porlézačka
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Brno-venkov
- Kontaktovat uživatele:
porlézačka
Taky jsem oběvila jednu inspiraci v osmáčím fóru a zvládnou to i mrňata (jako mladší děti ne činčila sama :lol: )
http://osmak-degu.net/v-roba-preliezaek ... vt243.html
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Severní - Střední Čechy a okolí
Re: porlézačka
Terez napsal:Taky jsem oběvila jednu inspiraci v osmáčím fóru a zvládnou to i mrňata (jako mladší děti ne činčila sama :lol: )
Zrovna tenhle vikend budu neco podobneho vyrabet - ikdyz asi to nebude z ovcneho stromu, to by dlouho nevydrzelo :lol:
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Praha 13
- Kontaktovat uživatele:
zrovna takovouhle prolézačku měl Matýsek z jabloňových a hrušňových větviček. Vydržela ale necelé tři týdny :oops: a přitom má v kleci spoustu volných větviček :roll:
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Kladno
Moooc pěkná prolejzajda :o)
-
- Stříbrný uživatel
:lol: Paráda,přesně takovou jsem v noci zdemolovala;)To je bomba,i osmáci i křečci mají svoje diskuze;)Já myslím,že to je naprosto supr,že se lidi můžou bavit a radit si s mazlíčkama;)
-
- Vážený uživatel
- Místo/Bydliště: Liberecký kraj
- Kontaktovat uživatele:
No nevi jak vy, ale ja bych teda malému dítěti vrtačku nepujčila :lol: :lol: Ja vyrábím tak, že je vlastně svážu provázkem jako vor. Je fakt, že to nevypadá tak hezky, ale na to že to oni během noci zdemolujou :twisted: :twisted:
-
- Stříbrný uživatel
Sepp napsal:Terez napsal:Taky jsem oběvila jednu inspiraci v osmáčím fóru a zvládnou to i mrňata (jako mladší děti ne činčila sama :lol: )
Zrovna tenhle vikend budu neco podobneho vyrabet - ikdyz asi to nebude z ovcneho stromu, to by dlouho nevydrzelo :lol:
Takze hotovo - vypada to suprove a diky tomu ze jsem nepouzil ovocne vetve, ale smrkove drevo a navic zabrousil vse "ostre", tak verim, ze to vydrzi vecne :) Navic jsem na spojeni nepozil elektrikarsky drat, ale vazaci, tak to muzu ohybat a ohybat, aniz by se pretrhl. Bohuzel nemam tu ted fotak, takze fotky budou az v pondeli :(
-
- Vážený uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Sepp napsal:Sepp napsal:Terez napsal:Taky jsem oběvila jednu inspiraci v osmáčím fóru a zvládnou to i mrňata (jako mladší děti ne činčila sama :lol: )
Takze hotovo - vypada to suprove a diky tomu ze jsem nepouzil ovocne vetve, ale smrkove drevo a navic zabrousil vse "ostre", tak verim, ze to vydrzi vecne :) Navic jsem na spojeni nepozil elektrikarsky drat, ale vazaci, tak to muzu ohybat a ohybat, aniz by se pretrhl. Bohuzel nemam tu ted fotak, takze fotky budou az v pondeli :(
Pokud ti to nesežerou :lol: :lol: :lol: .....
-
- Stříbrný uživatel
Martina Tejnilová napsal:
Prosim o jednotne cislo.
A nemam strach. Je to udelano z kulatiny o prumeru 23mm a je to vse bez hran, takze ji da hodne prace o to "zaprit" zuby.. navic proc to delat, kdyz v kleci je spousta drevenych veci, ktere jsou z mekciho dreva a jsou mnohem chutnejsi :)
-
- Vážený uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Sepp napsal:Martina Tejnilová napsal:
Prosim o jednotne cislo.
A nemam strach. Je to udelano z kulatiny o prumeru 23mm a je to vse bez hran, takze ji da hodne prace o to "zaprit" zuby.. navic proc to delat, kdyz v kleci je spousta drevenych veci, ktere jsou z mekciho dreva a jsou mnohem chutnejsi :)
JJ. proiň, sem zblblá z těch našich...už mi lezou na mozek :lol: :lol: :lol: ....no tak uvidíš 8) teda spíš uvidíme, až to vyfotíš :)
-
- Stříbrný uživatel
Takze nafoceno a dokonce uz i instalovano v kleci kouknete sem: http://www.cheeky.estranky.cz/clanky/+- ... --houpacka a vice pak ve fotoalbum...
"Uvědomte si prosím, že zhlédnutím tohoto odkazu napomáháte zvýšit navštěvnost stránek. Pokud tak nechcete učinit, prosím, neklikejte. Děkuji Sepp"
"Uvědomte si prosím, že zhlédnutím tohoto odkazu napomáháte zvýšit navštěvnost stránek. Pokud tak nechcete učinit, prosím, neklikejte. Děkuji Sepp"
Naposledy upravil(a) Sepp dne Stř Ún 21, 2007 11:49, celkem upraveno 1 x.
