3-letá samička
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Hradec Králové
3-letá samička
Ahojky :D
Mám 3letou samičku a ta sídlí v kleci vedle samečka. Začali po sobě brečet, každý večer se namlouvají a chtějí k sobě. Jenže samičce jsou 3roky a nikdy neměla mláďátka, takže nebyla se samečkem. Tak nevím, zda je můžu dát k sobě? Můžete mi někdo poradit? Děkuji
Mám 3letou samičku a ta sídlí v kleci vedle samečka. Začali po sobě brečet, každý večer se namlouvají a chtějí k sobě. Jenže samičce jsou 3roky a nikdy neměla mláďátka, takže nebyla se samečkem. Tak nevím, zda je můžu dát k sobě? Můžete mi někdo poradit? Děkuji
-
- Vážený uživatel
- Místo/Bydliště: Liberecký kraj
- Kontaktovat uživatele:
ja bych je dala k sobě ;-) tři roky jsou hranice a myslim, že když po sobě brečej, tak je dej k sobě ;-)
-
- Bronzový uživatel
I když jí jsou 3 roky? Nebude to pro ní problém mít mláďátka? Je to můj mazel a mám o ní strach, ale je mi líto zase jak po sobě pláčou. Jo a sameček je mladší.
-
- Vážený uživatel
- Kontaktovat uživatele:
pokud chceš mit jistotu, tak zajdi k vetovi, at ji uděla ultrazvuk a koukne se, jestli je ok. Ale chce to samozdřejmě kontrolovat .....ono může mit komplikace i samice, která už rodila. Prostě až bude rodit, tak musíš bejt dom a a při komplikacich zajit k vetovi
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
mno nevím... činča se dožívá 18 let... ve 3 letech si myslím, že je malá šance, že bude mít komplikovaný porod (ale každý porod je náročný a stresující)... Pokud to chceš mít stropro tak dej samečka vykastrovat a můžeš je mít u sebe určo...
M.
M.
-
- Vážený uživatel
- Kontaktovat uživatele:
j asi taky myslim, že ve třech letech je riziko, ale ne takovy, jako v šesti nebo v osmi letech. Takže pokud tam jsou nějaké srůsty, tak jsou minimálni.
-
- Bronzový uživatel
Moc všem děkuji za odpovědi... :)
-
- Bronzový uživatel
Tak jestli to dobře dopadne, budou mláďátka. Dala jsem je před týdnem k sobě, a dnes jsem našla v kleci zátku. Docela jsem zůstala koukat. Tak uvidíme v březnu, snad činčily vědí co dělají a dopadne to dobře :!: :)
-
- Vážený uživatel
- Kontaktovat uživatele:
zátka může bejt i říjova ;-) nejistější je, když je přichitíš při akci ;-)
-
- Bronzový uživatel
No já jsem je přistihla...mám to i na videu :D No jo spízovala jsem je, ale ono jim to vůbec nevadilo... :lol: No a druhý den jsem šla uklízet a našla zátku..Nevím no, ale teď už to nedělají.. :)
-
- Vážený uživatel
- Kontaktovat uživatele:
tak třeba za 111 budou mimi na světe:-)
-
- Bronzový uživatel
Jejda, to by byla paráda :D Jen doufám, že to zvládnem, budou to naše první mimi :)
Vrátit se na “Březost a odchov mladých”