HOME MADE
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Praha 5
HOME MADE
Chtěla bych, až mládata odejdou do světa, "stařičkým" sama, s pomocí přítele, vyrobit pořádnou rezidenci.. chci se zeptat, zda jste se už do něčeho takového někdo pustil, jak to dopadlo a zda bych se tu nedozvěděla nějaký třeba pokyny od čeho začít a nejlíp, kdyby jste někdo měl třeba nějaký nákres, jak si nařezat dřevo, které dřevo bude nejlepší a prostě cokoliv, co k tomu můžete říct.. díky moc
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Ústí nad Labem
- Kontaktovat uživatele:
mi jsme to vyrobyli z "megaskříně" a vypadá to dobře.je tam strašně moc místa a i to docela ušetří práci s dveřma,stěnama atd.prostě skoro vyrobená klec :wink:
-
- Bronzový uživatel
koukni se k seppovi na stranky je tam navod na hezkou skrinovku
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Pardubice
Re: HOME MADE
Zolty napsal:Chtěla bych, až mládata odejdou do světa, "stařičkým" sama, s pomocí přítele, vyrobit pořádnou rezidenci.. chci se zeptat, zda jste se už do něčeho takového někdo pustil, jak to dopadlo a zda bych se tu nedozvěděla nějaký třeba pokyny od čeho začít a nejlíp, kdyby jste někdo měl třeba nějaký nákres, jak si nařezat dřevo, které dřevo bude nejlepší a prostě cokoliv, co k tomu můžete říct.. díky moc
Tady ti posílám něco na inspiraci-dělal to hlavně přítel (já jsem si to vymyslela-měl z toho plánu "ohromnou" radost..), ale teď ji už má opravdovou:)
Je to dělaný tak ,aby potřeby pro činču byly v té spodní skříňce (vejde se do ní i koule, přepravka, podestýlky, atd.) a díky skříňce není bydlení úplně dole (rozměry skříňky cca 35x100x65). Bydlení má rozměry 145x100x65, ale k té výšce se musí ještě připočítat 25 cm střecha..To vybavení ještě není dodělaný, ale už se na tom pracuje
Kdyžtak můžu poskytnout i nějaké podrobnosti :wink:
-
- Bronzový uživatel
Tak ten obrázek zkusím ještě jednou..

-
- MODERÁTOR
- Místo/Bydliště: Středočeský kraj
- Kontaktovat uživatele:
Na tom odkazu není žádná fotka, proto se ti obrázek nezobrazuje.
-
- Bronzový uživatel
Já tam tu fotku u mě vidím, když si na ten odkaz kliknu, akorát jsem chtěla, aby tu byl obrázek..zkusím to ještě jednou-kdyby to opět nešlo, tak už nevím :cry: , ale je to v mě galerii...Efiss

-
- Bronzový uživatel
Terezka napsal:Na tom odkazu není žádná fotka, proto se ti obrázek nezobrazuje.
Jsem tele-to bude zase den, když už jsem takto začala..Vysvětluj něco někomu, kdo má den blbec :wink:
Dík za radu:)

-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Praha 5
strašně moc chválím práci.. je to nádhera.. to by se mi taky líbilo.. máte pravdu, skřín bude asi vstřícnější. zkusim třeba přes bazar nějakou starčí sehnat.. díky za inspiraci..
-
- MODERÁTOR
- Místo/Bydliště: Středočeský kraj
- Kontaktovat uživatele:
Tak to je parádní klec, moc se mi líbí :wink:
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Praha 13
- Kontaktovat uživatele:
nádherná klec, tví myšani se mají, když mají paničku co jim vymyslí a páníčka, který zrealizuje takovou skvělou vilu :lol:
-
- Bronzový uživatel
To jsem ráda, že se vám to líbí:) Vím, že ten vršek není zase až tak estetický, ale chtěla jsem, aby se mohla koukat (já vím, že moc nevidí, ale tak mě to napadlo..).
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Hranice
- Kontaktovat uživatele:
moc krásná
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Trnava, SR
Suprové bydlení =D> .
-
- Nový uživatel
ahoj,
ta klec je parádní :) Máte někdo dlouhodobě na pletivu přidělané poličky? Nechala jsem dlouho na jednom místě takové ty packy, co má Petra v obchodě (drží to jen jeden vrut) a pletivo se tam tak namáhá, že u jedné už prasklo :( (činča je prostě těžká a packa se naklání dolů).
Je to normální a proto poličky přehazujete po určité době na jiné místo?
dík
ta klec je parádní :) Máte někdo dlouhodobě na pletivu přidělané poličky? Nechala jsem dlouho na jednom místě takové ty packy, co má Petra v obchodě (drží to jen jeden vrut) a pletivo se tam tak namáhá, že u jedné už prasklo :( (činča je prostě těžká a packa se naklání dolů).
dík
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Moravskoslezský kraj
- Kontaktovat uživatele:
No to je paráda. Vypadá úžasně. Gratuluji k nové kleci.
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
LídaK napsal:ahoj,
dík
Ja teda na pletivu policky nemam.To nase pletivo by urcite moc dlouho nevydrzelo :wink:
-
- Stříbrný uživatel
:D jů ta klec je nádherná! Moc se mi líbí ten vršek, koukat my činčilky to se teda umíme :lol: :lol: :lol: :lol:
PS: zůčastněte se VELKÉ FOTOGRAFICKÉ SOUTĚŽE!
INFORMACE ZDE:http://diskuze.cincila.com/viewtopic.php?t=4113
PS: zůčastněte se VELKÉ FOTOGRAFICKÉ SOUTĚŽE!
INFORMACE ZDE:http://diskuze.cincila.com/viewtopic.php?t=4113
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Olomouc
- Kontaktovat uživatele:
já je takto používala min 1 rok a držely, police byla ale přec celou délku klece taky stejným způsobem Michal přidělal celkem těžký větve a taky držely