Čekáme mikroše :)
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Bludov( Olomoucký kraj)
- Kontaktovat uživatele:
Ty sou krásný :x
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Ostrava
- Kontaktovat uživatele:
no jo.. rostou do krásy.. :D
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Bratislava, SR
- Kontaktovat uživatele:
strasne zlatunke...normalka pekne babizne :D
-
- Stříbrný uživatel
:lol: :lol: :lol: domcho ja se k tobe asi na tri mesice nastehuju :lol: :lol: :lol: ja to totiz vazne nevydrzim cekat.mas je nejak pojmenovany?ja porad premyslim jaky jmeno dam te moji prdylce ,ale nejak na to porad ne a ne prijit 8) :lol: :lol:
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Hradec Králové
- Kontaktovat uživatele:
:lol: :lol: :lol: Jsou to vážně fešandy :D A to neříkám jen proto, že jsou moje... zatím :( Jsou to ale zlatíčka :wink:
Pojmenované nejsou. Říkám jim jen Světlá a Tmavá :roll: :lol: :lol: :lol: Klidně si, Čaky, vymysli jméno a já jí tak začnu říkat. Ať si zvyká, mrška jedna.
Pojmenované nejsou. Říkám jim jen Světlá a Tmavá :roll: :lol: :lol: :lol: Klidně si, Čaky, vymysli jméno a já jí tak začnu říkat. Ať si zvyká, mrška jedna.
-
- Stříbrný uživatel
:lol: no ja mam čakyska,a beruska co mi dojde koncem dubna bude schelby(šelby) a tvoji,moji :lol: :lol: prdylce sem vymyslela jmeno ebý 8) doufam,ze se ti libi aspon trosku je to sice kratoucky jmeno ,ale me padlo do ucha :lol: :lol: :lol:
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
čaky napsal::lol: no ja mam čakyska,a beruska co mi dojde koncem dubna bude schelby(šelby) a tvoji,moji :lol: :lol: prdylce sem vymyslela jmeno ebý 8) doufam,ze se ti libi aspon trosku je to sice kratoucky jmeno ,ale me padlo do ucha :lol: :lol: :lol:
To je dobrý jméno, líbí se mi. Ale na mě až tak nezáleží, bude tvoje, tak i kdyby se mi to nelíbilo, tak na mě nezáleží :lol: Ale Ebý - Ebynka je fakt pěkný :wink:
-
- Stříbrný uživatel
:lol: tak dej moji prdylce Ebynce zase milion pusinek ju??? :lol: zitra jedu na par dni pryc a nebudu mit pristup k internetu budu z tho cela nervozni 8) tak ji davej kazdej vecer milion pusinek :lol: :wink: nebo radsi dva miliony :lol: :lol: :lol: pa pa
-
- Vážený uživatel
- Místo/Bydliště: Liberecký kraj
- Kontaktovat uživatele:
domcha napsal:Slečny už jsou obě zamluvené :wink:
jeeeeeeeee :D Ty jsou opravu úžasný!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 8) 8)
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Praha 10
- Kontaktovat uživatele:
A kdopak má zamluvený ty princezny?? :?: :?: :roll: :wink:
-
- Stříbrný uživatel
8) jednu mam jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :lol: :lol: :lol: a uz se ji nemuzu dockat
-
- Vážený uživatel
- Kontaktovat uživatele:
a druhou ja, ale ještě si nejsem jistá, jestli si ji opravdu vezmu.....aby mě nevyhodili z domu :lol: :lol: :lol:
-
- Stříbrný uživatel
:lol: :lol: :lol: no tak to zkus jako ja,ja jsem na to sla fikane ukazala sem obrazek a skemrala a skemrala a porad sem rikala hele jak je krasna,jaky ma ocicka a to zbarveni to je hrozne vzacny(manzel se v tom totiz moc nevyzna :lol: :lol: )no a pak sem jen uslysela....no me je to jedno ale cistit ti je nebudu :wink: :lol: :lol: a ted uz jen odpocitavam dny kdy si tu mou krasotinku pochovam :x stejne je zajimavi jak dokazou cincilky cloveka dostat,nejdriv sem mela jednu a za chvilu budu mit tri :lol: :lol:
-
- Vážený uživatel
- Kontaktovat uživatele:
čaky napsal::lol: :lol: :lol: no tak to zkus jako ja,ja jsem na to sla fikane ukazala sem obrazek a skemrala a skemrala a porad sem rikala hele jak je krasna,jaky ma ocicka a to zbarveni to je hrozne vzacny(manzel se v tom totiz moc nevyzna :lol: :lol: )no a pak sem jen uslysela....no me je to jedno ale cistit ti je nebudu :wink: :lol: :lol: a ted uz jen odpocitavam dny kdy si tu mou krasotinku pochovam :x stejne je zajimavi jak dokazou cincilky cloveka dostat,nejdriv sem mela jednu a za chvilu budu mit tri :lol: :lol:
No jasný :-D Něco jinýho je druhá činča, ale ja už si domů ponesu pátou :lol: :lol: :lol: :lol:
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Martina Tejnilová napsal:No jasný :-D Něco jinýho je druhá činča, ale ja už si domů ponesu pátou :lol: :lol: :lol: :lol:
No ale ta pátá bude potřebovat kámošku, takže musíš počítat i s šestou :lol: :lol: :lol:
-
- Vážený uživatel
- Kontaktovat uživatele:
domcha napsal:Martina Tejnilová napsal:No jasný :-D Něco jinýho je druhá činča, ale ja už si domů ponesu pátou :lol: :lol: :lol: :lol:
No ale ta pátá bude potřebovat kámošku, takže musíš počítat i s šestou :lol: :lol: :lol:
no to mě právě brzdí :lol: :lol: :lol:
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Hranice
- Kontaktovat uživatele:
jsou nááááááááááádhernééééééééééééé :!: :!: :!:
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Holky (Marti a čaky) vám moc závidim, že můžete mít doma takovýho krásnýho flekouše. :wink: :lol: :D :wink:
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tak slečny nám rostou jako z vody - obě 84g :wink:
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Postřižín u Prahy
PAráda. To je supr.
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Praha 9
Supeeeerrr =D> :lol:
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
=D> =D> =D>
-
- Stříbrný uživatel
:lol: :lol: :lol: tak to je super ,ze tak krasne rostou :lol: :lol: :lol:
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Moravskoslezský kraj
- Kontaktovat uživatele:
Princezny krásně rostou... gratulujeme.
-
- Stříbrný uživatel
:) ahojky,tak co dela ma prdelka malinka Ebynka :lol: budou zase nejaky fotecky 8) :) to je hrozny kdyz si preedstavim ze budu muset jeste tak dlouho cekat :( nevim jestli to vubec vydrzim :lol: :lol:
Vrátit se na “Březost a odchov mladých”