činčila ve sklepě

Diskuze o bydlení, venčení a klecích.

Fórum je deaktivované. Toto je pouze archív. Dotazy pokládejte zde.

Leggy
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel
Místo/Bydliště: SK

Příspěvekod Leggy » Čt Pro 13, 2007 23:25

Podla mna 15 C sa da vydrzat ale suhlasim s ostatnymi.Zapach nieje problem,kedze cincila vobec nieje citit,akurat hobliny budu stale okolo klietky ak ju mas v klietke a ak by bola cincila nedajboze chora su to velke naklady.Moj Livus bol hrozne chory,mozem povedat,ze smrtelne a dokopy sme na jeho liecbu dali aj s nakladmi do 10tis.SK a dopadlo to tak ako to dopadlo :cry:

Disable adblock

Katarina8
Bronzový uživatel
Bronzový uživatel
Místo/Bydliště: KNM, Žilina

Příspěvekod Katarina8 » Pá Pro 14, 2007 11:03

s tymi rodicmi je niekedy tazke...aj nasi najskor krutili hlavou...ze je to mys...ze to bude vsade lozit...vsetko okusavat...smrdiet...no ale presli dva dni a cincilak si hned ziskal ich srdiecka :lol: a to som ich postavila pred hotovu vec :roll: no ale zase viem ze by nikdy neublizili ziadnemu zvieratku...

Ivanka
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel
Místo/Bydliště: Brno

Příspěvekod Ivanka » Pá Pro 14, 2007 12:13

Podle mně, světlý suchý sklep se stálou teplotou 15 st. a prostor k proběhnutí je pro činčilu vyhovující!
Dovedu pochopit, že ne každý snese v bytě zvíře, takže když se pro něj najdou jiné vhodné prostory, tak směle do toho! :wink:

Equiska
Bronzový uživatel
Bronzový uživatel
Místo/Bydliště: Nový Jičín

Příspěvekod Equiska » Pá Pro 14, 2007 16:47

Takže jsem se domluvila s rodiči, že činčilka bude v bytě.. :D Doufám, že se ji u nás bude líbit :D

Disable adblock

Barča
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel
Místo/Bydliště: Plzeň

Příspěvekod Barča » Pá Pro 14, 2007 16:53

Equiska napsal:Takže jsem se domluvila s rodiči, že činčilka bude v bytě.. :D Doufám, že se ji u nás bude líbit :D

Tak to ti tleskám že si zvládla přemluvit rodiče na činčilku v bytě =D> =D> =D>

Janet a myšové
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel
Místo/Bydliště: Praha 13
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Janet a myšové » Pá Pro 14, 2007 16:55

to je skvělá zpráva. Uvidíš, že si jí i rodiče zamilují. Jsou to skvělá zvířátka a pozorovat je jak lumpačí, je kolikrát lepší, než čučet na televizi

sbeb
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel
Místo/Bydliště: Trenčianske Teplice

Příspěvekod sbeb » Pá Pro 14, 2007 17:19

=D>

moje89
Bronzový uživatel
Bronzový uživatel
Místo/Bydliště: České Budějovice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod moje89 » Pá Pro 14, 2007 18:05

Já bydlím v bytě s otcem a přemlouvala jsem ho 14 dní abych mohla Montyho mít.Každý den jsem chodila a prosila a nakonec mi to dovolil...ale že prý když bude smrdět nebo dělat nepořádek tak že půjde z domu a teď je Monty tátovo největší mazlíček...kolikrát se k němu nedostanu protože se s ním mazlí táta.Takže myslím že tvoje rodiče budou stejní...Gratuluji že jsi to taky dokázala a myška je suprová :D

OkoTygra
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel
Místo/Bydliště: Semily-Jičín
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod OkoTygra » Pá Pro 14, 2007 18:30

moje89 napsal:Já bydlím v bytě s otcem a přemlouvala jsem ho 14 dní abych mohla Montyho mít.Každý den jsem chodila a prosila a nakonec mi to dovolil...ale že prý když bude smrdět nebo dělat nepořádek tak že půjde z domu a teď je Monty tátovo největší mazlíček...kolikrát se k němu nedostanu protože se s ním mazlí táta.Takže myslím že tvoje rodiče budou stejní...Gratuluji že jsi to taky dokázala a myška je suprová :D
tak si musíš pořídit ještě jednu činčilku a může se mazlit tatka i ty s každou jinou :lol:

moje89
Bronzový uživatel
Bronzový uživatel
Místo/Bydliště: České Budějovice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod moje89 » Pá Pro 14, 2007 18:49

OkoTygra napsal:
moje89 napsal:Já bydlím v bytě s otcem a přemlouvala jsem ho 14 dní abych mohla Montyho mít.Každý den jsem chodila a prosila a nakonec mi to dovolil...ale že prý když bude smrdět nebo dělat nepořádek tak že půjde z domu a teď je Monty tátovo největší mazlíček...kolikrát se k němu nedostanu protože se s ním mazlí táta.Takže myslím že tvoje rodiče budou stejní...Gratuluji že jsi to taky dokázala a myška je suprová :D
tak si musíš pořídit ještě jednu činčilku a může se mazlit tatka i ty s každou jinou :lol:

Neboj už je to v plánu. Tenhle víkend budu dělat skříňoklec a pak si pořídim samičku.... :D

OkoTygra
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel
Místo/Bydliště: Semily-Jičín
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod OkoTygra » Pá Pro 14, 2007 19:31

moje89 napsal:
OkoTygra napsal:

Neboj už je to v plánu. Tenhle víkend budu dělat skříňoklec a pak si pořídim samičku.... :D
tak to je dobře,taky jsem k vůli činčám dělal klece :lol:

Disable adblock

Vrátit se na “Bydlení”