Mapa na zadech prosim POMOC !
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Moravskoslezský kraj
- Kontaktovat uživatele:
... akorát ta skřín už měla být dotána před měsícem... ale nějak se to celé posunulo :(.
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Trnava, SR
lwici napsal:STYRO napsal:Sepp napsal:...Zajimave - me cinca nehryze zadny nabytek...
Tak mne už činče taky nehryžou nábytek :wink: ... protože to co zbylo se nábytkem dá jen těžko nazvat :twisted: .
Tohle by ti na to řekly moje činčily: :twisted: (Mišuňa), :twisted: (Ryčí), :twisted: (Saru), :twisted: (Zorro), :twisted: (Nýna), :twisted: (Benji)
Proč by se měly :twisted: ? Ony hryžou pořád dále, akorát se to už nedá nazývat nábytkem :roll: .
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Moravskoslezský kraj
- Kontaktovat uživatele:
... pro inspiraci se koukni ke Camile na web. Ta má svoje mišky perfektně ubytované.
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Praha 10
- Kontaktovat uživatele:
Já mám skříňovou klec a je dělaná doma. Kolečka tam nemám ale ani mi to nevadí. :wink: :wink:
A co se týče toho vracení do klece, tak Mazlík se sám do klece nevrací. Vydržel by běhat klidně i půl dne. A když ho chci chytit, tak ho vyženu někam pryč a pak ho chytnu. Ale moc šťastnej neni. :(
A co se týče toho vracení do klece, tak Mazlík se sám do klece nevrací. Vydržel by běhat klidně i půl dne. A když ho chci chytit, tak ho vyženu někam pryč a pak ho chytnu. Ale moc šťastnej neni. :(
Vrátit se na “Nemoci a potíže”