Krmení Witte Molen
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Praha 10
- Kontaktovat uživatele:
Krmení Witte Molen
Ahojky,
nevíte někdo kde bych mohla v Praze sehnat granule a písek Witte Molen?? Bydlím ve Vršovicích a koukala jsem se u nám v Tescu v obchodě Pet Center a tam tu značku vůbec nemají. Koukala jsem se i v menších obchodech u nás ale taky nemají. :cry: :cry:
Díky moc za odpovědi
nevíte někdo kde bych mohla v Praze sehnat granule a písek Witte Molen?? Bydlím ve Vršovicích a koukala jsem se u nám v Tescu v obchodě Pet Center a tam tu značku vůbec nemají. Koukala jsem se i v menších obchodech u nás ale taky nemají. :cry: :cry:
Díky moc za odpovědi
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Bratislava, SR
- Kontaktovat uživatele:
tak to ti ja neviem poradit.....ja beriem vsetky znacky granuliek od Petry Hruseckej pre Slovakov...aj WM
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Žďár nad Sázavou
- Kontaktovat uživatele:
mě se zdá, že jsem jednou viděla písek WM v obchodním centru Chodov, je tam takový trochu zašitý zverimex.
-
- MODERÁTOR
- Místo/Bydliště: Středočeský kraj
- Kontaktovat uživatele:
V Praze rozhodně www.allpet.cz nejlevněji a rozvoz po Praze zdarma.
Mají jen písek, granule WM mám přes Janču.
Mají jen písek, granule WM mám přes Janču.
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Praha 13
- Kontaktovat uživatele:
já jsem nedávno viděla písek WM v Metropoli na Zličíně. Měli jen jedinou pixlu a tu jsem bohužel nekoupila :cry:
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Praha 10
- Kontaktovat uživatele:
Díky moc někde se podívám nebo koupím něco jiného. :wink: :wink:
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
ja jsem ho teď koupila Bonušce a vubec ho nechce papat. :( sem si myslela jakej jsem jí nekoupila zázrak a ona radši bude hladovět než aby se ho dotkla. :twisted:
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Oslo NORSKO!!!!!!!!
- Kontaktovat uživatele:
Ja pouzivam Witte molen-Je u nas oblubeny. :D
-
- Vážený uživatel
- Místo/Bydliště: Liberecký kraj
- Kontaktovat uživatele:
Ja už taky používám jen witte molen, čični po něm prospívaj a hlavně jim šmakuje 8) a už se mi v ničem jiným nekoupaj :lol:
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Trnava, SR
Myslím že tady začínáme mít chaos ve Witte Molen granulích a písku. Nebo některé činče žerou písek a jiné se koupou v granulích :roll: ?
-
- Vážený uživatel
- Místo/Bydliště: Liberecký kraj
- Kontaktovat uživatele:
STYRO napsal:Myslím že tady začínáme mít chaos ve Witte Molen granulích a písku. Nebo některé činče žerou písek a jiné se koupou v granulích :roll: ?
:lol: :lol: :lol: :lol: ...každej má rád něco jiného :lol: :lol:
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
u nas sa kostovali zatial len tie WM rozvazovane.. :D
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem teda zatím tuhle značku nezkoušela. Činčilkám totiž chutná krmivo, který jim kupuju, takže sem ještě neměla důvod kupovat jiný........Ale možná zkusím ten písek :wink:
-
- Stříbrný uživatel
:D mě chutná ten white molen co jsme dostali na srazíčku a to bude pěkněj oříšek, kdepak mi ho teď bude panička shánět :lol: :lol: :lol: Vrhla jsem se už i na zabalenej pytlík :lol: :lol: :lol: a chutnaj mi;)
-
- Stříbrný uživatel
U nás papáme granulky od chovatele a koupeme se v písku WM :D .
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Boskovice
I když bych je chtěla vyzkoušet a prochodila jsem v Brně spoustu zverimexů, tak na White Molen jsem nikde nenarazila. Ani na pisek, ani na granule. Asi jsem hledala na špatných místech :roll:
-
- Stříbrný uživatel
Radecka napsal:I když bych je chtěla vyzkoušet a prochodila jsem v Brně spoustu zverimexů, tak na White Molen jsem nikde nenarazila. Ani na pisek, ani na granule. Asi jsem hledala na špatných místech :roll:
:( ja jsem to taky nikde v Brne nemohla sehnat,obesla jsem snad tisic zverimexu 8) tak jsem si je nakonec obednala od petry hrusecke mrkni sem treba si vyberes
ma tam WM granule i pisek a spoustu dalsich veci http://www.cincila-obchod.cz/m_uvod.php
-
- Stříbrný uživatel
Určitě jsem písek WM kupovala ve městě na Orlí v Zooplusu. Už je to teda delší dobu, tak nezaručuju, že ho pořád vedou. Jinak je ten písek úplně stejný jako Vitacraft, jen je WM levnější.
-
- Zlatý uživatel
Radecka napsal:I když bych je chtěla vyzkoušet a prochodila jsem v Brně spoustu zverimexů, tak na White Molen jsem nikde nenarazila. Ani na pisek, ani na granule. Asi jsem hledala na špatných místech :roll:
Máš chodit na srazíky, tam se WM granule dostávají jako prezent :lol: .
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
:D :) :lol: :lol:
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Olomouc
- Kontaktovat uživatele:
škoda že jsi se neozvala po Novém roce, to právě Tuta v Brně zařizovala 25kg pytel písku a granulí od WM, mě ty granule asi nevyjdou ani do její spotřeby :lol: 2+3 začínají mít spotřebu :lol:Radecka napsal:I když bych je chtěla vyzkoušet a prochodila jsem v Brně spoustu zverimexů, tak na White Molen jsem nikde nenarazila. Ani na pisek, ani na granule. Asi jsem hledala na špatných místech :roll:
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
já používám WM, ale moc jako zázrak je nevidím, písek je v poho... granule jsou zelené (určo buď vysokým obsahem vojtěšky nebo dobarvené - těžko říct) každopádně po prázdninách začnu zase se "svým" !!! míchaným krmivem (čili směsí zrní - obilovin a semen...) to mi připadá nejzdravější a nejlevnější...
M.
M.
-
- Zlatý uživatel
tuta napsal:já používám WM, ale moc jako zázrak je nevidím, písek je v poho... granule jsou zelené (určo buď vysokým obsahem vojtěšky nebo dobarvené - těžko říct) každopádně po prázdninách začnu zase se "svým" !!! míchaným krmivem (čili směsí zrní - obilovin a semen...) to mi připadá nejzdravější a nejlevnější...
M.
Ty už se nezměníš :roll: .
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Boskovice
Styro tak já se teda stydím, určitě na nějaký srazík taky dorazím :oops: :oops:
Z činčilího obchodu to vyzkouším, to mě nenapadlo. Díky za radu :lol:
Z činčilího obchodu to vyzkouším, to mě nenapadlo. Díky za radu :lol:
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Praha 9
Neznate nejakej činčili zverimex v Praze ja sem se tu koukala na net a nic... nebo mi to spis nechtelo vyhledat... :oops: