Cena,-
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Brno
Fouska (standart) jsme měli za 500,- z přírodovědné stanice při základní škole, Lucku (standart) za 200,- od synova spolužáka a Rozárku za 700,- (standart) ze zverimexu. Na inzerát na webu se dá činčilka (standart) pořídit od 350,- .
činčily za 500 a více? a to jsou pozlacený, ne? :-) my ji máme od chovatelů přes inzerát a stála nás 250,- a to nám ji ještě dovezli:-))
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Trnava, SR
lucifek napsal:...a to jsou pozlacený, ne? ...
Jasněže jsou, naše zlatíčka :lol:

Jasněže jsou, naše zlatíčka :lol: [img]
tak to všechno vysvětluje:-))
tak to všechno vysvětluje:-))
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Hranice
- Kontaktovat uživatele:
:lol: :lol: :lol:
Já mám standart od velkochovatele za 500,- a bílou za 800,- Prý teď mají nějaké činčy ve zverimexu, tak mě zajímá kolik za ně chtějí, musím se tam zajít kouknout. Před 9ti lety naše první činča byla v tomtéž zverimexu za 500,-tak jsem zvědavá nakolik stoupla jejich cena.
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Brno-venkov
- Kontaktovat uživatele:
Hekubu (standart) jsme koupily od chovatelky kerá ji měla od známích už asi přes rok starou (nevím :?: proč ji davali pryč,je to taková madam i když trochu plachá ale hrozinka to vždy spraví) za 350kč. a Šrečka (white :?: ještě nevím) mám od Albony za 500kč.
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Severní - Střední Čechy a okolí
mam koupenou od chovatele - Bc. Bukovska
standarty byvaji za 400-500,-
mutace za 800,- a vyse
standarty byvaji za 400-500,-
mutace za 800,- a vyse
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Postřižín u Prahy
Já mám šidyho ze zverimexu za 500, pak jsem chtěla black velveta, tak jsme jeli až do opočna k chovateli za 600 - to je Nera, pak mám dvě standardky holky, které jsem dostala od chovatele, který redukoval chov zadarmo a naposledy jsem koupila od kamily Maju 550,- a tu ode mě dostal manžel
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Hranice
- Kontaktovat uživatele:
ja mám standart za 200,- od chovatele
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Praha 10
- Kontaktovat uživatele:
Já mám činčiláka od chovatele. Dali mi ho zadarmo a poradili mi i jak se starat (já už jsem to ale věděla). Koukala jsem i po zverimexech a tam ho měli mezi 800 - 1100, ale od chovatele to tak stojí 200 - 400 za standart a okolo 800 za barevné mutace. :wink:
Re: Cena,-
Tak moje standart činča Čiko stál od chovatela jen 200kč a béžová holčička rozárka stála 800KčMia napsal:Zajímalo by jestli jste svou první činčilku dostali nebo koupili a pokud koupili kolik penízek( :lol: )za činčilku se pohybuje v normálu ???
Zverimex/chovatel/známí
Díky za všechny odpovědi
-
- Nový uživatel
- Místo/Bydliště: Turnov
Já jsem koupila Rorynku (standart) od chovatelky v Lomnici nad Popoelkou, ale ve zverimexu v Liberci jsou kolem 800.-
Já mám standartky-Bobinu ze zverimexu za 900kč a Matylda od chovatele za 400kč. Ve zverimexech je mají pěkně drahý :cry:
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Bratislava
- Kontaktovat uživatele:
No to mate este dobre ceny, moje stali kazda po 1200Sk
-
- Zlatý uživatel
Nezabudni že 1200Sk = cca 900Kč :cry: .catherine napsal:No to mate este dobre ceny, moje stali kazda po 1200Sk
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
a zda sa ti to malo? mne nie :?
-
- Zlatý uživatel
catherine napsal:a zda sa ti to malo? mne nie :?
To nie, ale naše ceny zodpovedajú cenám v českých zverimexoch.
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tak to mas recht, ale videla som aj zverimixy kde cinca stala od 1650 a viac, dokonca som videla aj za 2200 a to sa mi zda brutal
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Moravskoslezský kraj- Ostrava, F-M
- Kontaktovat uživatele:
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :?
-
- MODERÁTOR
- Místo/Bydliště: Středočeský kraj
- Kontaktovat uživatele:
A teď to půjde ještě výš, když budete chtít činču s papírama ;-)
-
- Stříbrný uživatel
Terezka napsal:A teď to půjde ještě výš, když budete chtít činču s papírama ;-)
Cenu vzdy urcuje prodavajici ... takze pokud budes chtit prodat cincilu za 5.000,- a najdes nekoho kdo ji koupi....
Osobne bych navrhnul "bojkotovat" zverimexy... sice to je pro mnohe z vas "hrozne" - ale nekupoval bych cincily ze zverimexu za zadnou cenu ... dokud bude totiz mit zverimexy z cincil zisk, tak je bude vykupovat a prodavat. Pokud tam budou mit cincily par mesicu, tak si priste hodne rozmysli, je vykupovat...
Proto taky Rodokmeny budou na jmeno majitele/chovatele a nikoliv na podniky/obchody...
-
- MODERÁTOR
- Místo/Bydliště: Středočeský kraj
- Kontaktovat uživatele:
Což o to, pro bojkot nákupu zvířat ze zverimexů, jsem pro.
Až si budu chtít pořídit činči, tak určitě od chovatele i za cenu, že bych musela někam dojet, protože ve zveráku mívají hlavně standartky a mně by se hrozně líbila silver mosaic ;-) a samozřejmě jde i o podmínky,v kterých mláďě žije, protože mu to dá dost do povahy v dospělosti.
Až si budu chtít pořídit činči, tak určitě od chovatele i za cenu, že bych musela někam dojet, protože ve zveráku mívají hlavně standartky a mně by se hrozně líbila silver mosaic ;-) a samozřejmě jde i o podmínky,v kterých mláďě žije, protože mu to dá dost do povahy v dospělosti.
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Ostrava
- Kontaktovat uživatele:
Je to začarovaný kruh.. :? na jednu stranu je pravda, že když nebudem kupovat činči ze zveráku, tak o ně zveráky ztratí zájem.. ale to bychom museli "obětovat" činči co tam jsou teď (a že jich není málo) :(
-
- Stříbrný uživatel
Denča Bártková napsal:Je to začarovaný kruh.. :? na jednu stranu je pravda, že když nebudem kupovat činči ze zveráku, tak o ně zveráky ztratí zájem.. ale to bychom museli "obětovat" činči co tam jsou teď (a že jich není málo) :(
Ja rikal, ze pro nektere z vas je to "hrozna varianta" - ale jinak ten kruh nepretnes .. kdyz budou mit odber, tak je budou prodavat... Proto taky sem chtel nejaky Rodokmen a Evidenci - je to neco, co ti zverimex nemuze nabidnout a tak si zase par lidi nakuop tam rozmysli - snad.