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Bratislava
- Kontaktovat uživatele:
no sikovny si 8)
-
- Vážený uživatel
- Kontaktovat uživatele:
pěknej 8) moc se mi líbí :!: :!: 8) 8)
-
- Stříbrný uživatel
THX
-- a nebylo to vazne nic sloziteho, stacilo na to par minut - ikdyz ja jsem perfekcionista, takze jsem to delal par hodin /zato na tom neni jedina "ostra" hrana, takze s okusovanim bude mit velky problem/ :lol:
-- a nebylo to vazne nic sloziteho, stacilo na to par minut - ikdyz ja jsem perfekcionista, takze jsem to delal par hodin /zato na tom neni jedina "ostra" hrana, takze s okusovanim bude mit velky problem/ :lol:
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
pěkný :-)
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Košice
- Kontaktovat uživatele:
Sepp napsal:Takze hotovo - vypada to suprove a diky tomu ze jsem nepouzil ovocne vetve, ale smrkove drevo a navic zabrousil vse "ostre", tak verim, ze to vydrzi vecne :) Navic jsem na spojeni nepozil elektrikarsky drat, ale vazaci, tak to muzu ohybat a ohybat, aniz by se pretrhl. Bohuzel nemam tu ted fotak, takze fotky budou az v pondeli :(
a kde si zohnal také pekné drievka? to sa dá normálne kúpiť alebo si spílil nejaký váš strom? 8)
-
- Stříbrný uživatel
vilverin napsal:Sepp napsal:Takze hotovo - vypada to suprove a diky tomu ze jsem nepouzil ovocne vetve, ale smrkove drevo a navic zabrousil vse "ostre", tak verim, ze to vydrzi vecne :) Navic jsem na spojeni nepozil elektrikarsky drat, ale vazaci, tak to muzu ohybat a ohybat, aniz by se pretrhl. Bohuzel nemam tu ted fotak, takze fotky budou az v pondeli :(
a kde si zohnal také pekné drievka? to sa dá normálne kúpiť alebo si spílil nejaký váš strom? 8)
http://www.cheeky.estranky.cz/clanky/+- ... --houpacka - je to z nasady - uz se mi tam nejakou dobu "valela" a ja porad nevedel co sni - takze jsem ji takhle "zuzitkoval" :)
Naposledy upravil(a) Sepp dne Stř Ún 21, 2007 11:50, celkem upraveno 1 x.
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Moravskoslezský kraj
- Kontaktovat uživatele:
Sepp napsal:Takze nafoceno a dokonce uz i instalovano v kleci kouknete sem: http://www.cheeky.estranky.cz/clanky/+- ... --houpacka a vice pak ve fotoalbum...
Moooc pěkné... ale mám špatnou zprávu... tohle u nás vydželo měsíc :lol: :lol: :lol:.
-
- Stříbrný uživatel
lwici napsal:Sepp napsal:Takze nafoceno a dokonce uz i instalovano v kleci kouknete sem: http://www.cheeky.estranky.cz/clanky/+- ... --houpacka a vice pak ve fotoalbum...
Moooc pěkné... ale mám špatnou zprávu... tohle u nás vydželo měsíc :lol: :lol: :lol:.
Mam dobrou zpravu - mam to mesic a je to netknute 8)
-
- Vážený uživatel
- Kontaktovat uživatele:
No ona jedna činča toli nezničí, jako když sou dvě :lol: :lol: ................když jsou v týmu, tak se vzájemně podporujou :lol: :lol:
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Moravskoslezský kraj
- Kontaktovat uživatele:
Sepp napsal: Mam dobrou zpravu - mam to mesic a je to netknute 8)
Béééé ... já chci nekousavou činčilku.
-
- Stříbrný uživatel
lwici napsal:Sepp napsal: Mam dobrou zpravu - mam to mesic a je to netknute 8)
Béééé ... já chci nekousavou činčilku.
tak to zase ne - vetve ma v kleci pekne okousane a pri venceni pekne zridila varecku - ale policky i hopacka jsou netknute - nevim cim, ale proste si nenici co potrebuje, aby se dostala k pamlsku nebo k dvirkam :)
-
- Vážený uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tak to máš dobrý :-D ..... to ja už mám okousaný lišty u plovačky, zeď, knihovnu, postel, všechny kabely mám nakousané, zničili mi kytku a v kleci maj větve domeček houpačku z rulek od toaleťáku, ta už taky není :-D
Prostě se navzájem podporujou :-D Když sem měla před lety jen jednoho, tak nic nedělala pak když dostal kamaráda, tak se z nich stala továrna na kousaní :twisted: :lol: :lol:
Prostě se navzájem podporujou :-D Když sem měla před lety jen jednoho, tak nic nedělala pak když dostal kamaráda, tak se z nich stala továrna na kousaní :twisted: :lol: :lol:
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Trnava, SR
A hlavně se mohou poradit, jak způsobit co největší škodu :twisted: .
-
- Vážený uživatel
- Kontaktovat uživatele:
STYRO napsal:A hlavně se mohou poradit, jak způsobit co největší škodu :twisted: .
PRÁVĚ :twisted: Dvě hlavy víc ví :lol: :lol: :lol: