malé mládě
malé mládě
Ahojky,prosím o radu narodila se nám mláďata,potíž je v tom,že první mládě je o 1den starší a větší 44g druhé 28g.Ačkoli samice je nijak neupřednostňuje, starší má na vrch a menší dokonce napadá a odhání.A k mléku se zřejmě dostane jen sporadicky.Co s tím?
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Hradec Králové
- Kontaktovat uživatele:
Urcite to chce mlade dokrmovat... Nebo zkus vetsi mlade na nejakou chvili v pravidelnych intervalech vyndat vzdy z klece, aby se stacilo i to mensi napit od matky... Ale pri tak male vaze mam obavu, ze bude treba prikrmovat rucne. Uvidis, jak zacne nabirat... :) Drzim palce!
:cry: díky za radu nez jsem stačila cokoli udělat prcek umřel druhé mládě je v poho.
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Havířov
- Kontaktovat uživatele:
To je mi moc líto :cry: :cry: Aspon že druhé se má k světu. Držím palečky aby to to druhé mrně zvládlo a rostlo a bylo zdravé.
Díky za soustrast.Druhá samička je čert skáče co zvládá dokonce se snaží po mámě okusovat větve,hraje si.Je to lepší než televize.Měli jsme už hodně mláďat barevné,ale tadle standartka je číslo.
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Nový Ples
- Kontaktovat uživatele:
to mě mrzí, tak to sestřička rychle převezme, když vás takhle baví...
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Havířov
- Kontaktovat uživatele:
Petunia napsal:to mě mrzí, tak to sestřička rychle převezme, když vás takhle baví...
Napadlo mně to samé, že ta malá nahradí i tu druhou činčilku přitom řádění. :P :)
Vrátit se na “Březost a odchov mladých”