Cena,-
Cena,-
Zajímalo by jestli jste svou první činčilku dostali nebo koupili a pokud koupili kolik penízek( :lol: )za činčilku se pohybuje v normálu ???
Zverimex/chovatel/známí
Díky za všechny odpovědi
Zverimex/chovatel/známí
Díky za všechny odpovědi
Ja sem si Bobíka (standart) koupila ve zverimexu za 680,- a pak Pepíka (standart) taky tam a za stejnou cenu :lol:
Naposledy upravil(a) KarkulkaJK dne Ne Lis 06, 2005 15:42, celkem upraveno 1 x.
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Žatec (Ústecký kraj)
- Kontaktovat uživatele:
Všechny činči (kromě Rozárky, ta je odchovaná už u nás), máme koupený... Casy (wilson white mosaic) 500 Kč - zverimex v Žatci, Chico (wilson white) 600 Kč (zverimex Most), Charlie (Standard) 500 Kč (zverimex Žatec), Amálka (Brown velvet) 700 Kč (chovatel v Chrasti u Chrudimi) - všichni ovšem byli kolem 5-8 měsíců staří.
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: olomouc
Artur,Wilson white-1000,-(chovatel blučina u Brna)
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Pardubice
- Kontaktovat uživatele:
Zadara - darek k 20. narozeninam :shock: :lol:
-
- Stříbrný uživatel
Jaul napsal:Zadara - darek k 20. narozeninam :shock: :lol:
:lol: :lol: :lol: tak ty jsi to dobře vychytala!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
-
- Bronzový uživatel
- Kontaktovat uživatele:
khelis napsal:Jaul napsal:Zadara - darek k 20. narozeninam :shock: :lol:
:lol: :lol: :lol: tak ty jsi to dobře vychytala!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
No, az na to, ze to byl spis danajsky dar :roll: Kamarad mel zverak a strasil me, ze mi da bud cincilu nebo fretku. Nechtela jsem ani jedno a myslela jsem, ze me poslechne a just ne! Bala jsem se totiz hlavne tatovych reakci, ale nakonec se vyvztekal a po par mesicich mu uz nevadila a celkem si zvykl. No a nebyt kamose, tak tu potvurku nemam, tak je vlastne fajn, ze me neposlechl :wink:
-
- Stříbrný uživatel
si mylím...takovýho kámoše se zverimexem ych taky chtěla! :roll: :P
Juuu tak to je zajimavý přiběh :lol: Máš dobrého kamaráda :wink:Jaul napsal:khelis napsal:Jaul napsal:Zadara - darek k 20. narozeninam :shock: :lol:
No, az na to, ze to byl spis danajsky dar :roll: Kamarad mel zverak a strasil me, ze mi da bud cincilu nebo fretku. Nechtela jsem ani jedno a myslela jsem, ze me poslechne a just ne! Bala jsem se totiz hlavne tatovych reakci, ale nakonec se vyvztekal a po par mesicich mu uz nevadila a celkem si zvykl. No a nebyt kamose, tak tu potvurku nemam, tak je vlastne fajn, ze me neposlechl :wink:
Jaul napsal:khelis napsal:Jaul napsal:Zadara - darek k 20. narozeninam :shock: :lol:
Tak to můj tatin je z naší činči víc vedle než já :lol: :lol: pořád za ní chodí a něčím ji krmí :D :D
-
- Bronzový uživatel
- Kontaktovat uživatele:
KarkulkaJK napsal:Juuu tak to je zajimavý přiběh :lol: Máš dobrého kamaráda :wink:
Mela :cry: Ted uz ma jen zradlo, zviratka prave pred lety zrusil. No to by nevadilo, kdyby me nezavrhl. Nevidame se, neodepsal ani na moji nekolikatou vyzvu, ani kdyz mu popreju k narozkam... Vlastne mi ho pripomina jen ta cinca. Ale to je asi zivot :? :wink:
-
- Stříbrný uživatel
Jaul napsal:KarkulkaJK napsal:Juuu tak to je zajimavý přiběh :lol: Máš dobrého kamaráda :wink:
Mela :cry: Ted uz ma jen zradlo, zviratka prave pred lety zrusil. No to by nevadilo, kdyby me nezavrhl. Nevidame se, neodepsal ani na moji nekolikatou vyzvu, ani kdyz mu popreju k narozkam... Vlastne mi ho pripomina jen ta cinca. Ale to je asi zivot :? :wink:
tak to je vážně smůla...alespoň máš na něho nějakou památku!
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Mrač 178
Pižitku a Bubáše jsem dostala a šmudlu jsem taky dostala, ale vím, že stála 700 kč. Všechny holky jsou od chovatele :wink:
-
- MODERÁTOR
- Místo/Bydliště: Středočeský kraj
- Kontaktovat uživatele:
Já koupila Ferdíka před devíti lety ve zverimexu za 400,-
je barvy standard.
