Rodinka
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Ústí nad Labem
- Kontaktovat uživatele:
Rodinka
Už jsem uvažovala o nové kleci ale vůbec sem nepomyslela na rodinku.
Napadlo nás to když mi mamka řekla že když už bude klec tag abych se připravila že možná bych do budoucna mohla mít další činčilky :wink: ...
hned sem jí začala přemlouvat že to je dobrý nápad a že at si koupíme ještě nějakou.Souhlasila :lol: :P .a když už plánujeme rodinku tag se potřebuju zeptat jestli je potřeba vetší klec než obyčejně a když už tag o kolik a jestli to bude to stejný jako u křečků že se rychle dokážou přemnožit a nebo jestli zakládaj na trvalí rodince a v budoucnu by mohly mít další ale né jako že na začátku roku máme 1 činčilku a na konci už se nám ani nevejdou do klce.... :roll:....děkuji předem za odpověd :wink:
Napadlo nás to když mi mamka řekla že když už bude klec tag abych se připravila že možná bych do budoucna mohla mít další činčilky :wink: ...
hned sem jí začala přemlouvat že to je dobrý nápad a že at si koupíme ještě nějakou.Souhlasila :lol: :P .a když už plánujeme rodinku tag se potřebuju zeptat jestli je potřeba vetší klec než obyčejně a když už tag o kolik a jestli to bude to stejný jako u křečků že se rychle dokážou přemnožit a nebo jestli zakládaj na trvalí rodince a v budoucnu by mohly mít další ale né jako že na začátku roku máme 1 činčilku a na konci už se nám ani nevejdou do klce.... :roll:....děkuji předem za odpověd :wink:
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Brno
Klec pro dve činčily bych viděla tak 80 cm x 50 cm x 100 cm (délka, šířka, výška). Koukni se do fotogalerie, je tam spousta velkých, krásných klecí - Aleš a Jana, Camilla - prostě to prolistuj. Čím větší, tím lepší :D , činčila je klokan v malém :D :D :D Měj na paměti i to, že třeba budeš chtít samečka na čas oddělit, třeba vymyslet klec s přepažením.
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Velice děkuji
Mi sice stavíme klec:výška:150cm
délka:100cm
a šířka:100cm
ale to jim asi vadit nebude že bude trošku větší :lol: :lol: !
Planujeme to ve velkém a Fištík aspon bude štastný protože jak ted vyrost tag mu ta klicka už nevyhovuje :roll: ...Velice děkuji za odpověd :D (má na lumpárny)
délka:100cm
a šířka:100cm
ale to jim asi vadit nebude že bude trošku větší :lol: :lol: !
Planujeme to ve velkém a Fištík aspon bude štastný protože jak ted vyrost tag mu ta klicka už nevyhovuje :roll: ...Velice děkuji za odpověd :D (má na lumpárny)
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Lovosice
- Kontaktovat uživatele:
no, že bude klec větší to fakt nevadí :wink: .....a neboj, že by se ti činči tak rychle přemnožily, činča je březí 111 dní, tak to není u nich tak rychlý. A přeji hodně štěstí při výběru partnerky, ale nezapomeň, že samička musí mít alespoň rok, aby mohla mít mladý :wink:
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
O.K. Všem vám děkuji za pomoc a rady :lol: každopádně budu dlouho vybírat a rozmíšlet se která panička se hodí k mému Fištíkovi :wink:
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Lovosice
- Kontaktovat uživatele:
můžeš si zkusit napsat i sem do inzerce, že sháníš samičku, ale musíš se rozhodnout jestli si koupíš trochu starší a nebo budeš rok čekat než vyroste :wink:
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
cincily se jako krecci urcite nemnozi.Ale po trech mesicich musis mladata oddelit, jinak by se mohli parit s rodici!musis mit jistotu ze mladata vzdy udas :wink:
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tagže je budu muset nechat někomu prodat?to právě když už budou by jsme moc nechtěli a spíše by sme si nechali minimálně jedno protože já bych nesvedla je jentag nechat dát pryč.... :cry: mno tagže asi víc a víc klecí :lol:
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Trnava, SR
A taky bys nemohla nechat bráchu a ségru v jedné kleci. Spíš začít propagovat činčily mezi známími, aby bylo kam mladé dát :wink: .
