Kočičky
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Kočičky
Mám dotaz dají se jeětě sehnat kočičky nebo je už pozdě? :roll: :roll: :roll:
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Olomouc
Tady u nas (olomouc) se sehnat jeste daji. Zajdi se u vas podivat okolo sadraku (stribrne jezero - i kdyz nevim kdo tak tomu jeste rika, to spis jen pro informaci :lol: :lol: ), tam pry taky jsou, ale nevim kde presne, dlouho jsem tam nebyla ale taky jsem se na ptala.
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Jojo, sadrak se tomu pořád říká a jak to vlastně víš? :-) už na ně vyrazím :-)Vlasticka napsal:Tady u nas (olomouc) se sehnat jeste daji. Zajdi se u vas podivat okolo sadraku (stribrne jezero - i kdyz nevim kdo tak tomu jeste rika, to spis jen pro informaci :lol: :lol: ), tam pry taky jsou, ale nevim kde presne, dlouho jsem tam nebyla ale taky jsem se na ptala.
-
- Zlatý uživatel
Biffi napsal:Jojo, sadrak se tomu pořád říká a jak to vlastně víš? :-) už na ně vyrazím :-)Vlasticka napsal:Tady u nas (olomouc) se sehnat jeste daji. Zajdi se u vas podivat okolo sadraku (stribrne jezero - i kdyz nevim kdo tak tomu jeste rika, to spis jen pro informaci :lol: :lol: ), tam pry taky jsou, ale nevim kde presne, dlouho jsem tam nebyla ale taky jsem se na ptala.
Ja jsem puvodne z Opavy, ale letos jsem sla na vysokou do Olomouce, tak uz bydlim tady s pritelem, ale tak jednou za mesic jezdim "domu" za rodicema. Mam vlastne dva domovy :lol: :lol:
Prave ze tomu vsichni vzdycky rikali sadrak, ale jednou jsem to pred nekym rekla a on nevedel co to je, pritom bydlel hned u toho. Ptala jsem se teda jak tomu rika on a pry Stribrne jezero. vim ze se to tak jmenuje, ale nikdy jsem neslysela ze by to jeste nekdo jiny tak rikal. Navic lidi treba z Kylesovic nemaji ani paru o tom, ze neco takoveho existuje - coz se docela divim. tak jsem to radeji napsala, kdybys to nevedela.
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Vlastičko, já bydlím teď na kyl. kopci, ale ještě se mi nestalo, že by to někdo nevěděl :-) Včera jsem tam hned vyrazila a nic jsem nenašla! :-( Jenom u řeky jeden strom, ale ty kočičky byli už odkvetlé nebo možná rozkvetlé. Ty činči taky můžou? :roll:
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
A do Olomouce bych chtěla taky na vysokou :-)
-
- Zlatý uživatel
No ja mam kamaradku ze zakladky z Kylesovic a ta ma velkeho psa. No a rikala, ze by potrebovala nejaky prostor blizko toho kde jsem bydlela, kde by ho mohla cvicit. No a cvicak je prave kousek od sadraku. No a kdyz jsem ji to rekla, tak nejdriv na me tak nejiste koukala, a pak se zeptala co to sadrak je. Tak jsem ji to rekla, a ona ze to nikdy neslysela. Tak jsem ji rekla at se zepta doma a ze uvidi ze to kazdy zna. A houby, nikdo z jejich sousedu ani okoli to neznal!!!
Ja myslim ze to muzes zkusit natrhat a uvidis, jestli ti to cinca bude jist. Ublizit ji tim nemuzes, takze to klidne zkus. Pokud to nebude chtit, tak muzes zkusit pristi rok vyrazit driv.
A co bys tady chtela studovat? Muzu ti to tady jen doporucit, je to tady bozi!!! Vetsina lidi je tady prijemna, myslim ted vyucujici, ale i vyjimky se najdou vsude. Neco je narocne, neco min. Ja tady studuju filozofii a bohemistiku a muj pritel historii a filozofii. A ty jsi ted kde na skole?
Ja myslim ze to muzes zkusit natrhat a uvidis, jestli ti to cinca bude jist. Ublizit ji tim nemuzes, takze to klidne zkus. Pokud to nebude chtit, tak muzes zkusit pristi rok vyrazit driv.
