Cena,-

Diskuze o bydlení, venčení a klecích.

Fórum je deaktivované. Toto je pouze archív. Dotazy pokládejte zde.

Mia

Cena,-

Příspěvekod Mia » Ne Lis 06, 2005 15:06

Zajímalo by jestli jste svou první činčilku dostali nebo koupili a pokud koupili kolik penízek( :lol: )za činčilku se pohybuje v normálu ???
Zverimex/chovatel/známí
Díky za všechny odpovědi

Disable adblock

KarkulkaJK

Příspěvekod KarkulkaJK » Ne Lis 06, 2005 15:27

Ja sem si Bobíka (standart) koupila ve zverimexu za 680,- a pak Pepíka (standart) taky tam a za stejnou cenu :lol:
Naposledy upravil(a) KarkulkaJK dne Ne Lis 06, 2005 15:42, celkem upraveno 1 x.

camilla
Zlatý uživatel
Zlatý uživatel
Místo/Bydliště: Žatec (Ústecký kraj)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod camilla » Ne Lis 06, 2005 15:30

Všechny činči (kromě Rozárky, ta je odchovaná už u nás), máme koupený... Casy (wilson white mosaic) 500 Kč - zverimex v Žatci, Chico (wilson white) 600 Kč (zverimex Most), Charlie (Standard) 500 Kč (zverimex Žatec), Amálka (Brown velvet) 700 Kč (chovatel v Chrasti u Chrudimi) - všichni ovšem byli kolem 5-8 měsíců staří.

khelis
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel
Místo/Bydliště: olomouc

Příspěvekod khelis » Ne Lis 06, 2005 15:36

Artur,Wilson white-1000,-(chovatel blučina u Brna)

Disable adblock

Jaul
Bronzový uživatel
Bronzový uživatel
Místo/Bydliště: Pardubice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Jaul » Ne Lis 06, 2005 17:26

Zadara - darek k 20. narozeninam :shock: :lol:

khelis
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel

Příspěvekod khelis » Ne Lis 06, 2005 17:27

Jaul napsal:Zadara - darek k 20. narozeninam :shock: :lol:

:lol: :lol: :lol: tak ty jsi to dobře vychytala!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jaul
Bronzový uživatel
Bronzový uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Jaul » Ne Lis 06, 2005 17:36

khelis napsal:

:lol: :lol: :lol: tak ty jsi to dobře vychytala!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

No, az na to, ze to byl spis danajsky dar :roll: Kamarad mel zverak a strasil me, ze mi da bud cincilu nebo fretku. Nechtela jsem ani jedno a myslela jsem, ze me poslechne a just ne! Bala jsem se totiz hlavne tatovych reakci, ale nakonec se vyvztekal a po par mesicich mu uz nevadila a celkem si zvykl. No a nebyt kamose, tak tu potvurku nemam, tak je vlastne fajn, ze me neposlechl :wink:

khelis
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel

Příspěvekod khelis » Ne Lis 06, 2005 17:40

si mylím...takovýho kámoše se zverimexem ych taky chtěla! :roll: :P

KarkulkaJK

Příspěvekod KarkulkaJK » Ne Lis 06, 2005 17:40

Jaul napsal:
khelis napsal:

No, az na to, ze to byl spis danajsky dar :roll: Kamarad mel zverak a strasil me, ze mi da bud cincilu nebo fretku. Nechtela jsem ani jedno a myslela jsem, ze me poslechne a just ne! Bala jsem se totiz hlavne tatovych reakci, ale nakonec se vyvztekal a po par mesicich mu uz nevadila a celkem si zvykl. No a nebyt kamose, tak tu potvurku nemam, tak je vlastne fajn, ze me neposlechl :wink:
Juuu tak to je zajimavý přiběh :lol: Máš dobrého kamaráda :wink:

Mia

Příspěvekod Mia » Ne Lis 06, 2005 17:46

Jaul napsal:
khelis napsal:

Tak to můj tatin je z naší činči víc vedle než já :lol: :lol: pořád za ní chodí a něčím ji krmí :D :D

Jaul
Bronzový uživatel
Bronzový uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Jaul » Ne Lis 06, 2005 18:07

KarkulkaJK napsal:Juuu tak to je zajimavý přiběh :lol: Máš dobrého kamaráda :wink:

Mela :cry: Ted uz ma jen zradlo, zviratka prave pred lety zrusil. No to by nevadilo, kdyby me nezavrhl. Nevidame se, neodepsal ani na moji nekolikatou vyzvu, ani kdyz mu popreju k narozkam... Vlastne mi ho pripomina jen ta cinca. Ale to je asi zivot :? :wink:

khelis
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel

Příspěvekod khelis » Ne Lis 06, 2005 18:10

Jaul napsal:
KarkulkaJK napsal:Juuu tak to je zajimavý přiběh :lol: Máš dobrého kamaráda :wink:

Mela :cry: Ted uz ma jen zradlo, zviratka prave pred lety zrusil. No to by nevadilo, kdyby me nezavrhl. Nevidame se, neodepsal ani na moji nekolikatou vyzvu, ani kdyz mu popreju k narozkam... Vlastne mi ho pripomina jen ta cinca. Ale to je asi zivot :? :wink:

tak to je vážně smůla...alespoň máš na něho nějakou památku!

Maru
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel
Místo/Bydliště: Mrač 178

Příspěvekod Maru » Po Lis 07, 2005 10:20

Pižitku a Bubáše jsem dostala a šmudlu jsem taky dostala, ale vím, že stála 700 kč. Všechny holky jsou od chovatele :wink:

Terezka
MODERÁTOR
MODERÁTOR
Místo/Bydliště: Středočeský kraj
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Terezka » Po Lis 07, 2005 10:33

Já koupila Ferdíka před devíti lety ve zverimexu za 400,-
je barvy standard.
Jinak dneska stojí v Praze standartky i 1100,-

VeronikaL.
Bronzový uživatel
Bronzový uživatel
Místo/Bydliště: Praha

Cena

Příspěvekod VeronikaL. » Po Lis 07, 2005 10:36

Gertrudu jsem dostala zadarmo i s klecí, protože pro ni původní panička hledala nový domov, a Muchly jsem koupila za 500,-ve Zverimexu (ale byla se slevou "ze známosti", jinak tam stojí myslím 800,-). Obě jsou standard.
Takže loni měla Gertruda skoro nejdražšího Ježíška v rodině: dostala novou klec za 1000,- a kamarádku za 500,- :lol:

romana

Příspěvekod romana » Po Lis 07, 2005 13:22

Mé úplně první činčilky (standard) stály kolem 1500Kč za kus, měla jsem je z jedné, dnes už neexistující (naštěstí!!!) činčilí farmy. Nynější myšáky mám od chovatelů a černá potvůrka mě stála 600Kč a bílá 1000Kč :wink:

danusa

Příspěvekod danusa » Po Lis 07, 2005 13:26

ja som dostala prvu cincilu tiez zadarmo od priatela - ako darcek na vianoce pred tromi rokmi...ale kedze mala malu klietku, tak robila v noci straaasny bordel a nemohli sme spat, tak sme ju chceli predat...ale nakoniec sme to radsej vyriesili tak, ze sme jej spravili vacsiu klietku a uz to bolo v pohode....ale za pol roka nam zomrela...nevieme preco :cry:
tak sme si potom kupili novu v chovprdukte za 1200 SK tj asi 900 Kč a to bola najlacnejsia aku sme u nas v Bratislave zohnali inde maju aj za 1500-2000 Sk. a tu uz mame 2 roky, je to taky maly :twisted: ale fajn :wink:

camilla
Zlatý uživatel
Zlatý uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod camilla » Po Lis 14, 2005 13:55

Terezka napsal:Já koupila Ferdíka před devíti lety ve zverimexu za 400,-
je barvy standard.
Jinak dneska stojí v Praze standartky i 1100,-

tak to je síla, tak to koukám, že v severočechách jsme na tom s cenami nejlíp...

Brunda

Příspěvekod Brunda » Po Lis 14, 2005 17:00

Ja jsem Ajuchu koupila od chovatelky za 600.- Je standard.. :lol:

Terezka
MODERÁTOR
MODERÁTOR
Místo/Bydliště: Středočeský kraj
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Terezka » Po Lis 14, 2005 22:45

Otevřeli nám tu nové centrum Chodov. V Pet-centru mají 3 malé činčilky kuličky. Bydlí ve velkém akváriu, mají tam granule, vodu, seno, podestýlku, velkou větev, jen neměli písek. Kožíšky měly nádherné, tak snad jim ho dávají pravidelně. Cena 1100,-
Jinak jsem narazila na zmiňované granule Vitapol. Nekoupila jsem je, když tu někdo říkal, že to není zrovna ono. Radši jsem sáhla po granulích Darwin. Písek Witte Molen za 129,- jak říkám na www.allpet.cz je cena za stejné balení poloviční.

benetonkaa

Příspěvekod benetonkaa » Út Lis 15, 2005 15:43

Protože jsem už dlouho chtěla nějaké zvířátko (nejlíp činčilu) tak mi ji naši koupili i se veškeým vybavení jako ke klec atd ........!!

camilla
Zlatý uživatel
Zlatý uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod camilla » Út Lis 15, 2005 15:54

benetonkaa napsal:Protože jsem už dlouho chtěla nějaké zvířátko (nejlíp činčilu) tak mi ji naši koupili i se veškeým vybavení jako ke klec atd ........!!

to se někdo má, já už na ně musím tvrdě vydělávat... :)

Mia

wow

Příspěvekod Mia » Út Lis 15, 2005 17:40

camilla napsal:
benetonkaa napsal:Protože jsem už dlouho chtěla nějaké zvířátko (nejlíp činčilu) tak mi ji naši koupili i se veškeým vybavení jako ke klec atd ........!!

to se někdo má, já už na ně musím tvrdě vydělávat... :)

>>Pravda to se někdo má,,,já ještě ani nevydělávám takže klícku se třeba snažim zhotovit,,, 8)

Radecka
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel
Místo/Bydliště: Boskovice

Příspěvekod Radecka » Stř Lis 16, 2005 7:03

Ja budu mit cincilku za 200,- Kc od chovatele od nas, ale dostanu ji od pritele jako opozdeny darek k narozeninam, ktere jsem mela uz pred pul rokem :) No jo, kdo si pocka, ten se docka. Jinak jsem co jsem se divala na cincily ve zverimexu, tak byly ceny od 700,- až do 1.200,- Kc.

Disable adblock

Vrátit se na “Bydlení”