styro napsal:Nenachází se zde nějaký vymetač DVD půjčoven, nejlépe z Brna, Ostravy nebo okolí? Potřeboval bych sehnat jeden film, moc se mi nedaří a na nete jsem ho našel jen v půjčovnách v Praze, což mám trochu od ruky.
8) nachází :-)
styro napsal:Nenachází se zde nějaký vymetač DVD půjčoven, nejlépe z Brna, Ostravy nebo okolí? Potřeboval bych sehnat jeden film, moc se mi nedaří a na nete jsem ho našel jen v půjčovnách v Praze, což mám trochu od ruky.
Radecka napsal:PETE.cz napsal:teda holky, to jste mě překvapili, že koukáte na takové klasiky jako sou Terminátor. ale třeba Blade atd .. Já mám rád straší americké filmy, s Arnoldem, Silvestrem, Brucem Willisem, Gibsonem (ovšem než zmagořil)
Včera jsem se díval na perfektní film - ODPLATA s Gibsonem. Paráda. Mám rád klasiky, Smrtonosný Pasti a Zbraně, Ramba, Rockyho, Terminátory, Indyho, Tango a Cash, Predátory, Total Recall, trilogie MAD MAX (šílený max) , Hvězdné války , Vrána.. prostě těch starších klasik je moc, a asi bych mohl jmenovat dlouho.. Mám rád komedie s Jimem Carreym ikdyž asi nejlepší jeho film je Muž na měsíci.. To mě dostalo :-) Samosebou četníky, fantomasa atd.. Z těch bláznivejch teenegerskech se mi asi nejvíc líbilo Hele vole kde mám káru :-)
Ale aby jste si nemysleli, že čučím jen na ptákovinky, tak rád se podívám i na trošku "náročnejší" filmy, třeba Pianista, nebo Apocalipsa ( psycho drama z vietnamu- paráda), Lovec jelenů.bílé peklo
Taky mám hodně rád válečné, historické, a horory, jenže je problém najít horor, abych se u něj nesmál :-)
No a nakonec .. asi to nejlešpí .. Quentin Tarantino .. je třeba jmenovat ? :-) myslím, že ne :-)
No a ještě bych zapoměl .. dost se mi líbila ptákovinka s Vin Dieselem černočerná tma, a kronika temna .. správnej borec :-)
Tango a Cash, Terminátor, ale i Noční můry v Elm Street jsou super. Lovce jelenů mám na DVD a kouknu se o vikendu, tak jsem na to zvědavá. Snad to bude stát za to :wink:
PETE.cz napsal:Tak jsem si udělal pěkný sobotní večer ..... s HOSTELEM :-)
Kdo neví o co jde, tak at zajde do půjčovny, nedívá se na obal, na nic se neptá.... a užije si to :-)
bobinka napsal:PETE.cz napsal:Tak jsem si udělal pěkný sobotní večer ..... s HOSTELEM :-)
Kdo neví o co jde, tak at zajde do půjčovny, nedívá se na obal, na nic se neptá.... a užije si to :-)
já jsem to teda viděla a přijde mi to jako kravina. většina filmu je o sexu a trvá strašně dlouho než se tam začne něco dít. a taky amíci tam ukazují, že Slovensko jsou největší socky a přitom to je natočený v Českým Krumlově. rozhodně to není film na který bych se ještě někdy podívala...
Terezka napsal:Já viděla nedávno necenzurovanou verzi filmu Hory mají oči. Doporučuju jen chlapům se silnými žaludky, já šla zvracet už po dvaceti minutách. Pusťte si to o půlnoci a pak mi dejte vědět.
Takhle vypadají následky radioaktivního záření.
Biffi napsal:PETE.cz napsal:Tak jsem si udělal pěkný sobotní večer ..... s HOSTELEM :-)
Hostel jsme viděli už dávno, docela nás pobavilo to, že mluví o Slovensku a přesně, je to natočené v česku, všude český nápisy atd.. Zasmáli jsme se co z nás ti američani (myslím, že je to od nich) dělají :lol:
Terezka napsal:To Alice: máš silný žaludek :-D
A co není nudný horor?
Radecka napsal:Terezka napsal:To Alice: máš silný žaludek :-D
A co není nudný horor?
Zkus Texaský masakr motorovou pilou, to byl dobrý horor :lol: :lol:
Alice napsal:Radecka napsal:Terezka napsal:To Alice: máš silný žaludek :-D
A co není nudný horor?
Zkus Texaský masakr motorovou pilou, to byl dobrý horor :lol: :lol:
Ten bol celkom ok.aj stara aj nova verzia.Ale tiez nic moc :wink:
Alice napsal:Za posledne roky ziaden.Ani si poriadne nespominam na ziaden poriadny :D
Ale nenecham si ujst ziaden horror.Pozriem si vsetky co sa natocia :D To je snad jediny zaner ktory si pozriem.Inac ma TV vobec nebavi.