A co bys tady chtela studovat? Muzu ti to tady jen doporucit, je to tady bozi!!! Vetsina lidi je tady prijemna, myslim ted vyucujici, ale i vyjimky se najdou vsude. Neco je narocne, neco min. Ja tady studuju filozofii a bohemistiku a muj pritel historii a filozofii. A ty jsi ted kde na skole?
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Aha no tak to je divne :-) nikoho takového jsem zatím nepotkala :-)
No natrhala jsem to a párkrát do toho kousnul ale vypadá to že mu to moc nejede, i když ani když mu dám sušené jabko tak ho nesní celé (jen malý kousek myslím) nevím. Ale jak tady všichni píšou že činči jim jedí sušenky a všechno možné tak Skipy by se toho asi ani nedotkl :?
No já bych chtěla jít na psychologii. Teď jsem na soukromé obchodní akademii ve 3. ročníku :-)
No natrhala jsem to a párkrát do toho kousnul ale vypadá to že mu to moc nejede, i když ani když mu dám sušené jabko tak ho nesní celé (jen malý kousek myslím) nevím. Ale jak tady všichni píšou že činči jim jedí sušenky a všechno možné tak Skipy by se toho asi ani nedotkl :?
No já bych chtěla jít na psychologii. Teď jsem na soukromé obchodní akademii ve 3. ročníku :-)
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Trnava, SR
Mne Miška tie kočičky ignoruje. Baštila by iba tú šupku, v ktorej sú keď sú malé a inak možno trochu tú časť, ktorou sú prirastené k halúzke. Ale to jej ju musím odtrhnúť od halúzky a podstrčiť správnym koncom :P. Ale z vlastnej halúzky, kým je čerstvá, ostanú len triesky :oops:.
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ale mě připadá, že není vubec mlsný jak se tady píše, vážně když dostane křížalu sní jenom kousek, šípku se ani nedotkne :-(styro napsal:Mne Miška tie kočičky ignoruje. Baštila by iba tú šupku, v ktorej sú keď sú malé a inak možno trochu tú časť, ktorou sú prirastené k halúzke. Ale to jej ju musím odtrhnúť od halúzky a podstrčiť správnym koncom :P. Ale z vlastnej halúzky, kým je čerstvá, ostanú len triesky :oops:.
-
- MODERÁTOR
- Místo/Bydliště: Středočeský kraj
- Kontaktovat uživatele:
Kočičky by se dnes daly sehnat na horách, kde je chladno a vše kvete až později. Otázkou je, jestli vrba poroste v horách. :oops: . Jinak my občas dáme i ty velké nechlupaté kočky, snad to není na škodu, Ferdyš je taky baští. Ale včera jsem přinesla kvítek pampelišky, to je dobrota :wink: .
-
- Zlatý uživatel
Biffi napsal:Aha no tak to je divne :-) nikoho takového jsem zatím nepotkala :-)
No a jak velky kousek toho jablka mu davas? Ja mam nasusene takove malicke kousicky, asi 1 cm na vysku, 0,5 cm na sirku a tluste to je asi 2 milimetry. Jsou to takove minikousicky, aby mohli dostat casteji.
A to ze tvoje cinca neni mlsna a neji susenky te vubec nemusi mrzet, bud spis rada. Alespon se vyhnes tem somrujicim pohledum, kterym se tezko odolava :lol:
O psychologii v Olomouci je nejvetsi zajem z cele filozoficke fakulty, letos se pry hlasilo pres 1 000 lidi, a neberou ani sto. Jestli jsi z obchodky (ja taky, ale ne te soukrome), tak se budes muset sama naucit veskerou biologii a zaklady psychologie, takze uz abys zacala pokud nejsi genius :lol:
Ne, vazne, vetsina lidi co se dostane tady na psychologii, mela rok treba pripravny kurz, nebo rok pracovali a u toho se ucili, protoze hned po maturite ty prijimacky zvladne pry malokdo. Tak drzim palecky.
-
- MODERÁTOR
- Kontaktovat uživatele:
Vlasticka napsal:O psychologii v Olomouci je nejvetsi zajem z cele filozoficke fakulty, letos se pry hlasilo pres 1 000 lidi, a neberou ani sto. Jestli jsi z obchodky (ja taky, ale ne te soukrome), tak se budes muset sama naucit veskerou biologii a zaklady psychologie, takze uz abys zacala pokud nejsi genius :lol:
Ne, vazne, vetsina lidi co se dostane tady na psychologii, mela rok treba pripravny kurz, nebo rok pracovali a u toho se ucili, protoze hned po maturite ty prijimacky zvladne pry malokdo. Tak drzim palecky.