Jinak dneska stojí v Praze standartky i 1100,-
je barvy standard.
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Praha
Cena
Gertrudu jsem dostala zadarmo i s klecí, protože pro ni původní panička hledala nový domov, a Muchly jsem koupila za 500,-ve Zverimexu (ale byla se slevou "ze známosti", jinak tam stojí myslím 800,-). Obě jsou standard.
Takže loni měla Gertruda skoro nejdražšího Ježíška v rodině: dostala novou klec za 1000,- a kamarádku za 500,- :lol:
Takže loni měla Gertruda skoro nejdražšího Ježíška v rodině: dostala novou klec za 1000,- a kamarádku za 500,- :lol:
Mé úplně první činčilky (standard) stály kolem 1500Kč za kus, měla jsem je z jedné, dnes už neexistující (naštěstí!!!) činčilí farmy. Nynější myšáky mám od chovatelů a černá potvůrka mě stála 600Kč a bílá 1000Kč :wink:
ja som dostala prvu cincilu tiez zadarmo od priatela - ako darcek na vianoce pred tromi rokmi...ale kedze mala malu klietku, tak robila v noci straaasny bordel a nemohli sme spat, tak sme ju chceli predat...ale nakoniec sme to radsej vyriesili tak, ze sme jej spravili vacsiu klietku a uz to bolo v pohode....ale za pol roka nam zomrela...nevieme preco :cry:
tak sme si potom kupili novu v chovprdukte za 1200 SK tj asi 900 Kč a to bola najlacnejsia aku sme u nas v Bratislave zohnali inde maju aj za 1500-2000 Sk. a tu uz mame 2 roky, je to taky maly :twisted: ale fajn :wink:
tak sme si potom kupili novu v chovprdukte za 1200 SK tj asi 900 Kč a to bola najlacnejsia aku sme u nas v Bratislave zohnali inde maju aj za 1500-2000 Sk. a tu uz mame 2 roky, je to taky maly :twisted: ale fajn :wink:
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Terezka napsal:Já koupila Ferdíka před devíti lety ve zverimexu za 400,-
je barvy standard.
tak to je síla, tak to koukám, že v severočechách jsme na tom s cenami nejlíp...
Ja jsem Ajuchu koupila od chovatelky za 600.- Je standard.. :lol:
-
- MODERÁTOR
- Místo/Bydliště: Středočeský kraj
- Kontaktovat uživatele:
Otevřeli nám tu nové centrum Chodov. V Pet-centru mají 3 malé činčilky kuličky. Bydlí ve velkém akváriu, mají tam granule, vodu, seno, podestýlku, velkou větev, jen neměli písek. Kožíšky měly nádherné, tak snad jim ho dávají pravidelně. Cena 1100,-
Jinak jsem narazila na zmiňované granule Vitapol. Nekoupila jsem je, když tu někdo říkal, že to není zrovna ono. Radši jsem sáhla po granulích Darwin. Písek Witte Molen za 129,- jak říkám na www.allpet.cz je cena za stejné balení poloviční.
Jinak jsem narazila na zmiňované granule Vitapol. Nekoupila jsem je, když tu někdo říkal, že to není zrovna ono. Radši jsem sáhla po granulích Darwin. Písek Witte Molen za 129,- jak říkám na www.allpet.cz je cena za stejné balení poloviční.
Protože jsem už dlouho chtěla nějaké zvířátko (nejlíp činčilu) tak mi ji naši koupili i se veškeým vybavení jako ke klec atd ........!!
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
benetonkaa napsal:Protože jsem už dlouho chtěla nějaké zvířátko (nejlíp činčilu) tak mi ji naši koupili i se veškeým vybavení jako ke klec atd ........!!
to se někdo má, já už na ně musím tvrdě vydělávat... :)
wow
camilla napsal:benetonkaa napsal:Protože jsem už dlouho chtěla nějaké zvířátko (nejlíp činčilu) tak mi ji naši koupili i se veškeým vybavení jako ke klec atd ........!!
to se někdo má, já už na ně musím tvrdě vydělávat... :)
>>Pravda to se někdo má,,,já ještě ani nevydělávám takže klícku se třeba snažim zhotovit,,, 8)
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Boskovice
Ja budu mit cincilku za 200,- Kc od chovatele od nas, ale dostanu ji od pritele jako opozdeny darek k narozeninam, ktere jsem mela uz pred pul rokem :) No jo, kdo si pocka, ten se docka. Jinak jsem co jsem se divala na cincily ve zverimexu, tak byly ceny od 700,- až do 1.200,- Kc.