velká mezera v kožíšku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Je vaše činčila nemocná? Hledáte správného veterináře?

Fórum je deaktivované. Toto je pouze archív. Dotazy pokládejte zde.

rampempurda

Příspěvekod rampempurda » Stř Bře 22, 2006 11:27

Ahojky, potřebovala bych poradit.Můj činčilák se neustále drbe a vykousal si hodně srsti, tady jsou fotky. Nevykousává si to úplně, vždycky mu tam zůstane minimální vrstva kožíšku. :?
http://mail1005.centrum.cz/~rampempurda ... 20005.jpgo
Naposledy upravil(a) rampempurda dne Stř Bře 22, 2006 20:29, celkem upraveno 1 x.

Disable adblock

rampempurda

Příspěvekod rampempurda » Stř Bře 22, 2006 11:29

rampempurda

Příspěvekod rampempurda » Stř Bře 22, 2006 11:30

Tak to aspoň přibližně popíšu.Od ocásku má vykousané kolečko dlouhé asi 5cm(směrem nahoru),ale ne do kůže má tam tenkou vrstvu chloupků u kůžičky a kouše si to do určité délky ke kůži.Prosím poraďte mi :(
Naposledy upravil(a) rampempurda dne Stř Bře 22, 2006 20:19, celkem upraveno 1 x.

Maru
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel
Místo/Bydliště: Mrač 178

Příspěvekod Maru » Stř Bře 22, 2006 13:02

Fotky nejdou otevřít, takže se nemůžu podívat jak to vypadá, ale může to být i nějaká plíseň nebo něco takového. Nebo se někde o něco bouchnul a ta srst mu vypadává a činčilák si jí vykujsuje sám. Opravdu nejde říct co to je, když se nepodíváme na fotky :wink:

Disable adblock

Ketka
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel
Místo/Bydliště: Pilníkov
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Ketka » Stř Bře 22, 2006 13:07

No,píšou tam-Byl jste přihlásen ale,že to vyprchalo,nebo tak neco...takže sem to taky nevidela :wink: .

Veronika
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel
Místo/Bydliště: Psáry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Veronika » Stř Bře 22, 2006 13:09

Mě to také nejde. Otevře se pouze přihlašovací okno do tvého emailu na Centrumu. Vlož ty fotky sem do galerie.

NIKO

Fotky

Příspěvekod NIKO » So Bře 25, 2006 17:28

Nesmies davat hypertextovy odkaz na fotky, ktore sa nachadzaju v tvojej osobnej mailovej schranke - samozrejme ze nikto kto nevie heslo sa tam nedostane, najlepsie ich dat napriklad na svoj web, pripadne do fotogalerie. Tiez si myslim, ze by to mohla byt plesen, o tej sa tu popisalo uz dost, skus si nieco vyhladat.

Janča
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel
Místo/Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Janča » So Bře 25, 2006 20:33

když má plíseň tak ty chloupky vypadávají komplet až na kůži... jestli si je sama vytrhává, tak bych to viděla spíš na stres nebo na nudu... zkus se zamyslet jestli není v okolí něco, co ji může stresovat - pes, papoušek, hlasité rádio, otevřené okno do silnice nebo třeba děti, co ji budí přes den, pak by to chtělo třeba ji přemístit do klidnějšího prostředí... jestli nic takovýho není, tak to může být i nudou - na tu nejlíp pomáhá víc výběhu, nějaká novinka v kleci (žebříček, houpačka, plyšáček, hračky na kousání - kolíčky, papundekl, kapesníček...) a nebo kamarád :wink:
Naposledy upravil(a) Janča dne So Bře 25, 2006 20:33, celkem upraveno 1 x.

.albona

Příspěvekod .albona » Pá Črv 23, 2006 7:33

Můj Ferda to má taky tak... Po obou stranách zad. Nedávno jsem byla u veterináře, sice kvůli něčemu jinýmu, ale díval se i na tohle a nic neříkal... Navíc Ferdovi se to dělá jen v létě, v zimě je v pohodě. A nudou by to u mýho činčiláka být nemělo, jsou v kleci tři.

Disable adblock

Vrátit se na “Nemoci a potíže”