A co absolvovat nultý ročník? Existuje to u vás?
-
- Zlatý uživatel
Myslim ze primo nulty rocnik ne, ale je tady myslim kurz, ktery porada primo katedra psychologie, a je to na jeden rok. Podrobnosti ale nevim, zase tolik jsem se o to nezajimala. Hlasi se tady ale moje kamoska, tak jsem se divala kolik lidi se na co hlasi a jake maji sance na prijeti - anglictina a psychologie - sance jsou mizerne, tech lidi je jak silenych... Vetsinou jsou prijati treba lidi, co byli rok na jazykovce, nebo byli delsi dobu treba v Anglii nebo USA - normalni smrtelnik se trema hodinama tydne na stredni nema sanci.
-
- MODERÁTOR
- Kontaktovat uživatele:
Jestli si chcete veřejně povídat o školách, založte si téma v sekci Chat a toto téma nechme kočičkám ;-).
-
- Zlatý uživatel
Terezka napsal:Jestli si chcete veřejně povídat o školách, založte si téma v sekci Chat a toto téma nechme kočičkám ;-).
Ja ti chtela jen odpovedet :wink:
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
No ty jablíčka jsou malé, jako normální křížaly, u nás je suší děda a mají asi kolem toho 1 centimetru. Nevím no, moc toho nežere, akorát seno to jí pořád :-)
kočičky
ahoj tak i já jsem skusila kočičky ale žádná odezva,kousli do toho a hned to vyplivli rozmazlenci jedni ušatí :roll: :roll: 8)
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Žatec (Ústecký kraj)
- Kontaktovat uživatele:
tak to u nás měly kočičky obrovský úspěch. To, co jsem jim nedala, jsem zapoměla nahoře na kleci a Lucky (syčák) mi to všechno vytahal přes pletivo....... :lol:
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Mě ty kočičky nejí taky vůbec ze začátku třeba kousek sněd, ale teď už bůbec ani se jich nedotkne.
kočičky
já si myslím že záleží na tom jak jsou rozkvetlé nebo odrostlé.když jsou malé tak ohlodají pupeny ale když povyrostou obalí se pylem a voní tak zřejmně proto je nechtějí :?: :?:
-
- Zlatý uživatel
Re: kočičky
petra.sarrah napsal:já si myslím že záleží na tom jak jsou rozkvetlé nebo odrostlé.když jsou malé tak ohlodají pupeny ale když povyrostou obalí se pylem a voní tak zřejmně proto je nechtějí :?: :?:
Moje mysi papaji prave jen ty obalene pylem. Maji pak zlute cumacky :lol:
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Hranice
- Kontaktovat uživatele:
Vlasticka napsal:petra.sarrah napsal:já si myslím že záleží na tom jak jsou rozkvetlé nebo odrostlé.když jsou malé tak ohlodají pupeny ale když povyrostou obalí se pylem a voní tak zřejmně proto je nechtějí :?: :?:
:lol: :lol: žluté čumáčky to musí bát podívaná
-
- Zlatý uživatel
ivik napsal:Vlasticka napsal:petra.sarrah napsal:já si myslím že záleží na tom jak jsou rozkvetlé nebo odrostlé.když jsou malé tak ohlodají pupeny ale když povyrostou obalí se pylem a voní tak zřejmně proto je nechtějí :?: :?:
To je, vypadaji jeste roztomileji nez obvykle :lol: :lol: :lol:
Asi dvakrat jsem jim dala taky pampelisku a to byly teprve zlutasci :lol: :lol: :lol:
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Hranice
- Kontaktovat uživatele:
Vlasticka napsal:ivik napsal:Vlasticka napsal:petra.sarrah napsal:já si myslím že záleží na tom jak jsou rozkvetlé nebo odrostlé.když jsou malé tak ohlodají pupeny ale když povyrostou obalí se pylem a voní tak zřejmně proto je nechtějí :?: :?:
To je, vypadaji jeste roztomileji nez obvykle :lol: :lol: :lol:
Asi dvakrat jsem jim dala taky pampelisku a to byly teprve zlutasci :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: