Činčilí jóga
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Ostrava
Činčilí jóga
Právě jsem dostal echo od partnerky. Říkala, že si koupila knížku a začala si zkoušet cvičit jógu. V jeden moment koukala do knížky, stojíc na jedné noze se podívala před sebe na zem. No.... Čip stál před ní vyšponovanej na zadních a asi cvičil taky. Já jsem se prostě musel podělit. :lol:
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Kladno
Činčilky umí napodobovat :shock: :lol: :lol:
Stalo se mi, že jsem se dívala na Mrňouska v patře, dělal tam opičky, a pak jsem se sehla dolů k píďátku - a Mrňousek sklonil hlavu a koukal pod poličkou na mne. Tak jsem zvedla hlavu výš, nad poličku - a Mrňousek za chvíli vykouknul. Tak jsem se zase sehla pod poličku - a Mrňousek se mnou! Takhle to šlo dokola dobrých pět minut. Byla to obrovská psina, dělali jsme na sebe kuk a Mrňouska to děsně bavilo. Od té dobu jsme to zkoušeli už několikrát :lol: :lol: :lol:
Stalo se mi, že jsem se dívala na Mrňouska v patře, dělal tam opičky, a pak jsem se sehla dolů k píďátku - a Mrňousek sklonil hlavu a koukal pod poličkou na mne. Tak jsem zvedla hlavu výš, nad poličku - a Mrňousek za chvíli vykouknul. Tak jsem se zase sehla pod poličku - a Mrňousek se mnou! Takhle to šlo dokola dobrých pět minut. Byla to obrovská psina, dělali jsme na sebe kuk a Mrňouska to děsně bavilo. Od té dobu jsme to zkoušeli už několikrát :lol: :lol: :lol:
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Praha 10
- Kontaktovat uživatele:
Tak to já jsem sem jednou na Mazlíka dívala s pootočenou hlavou na stranu a on jako opička taky natočil hlavu. :wink: :wink:
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Bratislava, SR
- Kontaktovat uživatele:
:D :lol: su to potvorky mazane :lol:
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Postřižín u Prahy
:lol: :lol: :lol: :lol: hlavně maj pěkně v hrsti
-
- Stříbrný uživatel
:lol: teda to jsou nadherny fotecky koukam ze mate doma spis malou opicku nez cincilku :D nadherny =D>
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Hranice
- Kontaktovat uživatele:
:lol: :lol: :lol: :lol: to je potvůrka si z tebe dělá prolézačku
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Ostrava
No opicak skace rad i po me. Ale tohle konkretne pobihal po partnerce. Copak nerozeznate Chucka od Veverky? :lol:
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Bratislava, SR
- Kontaktovat uživatele:
:D :lol: hehe je to potvorka :D :D
Vrátit se na “Nemoci a potíže”