Krmení Witte Molen

Zde se můžete ptát a radit o tom, co činčila smí či nesmí jíst.

Fórum je deaktivované. Toto je pouze archív. Dotazy pokládejte zde.

Dáváte činčilkám krmení Witte Molen?

Ano, dávám
17
23%
Ne, nedávám
11
15%
Nezkoušel/a jsem to
46
62%

Celkový počet hlasů: 74

Terezka
MODERÁTOR
MODERÁTOR
Místo/Bydliště: Středočeský kraj
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Terezka » Út Bře 20, 2007 15:49

Jako činčilí neznám žádný. Vynutila jsem si od jedné paní, co má chovatelské potřeby, aby krom Tukana brala ještě Apetit CH a to je tak vše. Asi nejvíc druhů granulí(asi tak dva) mívají v Pet Centrech v nákupních centrech jako na Černém Mostě, Tesco na Slávii, Centrum Chodov, Tesco Letňany a další takové zrůdnosti.
Mívají tak Prestige, Vitapol, občas někde Tukana, Apetit CH minimálně, je to bída. Směsek a tyčinek mají plno.

Disable adblock

STYRO
Zlatý uživatel
Zlatý uživatel
Místo/Bydliště: Trnava, SR

Příspěvekod STYRO » Út Bře 20, 2007 15:55

Velkej výběr granulí mávají taky v pizzerii Al Padrino na Smíchově, škoda že tovar dostávají jenom jednou za dva měsíce a během večera se rozchytá :roll: .

Terezka
MODERÁTOR
MODERÁTOR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Terezka » Út Bře 20, 2007 15:57

STYRO napsal:Velkej výběr granulí mávají taky v pizzerii Al Padrino na Smíchově, škoda že tovar dostávají jenom jednou za dva měsíce a během večera se rozchytá :roll: .

Styro, my tě nemít, tak se ani pořádně nezasmějem :lol: :lol: :lol:

Domča
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel
Místo/Bydliště: Praha 10
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Domča » Út Bře 20, 2007 17:04

:lol: :D :D :lol: :D :D

Disable adblock

Radka.o
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel
Místo/Bydliště: Olomouc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Radka.o » Pá Črv 15, 2007 22:58

Mám prosbu nemáte náhodou někdo kontakty na někoho spolehlivého nebo spolehlivý inet obchod kde se dají sehnat granule WM? Petra Hrušecká má kvůli nemoci pozastavený obchod a kdysi jsem si uložila odkaz na http://www.cerberus.cz/ kde ho mají za rozumnou cenu (někdo psal že jsou spolehlivý) po odeslání objednávky je tam hláška že se do 4 dnů ozvou ale mě se ani přes druhou urgenci neozvali 14dnů. Dochází mí zásoby... chtěla bych pro sebe a kamarádku cca 8kg pokud možno orig.balení s mrkvovými a celerovými granulemi. Pokud nebudou vezmu zavděk i rozvažovanýma...
Nechtěla jsem zakládat nové téma, ale nebylo by od věci udělat nějaký seznam dobrých a osvědčených obchodů kde mají kvalitní věci pro činči.

Radka.o
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Radka.o » Po Črv 18, 2007 13:51

Tak už mám info:z http://www.cerberus.cz/ se mi dneska ozvali že mají doplněny zásoby! a nejpozději ve středu budu mít doma balíček (teda spíš na poště kvůli pracovní době... snad ho odnesu? :lol: ) !!! 800g dle webu ta 56,-Kč
Na stránkách http://www.askino.cz/index.php?menu=1 jsem nalezla
informaci, že prodáváte tyto granule: WITTEMOLEN Country, prémiové krmivo pro činčily, 800g
odpověď krmivo můžeme zaslat na dobírku. Cena je 68,- + poštovné.
na stránkách http://shop.mazlicci.cz/chovatelske-potreby/index.php jsem zjistila, že prodávájí některé zboží od WM. Odpověď: toto zboží bohužel nemáme v sortimentu a ani neuvažujeme o jeho zařazení do naší nabídky.
A na http://www.firmy.cz/detail/238713-vladi ... im-iv.html čekám na odpověď, e mail je nefunkční a požadavek chtěli poslat faxem (chtěla jsem info co mají od WM pro činčili s ceníkem) tento týden se infa asi nedočkám, protože majitel měl jet dneska do Holanska právě pro nové zásoby WM a fax je v jeho kanclu... Tak pokud něco dalšího zjistím dám to sem :wink:

