jsou malé, jako normální křížaly, u nás je suší děda a mají asi kolem toho 1 centimetru. Nevím no, moc toho nežere, akorát seno to jí pořád :-)

petra.sarrah

kočičky

Příspěvekod petra.sarrah » Út Kvě 02, 2006 22:12

ahoj tak i já jsem skusila kočičky ale žádná odezva,kousli do toho a hned to vyplivli rozmazlenci jedni ušatí :roll: :roll: 8)

camilla
Zlatý uživatel
Zlatý uživatel
Místo/Bydliště: Žatec (Ústecký kraj)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod camilla » Stř Kvě 03, 2006 7:56

tak to u nás měly kočičky obrovský úspěch. To, co jsem jim nedala, jsem zapoměla nahoře na kleci a Lucky (syčák) mi to všechno vytahal přes pletivo....... :lol:

Biffi
Zlatý uživatel
Zlatý uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Biffi » Stř Kvě 03, 2006 19:46

Mě ty kočičky nejí taky vůbec ze začátku třeba kousek sněd, ale teď už bůbec ani se jich nedotkne.

petra.sarrah

kočičky

Příspěvekod petra.sarrah » Čt Kvě 04, 2006 21:24

já si myslím že záleží na tom jak jsou rozkvetlé nebo odrostlé.když jsou malé tak ohlodají pupeny ale když povyrostou obalí se pylem a voní tak zřejmně proto je nechtějí :?: :?:

Vlasticka
Zlatý uživatel
Zlatý uživatel

Re: kočičky

Příspěvekod Vlasticka » Út Kvě 09, 2006 10:32

petra.sarrah napsal:já si myslím že záleží na tom jak jsou rozkvetlé nebo odrostlé.když jsou malé tak ohlodají pupeny ale když povyrostou obalí se pylem a voní tak zřejmně proto je nechtějí :?: :?:

Moje mysi papaji prave jen ty obalene pylem. Maji pak zlute cumacky :lol:

ivik
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel
Místo/Bydliště: Hranice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod ivik » Út Kvě 09, 2006 18:48

Vlasticka napsal:
petra.sarrah napsal:já si myslím že záleží na tom jak jsou rozkvetlé nebo odrostlé.když jsou malé tak ohlodají pupeny ale když povyrostou obalí se pylem a voní tak zřejmně proto je nechtějí :?: :?:

:lol: :lol: žluté čumáčky to musí bát podívaná

Vlasticka
Zlatý uživatel
Zlatý uživatel

Příspěvekod Vlasticka » Stř Kvě 10, 2006 13:12

ivik napsal:
Vlasticka napsal:

To je, vypadaji jeste roztomileji nez obvykle :lol: :lol: :lol:
Asi dvakrat jsem jim dala taky pampelisku a to byly teprve zlutasci :lol: :lol: :lol:

ivik
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel
Místo/Bydliště: Hranice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod ivik » Stř Kvě 10, 2006 15:59

Vlasticka napsal:
ivik napsal:
Vlasticka napsal:

To je, vypadaji jeste roztomileji nez obvykle :lol: :lol: :lol:
Asi dvakrat jsem jim dala taky pampelisku a to byly teprve zlutasci :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Disable adblock

Vrátit se na “Strava”