Dalsi klinika pro male hlodavce a zvirata Marianske Lazne
-
- Zlatý uživatel
Dalsi klinika pro male hlodavce a zvirata Marianske Lazne
Dalsi klinika, kde by meli byt dobri a umet to s cincilama je : Veterinarni Klinika Pro mala zvirata MVDr. Petr Vodicka, Zeyerova 168/2 Marianske Lazne
-
- MODERÁTOR
- Místo/Bydliště: Středočeský kraj
- Kontaktovat uživatele:
Ino, máš to ověřené? Kdo tam byl?
Já jen, aby to nedopadlo jako s Fialovými, tak těm zprostředkovaným zprávám moc nevěřím.
Já jen, aby to nedopadlo jako s Fialovými, tak těm zprostředkovaným zprávám moc nevěřím.
-
- Zlatý uživatel
Overene to nemam, pasla mi to znama, ktera chova take cincily, ze tam jezdi kdyz je problem i se zuby a ze tam jezdi lidi i z Nemecka pry.
Dnes mi ale na muj dotaz psala, ze tam nedelaji rozbory krve ze stejneho duvodu, jako v Klanovicich a i jinde a ze pravdepodobne ani nepouzivaji inhalacni narkozu, tudiz je to zase o tom, ze pokud bude mit cincila nejake nejasne problemy, ktere budou chtit komplet vysetreni, tak jedine Brno, ponevadz zatim nevim o jine tak vybavene klinice, jako tam. Mozna ty Louny, ale to bychom se tam museli zeptat nejdrive.
Dnes mi ale na muj dotaz psala, ze tam nedelaji rozbory krve ze stejneho duvodu, jako v Klanovicich a i jinde a ze pravdepodobne ani nepouzivaji inhalacni narkozu, tudiz je to zase o tom, ze pokud bude mit cincila nejake nejasne problemy, ktere budou chtit komplet vysetreni, tak jedine Brno, ponevadz zatim nevim o jine tak vybavene klinice, jako tam. Mozna ty Louny, ale to bychom se tam museli zeptat nejdrive.
-
- MODERÁTOR
- Místo/Bydliště: Středočeský kraj
- Kontaktovat uživatele:
Šlo mi o to, jestli je to jistota. Nerada bych přidávala do vyzkoušených veterinářů to, co je známo jen z doslechu, když to vyzkoušené nemáme. Jestli je to jistota, najdu jejich webové stránky a dopíšu k tomu kontaktní a další údaje.
-
- Zlatý uživatel
Ja tam nebyla, nejela bych nikam jinam nez do Brna, ale podle pani kdyz tam jedes s nejakym konkretnim problemem, tak si dokazou poradit i se zubama a cincilam rozumi vcelku pry taky. Uvedla jsem ten odkaz proto, aby nekdo, komu se treba porani cincilka, nebo bude mit nejaky akutni problem a bude to v tomto okrese nejbliz, tak vedel, kam se obratit. Ikdyz nejsou vybaveni na ty odbery a narkozy, tak je to pro nahly pripad porad lepsi, nez jet nekam, kde maji zkusenosti s jinymi zviraty a s cincilama ne.
Vrátit se na “Nemoci a potíže”