Ta velka rura...
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: okolie BB, SR
- Kontaktovat uživatele:
Ta velka rura...
Chcela by som sa spytat: kde sa tato rura da zohnat? este nikde som ju nevidela, akurat tu vo fotogalerii :) . Je taka velka a papierova, ze sa do nej cincila zmesti. Vacsinou v tom driemu...
Pretoze moj Ajus ma podla mojho nazoru dost uboho zariadenu klietku - chcem mu tam dat tu ruru, ak sa nepodari hupacku. Ale to uz viem ako na to... :wink:
Dakujem za odpovede. Dufam, ze vas nenahnevam ak sa to tu preberalo. Hladala som ale pozadovane informacie som nenasla.
Pretoze moj Ajus ma podla mojho nazoru dost uboho zariadenu klietku - chcem mu tam dat tu ruru, ak sa nepodari hupacku. Ale to uz viem ako na to... :wink:
Dakujem za odpovede. Dufam, ze vas nenahnevam ak sa to tu preberalo. Hladala som ale pozadovane informacie som nenasla.
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Plzeň
- Kontaktovat uživatele:
Nevím jestli myslíme to samé,ale podle mě je to roura od koberce.Zkus si zajít někam kde koberce prodávají.Podle mě je vyhazují :lol: :lol:
-
- Bronzový uživatel
- Kontaktovat uživatele:
No myslim to, je to ako rulicka od toaletaku len je to o dost vacsie.
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
TAk to asi fakt bude roura od koberce z krámuSiska napsal:No myslim to, je to ako rulicka od toaletaku len je to o dost vacsie.
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Semily-Jičín
- Kontaktovat uživatele:
nebo je i od baliku igelitu,taky tam je roura papírová asi 10cm průměr,měli jsme ji taky,a ještě je na tom izolace na střechy taková gumová,taky namotaná na papírový trubce..parisse napsal:TAk to asi fakt bude roura od koberce z krámuSiska napsal:No myslim to, je to ako rulicka od toaletaku len je to o dost vacsie.
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Trnava, SR
Ja som ju našiel vyhodenú, keď sa robila na baráku nadstavba. Tak som ju prevzal na ekologickú likvidáciu :wink: . A činčily sa tam vojdú aj tri :lol: :lol: :lol: :

-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
jestli dělali střechu,tak může být z oboustraný izolace na střechu,ale určitě to znáš :lol: :lol: :wink:STYRO napsal:Ja som ju našiel vyhodenú, keď sa robila na baráku nadstavba. Tak som ju prevzal na ekologickú likvidáciu :wink: . A činčily sa tam vojdú aj tri :lol: :lol: :lol: :
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Praha
- Kontaktovat uživatele:
houby od koberce.......Je to od sloního toaleťáku přece! nebo si snad myslíte, že by slonům lidská velikost toaleťáku stačila? vždyť by měli špinavej chobot, fuj ;) :lol:
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Teda to je super fotka Styro. :lol: :lol: :lol:
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
špinavý chobot :lol: :lol: :wink: :lol:Janča napsal:houby od koberce.......Je to od sloního toaleťáku přece! nebo si snad myslíte, že by slonům lidská velikost toaleťáku stačila? vždyť by měli špinavej chobot, fuj ;) :lol:
-
- Bronzový uživatel
- Kontaktovat uživatele:
presne - myslim taku aku ma Styro
-
- Bronzový uživatel
- Kontaktovat uživatele:
takze vravite: zohnat to napr. v Popaku???
ten je blizko nasho domu...
ten je blizko nasho domu...
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Pečky
- Kontaktovat uživatele:
Mám doma takovou rouru chodí mi na ni látky pokud chceš můžu poslat kolik chceš. :wink:
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
jj,to máš pravdu,mladá dělá v prioru a od látek maj taky roury,ted mě to říkala,zítra pro ně taky jdu :wink: :wink:ajtik napsal:Mám doma takovou rouru chodí mi na ni látky pokud chceš můžu poslat kolik chceš. :wink:
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Třinec
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem zašla do prodejny koberců, dali mi 3 metrovou rouru, kterou jsem nařezala na různé délky a malá je nadšená.
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
občas je najdu u popelnic.... jednou metr a jednou i dva metry...
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Liberec
já bych se teda bála sbírat to někde od popelnice, bůhví, co je na tom za neplechy..
jináč jsem se jednou ptala v prodejně koberců, jestli si ty roury, co tam mají na vyhození, můžu vzít. pán mi řekl, že když za jednu dám stovku, že můžu; z principu mi přišlo proti mysli nechávat jim tam peníze za to, co by vyhodili, takže se myšice musely obejít bez rourek.. :)
jináč jsem se jednou ptala v prodejně koberců, jestli si ty roury, co tam mají na vyhození, můžu vzít. pán mi řekl, že když za jednu dám stovku, že můžu; z principu mi přišlo proti mysli nechávat jim tam peníze za to, co by vyhodili, takže se myšice musely obejít bez rourek.. :)
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Třinec
- Kontaktovat uživatele:
Tak zkus navštívit jinou prodejnu, mně ji dali zadarmo.
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Ústí nad Labem
- Kontaktovat uživatele:
My sme dostali NEW koberec a máme i tu rouru takže klidně někomu dám.
Tohle není jediná trubka páč strejček pracuje s koberci takže jestli někdo chce ty trubky tak písněte SZ :wink:
Tohle není jediná trubka páč strejček pracuje s koberci takže jestli někdo chce ty trubky tak písněte SZ :wink:
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: SR, Bratislava
ahooooooooooj kebyze chces taku rurku, mam k dispozicii len by si si musla po nu prist... ak chces ozvy sa mi, byvam v BA
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Bratislava
florindela napsal:ahooooooooooj kebyze chces taku rurku, mam k dispozicii len by si si musla po nu prist... ak chces ozvy sa mi, byvam v BA
maš tu rurku ešte alebo si ju už niekomu dala
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: SR, Bratislava
Iveta47 napsal:florindela napsal:ahooooooooooj kebyze chces taku rurku, mam k dispozicii len by si si musla po nu prist... ak chces ozvy sa mi, byvam v BA
ano mam este asi 3 rurky ale su take chudsie ale cincilky sa na nich urcide vyblaznia su chudsie ale dlhe...
-
- Bronzový uživatel
- Kontaktovat uživatele:
ja som mala tubus z tlačiarne. majú na tom navynutý papier. choď hocikde, kde sa plotrujú projekty alebo kde sa kopíruje. alebo choď na školu architektúry, tam sa vždy niečo tubusovité nájde. ja mám teraz odrezok z dažďového zvodu. "požičala" som si vzorku v robote chichi. ten odrezok mám potiahnutý vatelinom a látkou, aby to neohlodávala. a má to fajne mäkkučké.
-
- Stříbrný uživatel
florindela napsal:Iveta47 napsal:florindela napsal:ahooooooooooj kebyze chces taku rurku, mam k dispozicii len by si si musla po nu prist... ak chces ozvy sa mi, byvam v BA
ano mam este asi 3 rurky ale su take chudsie ale cincilky sa na nich urcide vyblaznia su chudsie ale dlhe...
a dala by si mi jednu ?
-
- Bronzový uživatel
kdyby někdo měl trubku aj pro mě,teda pro mý kluky,tak bych byla ráda.dík