Věra
Bronzový uživatel
Bronzový uživatel
Místo/Bydliště: Pardubice

Příspěvekod Věra » Po Črv 18, 2007 21:13

Radka.o napsal:A na http://www.firmy.cz/detail/238713-vladi ... im-iv.html čekám na odpověď, e mail je nefunkční a požadavek chtěli poslat faxem (chtěla jsem info co mají od WM pro činčili s ceníkem) tento týden se infa asi nedočkám, protože majitel měl jet dneska do Holanska právě pro nové zásoby WM a fax je v jeho kanclu... Tak pokud něco dalšího zjistím dám to sem :wink:

Tento pán bude mít pravděpodobně vše, co se pro činči od Witte Molen vyrábí-je to výhradní dovozce-dnes jsme se jeli kouknout do jeho obchodu v Chrudimi(protože se mi ceny, za které jsem např.koupila fungistop od této značky v jiných obchodech zdály přehnané) a ukazoval mi, že má granule, pak nějakou divnou směsku, fungistop, písek a ještě nějaké rozvažované granule-vypadaly jak krmivo pro kočky (vše od WM). Jinak já tam koupila písek WM (v té papírové krabici) za 69,- a též mi bylo líto, že už mám fungistop, pže tam mi ho nabízel o 70 kč levněji..

Radka.o
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Radka.o » Po Črv 18, 2007 21:34

Věra napsal:
Radka.o napsal:A na http://www.firmy.cz/detail/238713-vladi ... im-iv.html čekám na odpověď, e mail je nefunkční a požadavek chtěli poslat faxem (chtěla jsem info co mají od WM pro činčili s ceníkem) tento týden se infa asi nedočkám, protože majitel měl jet dneska do Holanska právě pro nové zásoby WM a fax je v jeho kanclu... Tak pokud něco dalšího zjistím dám to sem :wink:

Tento pán bude mít pravděpodobně vše, co se pro činči od Witte Molen vyrábí-je to výhradní dovozce-dnes jsme se jeli kouknout do jeho obchodu v Chrudimi(protože se mi ceny, za které jsem např.koupila fungistop od této značky v jiných obchodech zdály přehnané) a ukazoval mi, že má granule, pak nějakou divnou směsku, fungistop, písek a ještě nějaké rozvažované granule-vypadaly jak krmivo pro kočky (vše od WM). Jinak já tam koupila písek WM (v té papírové krabici) za 69,- a též mi bylo líto, že už mám fungistop, pže tam mi ho nabízel o 70 kč levněji..
to vím že jsou výhradními dovozci, jenže nevím co všechno od WM mají a hlavně za kolik??? od WM znám a mám jen granule (origoš i pouze "zelené" rozvažované a písek rozvažovaný)co teda přesně prodávají a za kolik si asi nepamatuješ že? :wink:

Terezka
MODERÁTOR
MODERÁTOR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Terezka » Po Črv 18, 2007 21:38

Podívej se na originální stránky http://www.wittemolen.com/ zkus se tam doklikat na činčilu přes hlodavce(rodent) a others.

Věra
Bronzový uživatel
Bronzový uživatel
Místo/Bydliště: Pardubice

Příspěvekod Věra » Po Črv 18, 2007 21:58

Radka.o napsal:to vím že jsou výhradními dovozci, jenže nevím co všechno od WM mají a hlavně za kolik??? od WM znám a mám jen granule (origoš i pouze "zelené" rozvažované a písek rozvažovaný)co teda přesně prodávají a za kolik si asi nepamatuješ že? :wink:

Ten Jedlička má určitě granule, směsku a písek (nerozvažované), a to co mi ukazoval jako rozvažované byly jen granule (vzhledově kočičí). Bohužel nevím ceny, protože jsem zajímala jen o písek (69kč/1kg)a jestli to má i rozvažované jsem taky nezjišťovala..škoda, že jsem to nečetla dřív než mě to napadlo se tam jet kouknout, to bych to prozkoumala..Teď tam zase nějaký ten týden nepojedeme..Já myslela, že je výhradní dovozce jen on a ono asi ne :roll: .. No, moc jsem ti nepomohla..

Radka.o
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Radka.o » Po Črv 18, 2007 22:13

Věra napsal:
Radka.o napsal:to vím že jsou výhradními dovozci, jenže nevím co všechno od WM mají a hlavně za kolik??? od WM znám a mám jen granule (origoš i pouze "zelené" rozvažované a písek rozvažovaný)co teda přesně prodávají a za kolik si asi nepamatuješ že? :wink:

Ten Jedlička má určitě granule, směsku a písek (nerozvažované), a to co mi ukazoval jako rozvažované byly jen granule (vzhledově kočičí). Bohužel nevím ceny, protože jsem zajímala jen o písek (69kč/1kg)a jestli to má i rozvažované jsem taky nezjišťovala..škoda, že jsem to nečetla dřív než mě to napadlo se tam jet kouknout, to bych to prozkoumala..Teď tam zase nějaký ten týden nepojedeme..Já myslela, že je výhradní dovozce jen on a ono asi ne :roll: .. No, moc jsem ti nepomohla..

neva děkuji, už to mám zas na nějaká měsíc zajištěný, ale když pak zas budu potřebovat tak ať vím kam se obrátit
Terezko na http://www.wittemolen.com/ už nějakou chvíli koukám, ale moje anglina není vůbec dobrá... proklikám se tam kde zahlídnu chinchila:-) a tím končím ... navíc mi tu začíná nějak blbnout prohlížeč protože se mi nedaří nevím proč otevřít to info co tam mají v PDF. Ale jsem zas o něco chytřejší to co má Petra H. v obchodě pod označením YES jsem právě zjistila že taky zpadá pod WM :lol:

kovbojicek
Bronzový uživatel
Bronzový uživatel

Příspěvekod kovbojicek » Stř Črv 20, 2007 2:13

tak jsem dneska byla v chrudimi...
WM country 800gr. 79,-
WM YES! 150g 49,- (směs různých semínek, šípků, no prostě samy nezdravy (ale ja to mam pro osmaky takze kdyz se to smicha s granulema je to OK)
WM Fungistop - 20g 149,- ale pán říkal, že to je poslední za levno, tak nevím..

pak i nabízel písek, šílenou směsku (až jsem se divila že to je od WM, byly v tom hlavne bíle a černé slunečnice apod) a rozvazovane granule (takovy kulicky) všechno tedy WM ale na cenu jsem se neptala...

Radka.o
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Radka.o » Čt Črv 21, 2007 12:18

tak včera mi došel balík z http://www.cerberus.cz/ tam mají 800g za 56,- a myšouni se na ně hnedka vrhli :lol: to byl jiný přístup než když zjistili že mají v misce Apetit :?

hani
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel
Místo/Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod hani » Čt Črv 21, 2007 15:39

Ja kupuju taky 800g za 56,-kč v brne v tescu :)

Terciolka
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Terciolka » Čt Črv 21, 2007 18:41

hani napsal:Ja kupuju taky 800g za 56,-kč v brne v tescu :)

On je v Brně v Tescu, nějaký obchod, kde prodávají Witte molen? Můžu se zeptat, kde? :D Ještě jsem na něj nenarazila :oops:

hani
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod hani » Čt Črv 21, 2007 19:47

Terciolka napsal:

On je v Brně v Tescu, nějaký obchod, kde prodávají Witte molen? Můžu se zeptat, kde? :D Ještě jsem na něj nenarazila :oops:

Na Videnske ve Futuru.Je tam takovej docela peknej zverimex, trochu zapadlej vzadu 8)

Terciolka
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Terciolka » Čt Črv 21, 2007 20:39

hani napsal:
Terciolka napsal:

Na Videnske ve Futuru.Je tam takovej docela peknej zverimex, trochu zapadlej vzadu 8)

Ajo, myslíš ve Zvěrokruhu? tam sem teda vždycky viděla jen granule Darwin´s a taky je kupuju ve zvěrokruhu a moje činči je hezky papkaj :D . Tak já se zkusím kouknout, jestli je nemají taky ve Vaňkovce (taky ve Zvěrokruhu), protože to mám na Vídeňskou trochu z ruky :wink: .

hani
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod hani » Čt Črv 21, 2007 20:54

Terciolka napsal:
hani napsal:
Terciolka napsal:

Ajo, myslíš ve Zvěrokruhu? tam sem teda vždycky viděla jen granule Darwin´s a taky je kupuju ve zvěrokruhu a moje činči je hezky papkaj :D . Tak já se zkusím kouknout, jestli je nemají taky ve Vaňkovce (taky ve Zvěrokruhu), protože to mám na Vídeňskou trochu z ruky :wink: .

Nene to neni ve zverokruhu, tam Witte molen nemaji.Pokud vim tak ho maj jenom v tom zverimexu, ale nevim jak se jmenuje :oops:

Terciolka
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Terciolka » Čt Črv 21, 2007 21:48

hani napsal:
Terciolka napsal:
hani napsal:
Terciolka napsal:

To neva, hlavně, že vím, že se v Brně značka Witte molen prodává :D :wink:

Nene to neni ve zverokruhu, tam Witte molen nemaji.Pokud vim tak ho maj jenom v tom zverimexu, ale nevim jak se jmenuje :oops:

To neva, hlavně, že vím, že se v Brně značka Witte molen prodává. Někdy se tak zkusím mrknout a trochu nakoupit :wink:

čaky
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel

Příspěvekod čaky » Po Led 28, 2008 13:30

8) WM country maji ve zverimexu v Brne na Vinohradech :wink:

Radka.o
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Radka.o » Po Led 28, 2008 14:01

čaky napsal:8) WM country maji ve zverimexu v Brne na Vinohradech :wink:
jen tak pro zajímavost za jakou cenu???

čaky
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel

Příspěvekod čaky » Po Led 28, 2008 14:09

nejsem si jista,ale myslim neco kolem 70kc za 800g

STYRO
Zlatý uživatel
Zlatý uživatel
Místo/Bydliště: Trnava, SR

Příspěvekod STYRO » Po Led 28, 2008 14:13

WM se dokonce objevilo i na Slovensku :shock: , sice jenom pro morčata, ale prý by šlo dovézt i pro činčily. Smůla je, že ty moje ho po slibném začátku začínají ignorovat... :evil:

čaky
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel

Příspěvekod čaky » Po Led 28, 2008 14:19

moji zrouti maji uplne nejradsi granule tukan,ale witte molen country taky neodolaji,micham jim je pul na pul a v misce nikdy nezbyde ani granulka :wink: je to sice rozdilna cena,za tukan platim 15kc za 500g,ale zase vim,ze witte molen jsou kvalitni.shanela jsem je porad v celem Brne a pak se stacilo jen zminit u nas na Vinohradech a majitel zverimexu je pro me hned obednal. :wink: :lol:

tuta
Zlatý uživatel
Zlatý uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod tuta » Po Led 28, 2008 14:30

pozor na Vinohradech jsou dva zverimexy - 1 je jen s krmivem pro zvířata a pak o kousek vedle je velký zverimex se zvířaty... V krmivu je to sice o moc menší ale o dost levnější...
M.

Disable adblock

Vrátit se na “Strava”