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
budu dělat to co bude v mích silách a to co mi neurve svědomí.... :) ale už ted vím o pár lidech co by asi mohli mít zájem.pravděpodobně si jedno necháme ale jak to bude to nefím...ještě se doma poradíme a uvidí se... :P
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
hlavne nedopust, aby se krizily navzajem mezi sebou pribuzensky pary.v jedny kleci deti a rodice byt rozhodne nemuzou.navic do te klece bych asi vic jak dve cincily nedavala.nedela to dobrotu :)
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
jak tag na to koukám tag za nějakej čas tu klec asi budu muset odělit a horní patro by se nechalo menší/mu :) mno už si dělám plány do předu a to ještě ani némam klec/činčilu ale pouze jen fištu :lol: :lol: :lol:
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Bratislava, SR
- Kontaktovat uživatele:
s tym krizeni...to mas ako s ludmi...tiez sa moze narodit postihnute dieta...a tak je to aj u zvierat....
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Praha 10
- Kontaktovat uživatele:
Přeji hezký výběr samičky. :wink: :wink:
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Domča napsal:Přeji hezký výběr samičky. :wink: :wink:
děkuji :wink: ale už máme nějakou tu chvilku vybráno a objednáno :D myslím že si fišta na novou společnost rychle zvykne a nebude to žádný problm :)
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Chojky.
Už zase stavím klec teda spíše předělávám skříně :) .
A proto žádám o pomoc.
Mám v plánu postavit tu nejlepší klec pro činčily.
A proto se vás chci zeptat které věci u Vás v kleci se nejvíce osvědčily. :?:
Mimochodem,mám navýběr ze tří klecí teda skříní:
1)velká.asi tak 180cm na výšku,2m na délku.
2)velká.asi to stejný jako klec č.1 akorát má horní přední rohy zatočené jako vlnu a moc se mi nechce jí používat a má skleněné dveře což taky nevidím jako nej.
3)oooobrovská asi tak 2,5m na délku,2m na výšku.
Jakou si mám vybrat :?: :lol:
Bydleníčko to je asi pro 4-5 činčil společně ale pokud se Vám to nezdá jako vyhovující bude jich tam méně :wink:
Kolik asi tak poliček :?:
Jakou hračku :?:
A má být asi domeček pro každého zvlášt a nebo mám postavit trošku větší :?:
Díkes předem :D
Už zase stavím klec teda spíše předělávám skříně :) .
A proto žádám o pomoc.
Mám v plánu postavit tu nejlepší klec pro činčily.
A proto se vás chci zeptat které věci u Vás v kleci se nejvíce osvědčily. :?:
Mimochodem,mám navýběr ze tří klecí teda skříní:
1)velká.asi tak 180cm na výšku,2m na délku.
2)velká.asi to stejný jako klec č.1 akorát má horní přední rohy zatočené jako vlnu a moc se mi nechce jí používat a má skleněné dveře což taky nevidím jako nej.
3)oooobrovská asi tak 2,5m na délku,2m na výšku.
Jakou si mám vybrat :?: :lol:
Bydleníčko to je asi pro 4-5 činčil společně ale pokud se Vám to nezdá jako vyhovující bude jich tam méně :wink:
Kolik asi tak poliček :?:
Jakou hračku :?:
A má být asi domeček pro každého zvlášt a nebo mám postavit trošku větší :?:
Díkes předem :D
-
- MODERÁTOR
- Místo/Bydliště: Turnov, Sušice
- Kontaktovat uživatele:
Mě se osvědšil kmen trčící uprostřed mezipatra (na fotce to je to černé) Činči na to vysedávají.
Jinak když budeš mít vysokou skříň, udělej ji rozdělenou na 2 (mezipatro) a udělej to průchodné jednou dírou někde v rohu. je to dobrý, kdyby padaly z horních poliček, aby si neublížíli - menší pád. A dá se to jednoduše i rozdělit v případě potřeby.
Jinak když budeš mít vysokou skříň, udělej ji rozdělenou na 2 (mezipatro) a udělej to průchodné jednou dírou někde v rohu. je to dobrý, kdyby padaly z horních poliček, aby si neublížíli - menší pád. A dá se to jednoduše i rozdělit v případě potřeby.
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
To je dobrý nápad s tím kmenem.
A mezipatro už mám taky v náčrtu :wink:
A mezipatro už mám taky v náčrtu :wink: