kuna
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Bouzov
kuna
Ahoj tak nas neska navstívila kuna a zamordovala nám jednu slepici,ukosla jí hlavu chuděře.Nevíte jak ji vyhnat? Aby už do výběhu ke slipkám nelezla?už jich je jen 7 a přijít o další .....to neéé :(
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Okr. Beroun
- Kontaktovat uživatele:
Re: kuna
Já pomohla sousedce tím, že jsem ve výběhu nechala proběhnout psi - sousedka zavřela slepice, já k ní pustila psi - přímo do toho výběhu k slepicím, ty si to tam proběhli, označkovali a kuna se tam už neodvážila.
Paní myslivec říkala, že kuny respektují moč - značení psů.
A je fakt, že od té doby, co tam jednou za měsíc chodíme "značkovat" tak tam neměla ani kunu a ani lišku. :)
Máš Míšu, tak to zkus :)
Paní myslivec říkala, že kuny respektují moč - značení psů.
A je fakt, že od té doby, co tam jednou za měsíc chodíme "značkovat" tak tam neměla ani kunu a ani lišku. :)
Máš Míšu, tak to zkus :)
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Bouzov
Spíš Benina to je takovej znackovač o.....uplně všechno :lol: ted sen tam dala chomáč chlupu a starou Benovu deku.Večer je budem zavirat tak ho tam pustím :D .Jinak děkuju.Budu ráda za každou radu :wink:
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Okr. Beroun
- Kontaktovat uživatele:
Jo, deka by taky mohla být fajn :)
-
- MODERÁTOR
- Místo/Bydliště: Středočeský kraj
- Kontaktovat uživatele:
Nesnášejí lidské vlasy a psí chlupy. Jeden čas jsme vybírali z hřebenů vlasy a rozmísťovali je kolem chalupy. Stačilo by třeba vyčesat psa.
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Zlínský kraj
- Kontaktovat uživatele:
Lidské vlasy nesnáší, to je pravda, ale tím se vyhání kuny z obydlí. A kuna na svém neškodí, takže pokud vám chodí na slípky, tak bydlí jinde. Tady pomůže jen dobře zabezpečit kurník...Já mám doma psa a v podkroví bydlí celá kuní rodinka, takže pes nepomůže...
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Kladeruby
Nám nepomáhalo nic. Kuny nám lezly na půdu, dávali jsme tam vlasy kde co všechno a ty mrchy tam lezly pořád. Jedině je pořádně zabezpečit místo kam lezou. Jsou to potvůrky :D
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Praha
- Kontaktovat uživatele:
Ty jo, to jsou věci. Tak držím palce, ať si kuna najde jinou sámošku.