Dalsi klinika pro male hlodavce a zvirata Marianske Lazne

Je vaše činčila nemocná? Hledáte správného veterináře?

Fórum je deaktivované. Toto je pouze archív. Dotazy pokládejte zde.

Ina
Zlatý uživatel
Zlatý uživatel

Dalsi klinika pro male hlodavce a zvirata Marianske Lazne

Příspěvekod Ina » Stř Črc 05, 2006 12:45

Dalsi klinika, kde by meli byt dobri a umet to s cincilama je : Veterinarni Klinika Pro mala zvirata MVDr. Petr Vodicka, Zeyerova 168/2 Marianske Lazne

Disable adblock

Terezka
MODERÁTOR
MODERÁTOR
Místo/Bydliště: Středočeský kraj
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Terezka » Stř Črc 05, 2006 14:34

Ino, máš to ověřené? Kdo tam byl?
Já jen, aby to nedopadlo jako s Fialovými, tak těm zprostředkovaným zprávám moc nevěřím.

Ina
Zlatý uživatel
Zlatý uživatel

Příspěvekod Ina » So Črc 08, 2006 12:33

Overene to nemam, pasla mi to znama, ktera chova take cincily, ze tam jezdi kdyz je problem i se zuby a ze tam jezdi lidi i z Nemecka pry.
Dnes mi ale na muj dotaz psala, ze tam nedelaji rozbory krve ze stejneho duvodu, jako v Klanovicich a i jinde a ze pravdepodobne ani nepouzivaji inhalacni narkozu, tudiz je to zase o tom, ze pokud bude mit cincila nejake nejasne problemy, ktere budou chtit komplet vysetreni, tak jedine Brno, ponevadz zatim nevim o jine tak vybavene klinice, jako tam. Mozna ty Louny, ale to bychom se tam museli zeptat nejdrive.

Terezka
MODERÁTOR
MODERÁTOR
Místo/Bydliště: Středočeský kraj
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Terezka » So Črc 08, 2006 12:35

Šlo mi o to, jestli je to jistota. Nerada bych přidávala do vyzkoušených veterinářů to, co je známo jen z doslechu, když to vyzkoušené nemáme. Jestli je to jistota, najdu jejich webové stránky a dopíšu k tomu kontaktní a další údaje.

Disable adblock

Ina
Zlatý uživatel
Zlatý uživatel

Příspěvekod Ina » Ne Črc 09, 2006 11:41

Ja tam nebyla, nejela bych nikam jinam nez do Brna, ale podle pani kdyz tam jedes s nejakym konkretnim problemem, tak si dokazou poradit i se zubama a cincilam rozumi vcelku pry taky. Uvedla jsem ten odkaz proto, aby nekdo, komu se treba porani cincilka, nebo bude mit nejaky akutni problem a bude to v tomto okrese nejbliz, tak vedel, kam se obratit. Ikdyz nejsou vybaveni na ty odbery a narkozy, tak je to pro nahly pripad porad lepsi, nez jet nekam, kde maji zkusenosti s jinymi zviraty a s cincilama ne.

Disable adblock

Vrátit se na “Nemoci a potíže”