Nová klec pro osmáčky
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Bouzov
Nová klec pro osmáčky
Ahoj snad to sem mužu dát :D .Tak neska jsem začala pracovat na nové kleci pro naši osmandu Báru.Je ze staré dřevěné televize :lol: .Az bude hotová tak sem pak dám fotky at víte jak využít starou televizi :wink: :D
-
- Zlatý uživatel
Cincila je lepsi, nez televize:-), aspon mi to potvrdilo dost lidi uz:-), ze od doby, co maji cincilu, tak necumeji na telku vecer, ale na cincilu, cincily:-)
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Plzeň
:D jé,tak to jsem zvedava na fotky :)
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Praha
- Kontaktovat uživatele:
Také jsem moc zvědavá :-B
-
- Zlatý uživatel
Ještě pár šroubku,přidělat kolečko na běhaní,dodělat dveře a klec bude hotová :D vše poctivě fotím,tak to sem pak dám :wink:
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
jsem zvědavá :D
-
- Zlatý uživatel
Ták konečně neska bude klec hotova a zítra už sem dám fotky :D .Snad se bude líbit osmáčici i Vám, :wink: .
-
- Zlatý uživatel
Tak klec už máme definitivně hotovou a Barunka už bydli v novém,nevíce je jí libí slopek který podepíra políčku a aby nebyl jen tak obyčejný tak jsem do nej udělala díru na prolízaní,a samosřejmě má i své oblíbené kolečko :D :wink: .Ted už sem jen dát ty fotky :lol:
-
- Zlatý uživatel
http://fotogalerie.cincila.com/displayi ... 1420&pos=0
Ták se mužete pokochat,klec je definitivně hotová časem budou určitě i nějaké ty upravy :lol: :wink:
Ták se mužete pokochat,klec je definitivně hotová časem budou určitě i nějaké ty upravy :lol: :wink:
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Plzeň
moc hezké :) ani bych nepoznala že to je stara televize,jsem si to ředstavovala jinak :D
-
- Zlatý uživatel
J je taková ta stará dřevěná :)
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
hezký. a kolik tam tech osmaku bydli? :)
-
- Zlatý uživatel
zatím jedna samička,puvodně byla ze samečkem v normální kleci ale po mladých se zacčali šíleně rvát tak sameček sšel k samečkovi který byl sám a ted je zas sama Bára tak musíme sehnat kámošku,jenže Pišta už má cca7 let a mám obavu z toho že když pořídím dalšího osmáčka že pak zas jeden bude sám :( .Ale ji si myslím samota vyhovuje bo nesnese ani toho druhýho :lol: taková ženska bláznívá
-
- Zlatý uživatel
doufám že to přečtete bohužel já a ach ten češtin :lol: :D
-
- Zlatý uživatel
Re: Nová klec
ták televizoklec pokračuje,kluci rozebrali eče jednu televizu tak z ní dělám nástavbu na tu puvodní klec :D ,Bára bude mít hotový hotel.
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
tak to budou mít luxus :D
-
- Zlatý uživatel
jj :D pomalu má větší klec než Pišta a Bary.A konečně doufám nebude sama,měla by mít ted někdy mladý tak si jednu malou osmáčí samičku nechám :wink: tak bude bydlet s dcerkou :D .A už budeme mít 4 osmáčky :lol: .
-
- Zlatý uživatel
Barunka už má hotovou novou část klece.Má ma velkou větev,poličky,žebříček a rouru,časem vybavení přibyde až přídu na co čím to ještě doplnit :D .A vše nové je propojeno se starou klecí(viz.moje galerie :D ).Ted už tam jen Barunku pustit a osmáčí mimišci se mužou narodit do nového :wink: :D
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Sobotín
- Kontaktovat uživatele:
Jé Barunka bude mít i mimisky?Tak to sem dej určitě fotečky to bude mít z bydleníčka určitě radost.A to máš od chovatele osmáčka?nebo máš i osmáčího kluka,že bude mít mimisky?
-
- Zlatý uživatel
Bára je zachráněná ze zveráče z šíleně zanedbané klece,ted už se má konečně dobře.Mlady už jednou měla s Pištou ale nějak se nepohodli tak museli zvlášt Pišta s Barunkem(též zachráněný ze zveráku) a Barča sama.V kleci se nesnesla ani s jedným ale procházky s něma jí nevadily.V další mladý po pul roce sme doufaly ale nic,až ted jak s nima chodi běhat po místnosti.Pištuv puvod neznám jsem jeho 3tí majitel a tady už zůstane :D ,jako tatínek je výborný a mlady po něm sou nádherný.
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Aha tak to je dobrý.Já mám dvě osmačky.Mám je teda od chovatelky měla jsem i ze zverimexu,ale ta mi po měsíci umřela,když jsem ji brala s druhou malou ven a vypadalo to že ji je teplo nebo nevím bylo to ráno a te druhé se nic nestalo tak to nechápu.
-
- Zlatý uživatel
Mohla mít třeba mrtvičku.Mě jednou křeček překousal šnuru od lampičky pod proudem a umřel až po týdnu.A včera jak se dodělala Bářinu klec tak sme dostali ještě jednu normální,akorát musíme oplechovat plastové dno bo je v něm díra ale jinak plně funkční. :D .Jak je Barča ted tlustá tak už nevyskočí ani na poličku jak ji mimča tíží :lol: :D .
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Těžko říct co jí bylo to už nezjistím,ale je mi to líto.A kdy se maji narodit miminka?Možná by bylo lepší,aby na patřička nelezla,aby nespadla.Ta jedna moje myška dneska spadla 2x z patřička trdlo jedno.Ona si pada s patřička pořád a naštěstí se jí ještě nic nestalo.
-
- Zlatý uživatel
cca počitám asi 3 týdny a měli by být na světě :D .Barů nás právě překvapila že se nechala,tak se netušila že má mimi až ted je to na ní vidět,a je šíleně těžká když ji vemu do ruk(nemělo by se to) a docela hodně jí někdy zas vynecha,moc neběhá,spíše odpočíva.Tak mldý čekám v brzké době :D .Rači ji i průběžně hlídám at se něco nestane :wink: .Pravě že nevím kdy zabřezla tak sem spichala s tou novou půlkou klece at má mamina s malíma dost místa.Klec už mají tak mužou na svět a blbnou až doaleluja :lol: potvurky osmáčí :D .
-
- Zlatý uživatel
Ták z 4.4 na 5.4 se Barunce narodily male osmule :D ještě nevím kolik jich je.Sem si říkala co Bára blbne že píska a líta po kleci jak splašená,najednou slyším jemnounké piskání,sahnu do domečku a tam cosi chlupatého a teplého,malí osmáčci. :D