Tvrdá bulka
-
- MODERÁTOR
- Místo/Bydliště: Turnov, Sušice
- Kontaktovat uživatele:
Všichni na tebe a Ferdíka myslíme a držíme palečky. Bude to určitě dobrý.
-
- Stříbrný uživatel
chudacek malinkej :( drzime mu pacinky ani nebudem papat aby sme je nepustili.jedes si pro nej dneska vecer?nebo tam musi zustat do zitrka :cry: je urcite moc statecnej takze urcite bude brzy vse zase v poradku.dej mu za nas cincili pusinu a napis jak to vse dopadlo
-
- MODERÁTOR
- Místo/Bydliště: Středočeský kraj
- Kontaktovat uživatele:
Tak já si pro něj skoro jedu, za pár minutek.
Rozloučila jsem se s ním podrbáním na hlavičce, snad se s ním shledám.
Je mi smutno :cry:
Děkuju všem a Burýsce, ta mi vyjádřila podporu mimo diskuzi!
Rozloučila jsem se s ním podrbáním na hlavičce, snad se s ním shledám.
Je mi smutno :cry:
-
- Stříbrný uživatel
neboj shledas uz za chvilku ho zas budes mit u sebe :) a pak uz ho budes jen hyckat a rozmazlovat uvidis .mylime na vas moooooooooooc
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Žatec (Ústecký kraj)
- Kontaktovat uživatele:
bude zase dobře, uvidíš.. :wink:
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Praha 10
- Kontaktovat uživatele:
My taky držíme palečky a pěstičky doufáme že vše dobře dopadne a Ferdík bude v pořádku. :wink:
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Liberec
už mu je určitě lépe*
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Postřižín u Prahy
Taky držíme palečky, ať je to zase OK
-
- MODERÁTOR
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj všichni miláčkové!
Zdravíme vás s Ferdíčkem. Jsme doma asi od 20:20 hodin. Přijeli jsme tam sice před sedmou, ale doktorka tam měla pacienty a navíc Ferdíček se tepr probouzel. Dali mi ho hned, musela jsem si ho strčit pod mikinu, aby neztrácel tělesné teplo, tak jsme se zahřívali navzájem přes hodinu. Drobeček ani neutíkal, byl takovej smířenej. Doktorka vyprávěla, jak se teď o něj musíme starat.
Nejdřív jsme museli vyhodit z klece podestýlku, protože rána je otevřená, tak aby se mu tam ta kukuřice nedostala. Dostali jsme dezinfekci, kterou máme naředit a aplikovat stříkačkou do rány, aby se to vypláchlo. Dostali jsme antibiotika, takže tento rituál budem muset dělat 2x denně. Koupat se Ferdík může, hlavně kvůli tomu, že je to antistresující, no a pak na to aplikovat ten výplach. Ferdíček je bez jednoho zoubku, má tam teď mezeru, ale nemělo by mu to prý při jídle vadit.
Zároveň v narkóze doktorka provedla několik rentgenových snímků, asi 7, a pak nám je popisovala, co je co, co bylo špatně, jak to vypadalo před odstraněním otoku a zubu, a po něm. Činčila vypadá jak ještěrka. Zkusím si ty snímky půjčit, nebo aspoň vyfotit.
Zároveň jsem se ptala, jestli jinak je Ferdík zdravý, tak že jo, žádná kozí záda se nekonají.
Tak teď nevím, jestli jsem to popsala všechno. Stálo to celé za dnešek 1282 korun.
Teď je Ferdík v kleci, má tam ručník a buničinu, tak snad se s tím nějak popere. Spapal piškot, takže dobré znamení, že jí tuhou stravu. Je celej zmoklej a smrdí(hnis smrdí), ale hlavně je živej a už i trochu čilej.
Spadl mi kámen ze srdce. Upřímně děkuju všem, co na nás tak mysleli!
Zdravíme vás s Ferdíčkem. Jsme doma asi od 20:20 hodin. Přijeli jsme tam sice před sedmou, ale doktorka tam měla pacienty a navíc Ferdíček se tepr probouzel. Dali mi ho hned, musela jsem si ho strčit pod mikinu, aby neztrácel tělesné teplo, tak jsme se zahřívali navzájem přes hodinu. Drobeček ani neutíkal, byl takovej smířenej. Doktorka vyprávěla, jak se teď o něj musíme starat.
Nejdřív jsme museli vyhodit z klece podestýlku, protože rána je otevřená, tak aby se mu tam ta kukuřice nedostala. Dostali jsme dezinfekci, kterou máme naředit a aplikovat stříkačkou do rány, aby se to vypláchlo. Dostali jsme antibiotika, takže tento rituál budem muset dělat 2x denně. Koupat se Ferdík může, hlavně kvůli tomu, že je to antistresující, no a pak na to aplikovat ten výplach. Ferdíček je bez jednoho zoubku, má tam teď mezeru, ale nemělo by mu to prý při jídle vadit.
Zároveň v narkóze doktorka provedla několik rentgenových snímků, asi 7, a pak nám je popisovala, co je co, co bylo špatně, jak to vypadalo před odstraněním otoku a zubu, a po něm. Činčila vypadá jak ještěrka. Zkusím si ty snímky půjčit, nebo aspoň vyfotit.
Zároveň jsem se ptala, jestli jinak je Ferdík zdravý, tak že jo, žádná kozí záda se nekonají.
Tak teď nevím, jestli jsem to popsala všechno. Stálo to celé za dnešek 1282 korun.
Teď je Ferdík v kleci, má tam ručník a buničinu, tak snad se s tím nějak popere. Spapal piškot, takže dobré znamení, že jí tuhou stravu. Je celej zmoklej a smrdí(hnis smrdí), ale hlavně je živej a už i trochu čilej.
Spadl mi kámen ze srdce. Upřímně děkuju všem, co na nás tak mysleli!
Naposledy upravil(a) Terezka dne Čt Bře 08, 2007 21:59, celkem upraveno 1 x.
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Trnava, SR
Tak fajn, že to dobře dopadlo #-o .
-
- Stříbrný uživatel
Terezka napsal:
Ještě že existuje to icq :oops: :wink: Vždyť my jsme stále myslí s tebou a Ferdíčkem! :wink:
Krásně jste to zvládly! A určitě peněz nelitujete, pánečku taková šikovná paní doktorka je k nezaplacení!!!! :wink: Co my by jsme za ní dali tak před dvěma a půl lety :( Ale to bychom se s Burýskou nepoznali :wink:
Panička a Burýska, tak zítra dovalíme!!!! :lol: Už se moc těšíme!!!!!!!!! :P
-
- MODERÁTOR
- Místo/Bydliště: Turnov, Sušice
- Kontaktovat uživatele:
To je skvělá zpráva! Tyjo, hlavně pevné nervy při léčbě.
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Bratislava, SR
- Kontaktovat uživatele:
tak to je parada :D :lol:
-
- Vážený uživatel
- Místo/Bydliště: Liberecký kraj
- Kontaktovat uživatele:
Super:-) Držím palce ať se co nejdřív uzdraví... stim vyplachováním to bude jště boj, bude ti utíkát,ale ot bude zanemní, že mu je lépe :lol: Budeme se těšit zítra :wink:
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Kladno
Jak je Ferdáskovi teď? Museli jsme na něho pořád myslet...
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Žatec (Ústecký kraj)
- Kontaktovat uživatele:
tak to je paráda... Ferdísku - jsi náš miláček :lol: :lol: :lol:
-
- Bronzový uživatel
Terezko gratuluju k rachlemu vyreseni... a abys nemela "rozporuplne" pocity z platbyy, ver, zeje to opravdu malo.
meli jsme psa (jezevcika) a tam jeden snimek rentgenu stal 950,- takze to mas za dobrou cenu:-)
tak at se brzy uzdravite!
meli jsme psa (jezevcika) a tam jeden snimek rentgenu stal 950,- takze to mas za dobrou cenu:-)
tak at se brzy uzdravite!
-
- Stříbrný uživatel
ahoj Terezko a Ferdicku,celou noc jsme na vas mysleli a ted nam spadl obrovskej kamen ze srdce :) je to supr ze to Ferdickovi tak dobre dopadlo a ,ze ste zase spolu \:D/ moc ho od nas pozdravuj a pofoukej mu za nas bebinko :) ahojky
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: západočeský kraj - Rokycany
- Kontaktovat uživatele:
ahujda, úplně jsem se přes noc bála, co tu ráno přečtu - je to moc fajn, že to Ferdíček zvládnul!!!!! Moc jsme na něj mysleli a drželi tlapičky, aby byl v pořádku. Šikovnej kluk a má moc hodnou paničku :!: Tak teď držíme tlapičky znova, aby léčba byla rychlá a pohodová a aby už mohl Ferdíček zase spokojeně hopkat a papkat a byla z něj krásná a chundelatá činčilka :D
Terezko, Tobě taky pevné nervy, aby Ferdíček dobře spolupracoval :wink:
Jste oba moc šikovní a stateční!!!!!!!!!!!!!!!!! >:*B
Terezko, Tobě taky pevné nervy, aby Ferdíček dobře spolupracoval :wink:
Jste oba moc šikovní a stateční!!!!!!!!!!!!!!!!! >:*B
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Kladno
jsme moc rádi že to tak dobře dopadlo :wink: :D
-
- MODERÁTOR
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj všem, děkujem vám za podporu a energii.
Ferdíček vás všechny pozdravuje. Bez podestýlky v kleci to není žádné pohodlí, má tam ručník, tak sedí na ručníku, do studené lahve se mu vůbec nechce. Máme za sebou první mučení, tabletku jsem rozdrtila a dala mu ji vypít na lžičce se šťávou. No, jak jsem ředila Betadine, to byla sranda. Nejdřív jsem toho trochu nalila do víčka z petlahve, pak jsem to nasála stříkačkou. Byly v tom bublinky, tak jsem to obrátila otvorem vzhůru a chtěla je vytlačit, tak jsem jemně tlačila a najednou to udělalo střík a ta hnědožlutá sra* byla na bílém stropě v kuchyni :-D utřít to nešlo, bezpečně se to vsáklo, nacákaný to bylo ještě různě po skříních. Na druhý pokus už to vyšlo a nasát do stříkačky vodu, to už nebyl problém.
Ferdík se bránil, já ho pořád přemlouvala a on zdrhal a kopal nožičkama. Nějak jsme se s tím poprali a první výplach máme za sebou :wink: .
Mám nějaké fotky, takže jestli budu mít čas, objeví se tu tak v půl třetí odpoledne a pro ostatní budou na srazíku k vidění.
Jo a říkala jsem vám, že ho doktorka musela oholit? ;-) jen kousek.
Ferdíček vás všechny pozdravuje. Bez podestýlky v kleci to není žádné pohodlí, má tam ručník, tak sedí na ručníku, do studené lahve se mu vůbec nechce. Máme za sebou první mučení, tabletku jsem rozdrtila a dala mu ji vypít na lžičce se šťávou. No, jak jsem ředila Betadine, to byla sranda. Nejdřív jsem toho trochu nalila do víčka z petlahve, pak jsem to nasála stříkačkou. Byly v tom bublinky, tak jsem to obrátila otvorem vzhůru a chtěla je vytlačit, tak jsem jemně tlačila a najednou to udělalo střík a ta hnědožlutá sra* byla na bílém stropě v kuchyni :-D utřít to nešlo, bezpečně se to vsáklo, nacákaný to bylo ještě různě po skříních. Na druhý pokus už to vyšlo a nasát do stříkačky vodu, to už nebyl problém.
Ferdík se bránil, já ho pořád přemlouvala a on zdrhal a kopal nožičkama. Nějak jsme se s tím poprali a první výplach máme za sebou :wink: .
Mám nějaké fotky, takže jestli budu mít čas, objeví se tu tak v půl třetí odpoledne a pro ostatní budou na srazíku k vidění.
Jo a říkala jsem vám, že ho doktorka musela oholit? ;-) jen kousek.
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Olomouc
- Kontaktovat uživatele:
Chudáček malej přečetla jsem si to až teď, taky přeji ať brzo zdravý a můžete zase řádit. :lol:
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Praha 9
Ferdíček je šikovnej kluk, že se s tim takhle popral. Móóóc ho i tebe pozdravujem a držíme všechny tlapky, aby se co najdřív uzdravil a zbavil se toho hnusnýho hnisu... :D =D>
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Praha 13
- Kontaktovat uživatele:
Ferdíčkovi přejeme brzké uzdravení, posíláme podrbáníčko a vyřiď mu, že je moooc statečnej kluk. Mohla bys mi prozradit k jaké paní doktorce chodíš? Sice jsou kluci v pořádku, ale jeden nikdy neví. Máme tip na veterinární nemocnici u nás ve Stodůlkách a paní, od které máme Bubáka nám doporučila veterinu v Libuši
-
- MODERÁTOR
- Kontaktovat uživatele:
Jezdíme do Libuše k doktorce Lence Chylíkové.
Jsme moc spokojení, ona je moc hodná a umí s Ferdíkem zacházet. Vždycky žertujeme, že se do ní zamiloval, tak se za ní pořád vrací.
www.vetnemocnice.cz
Jsme moc spokojení, ona je moc hodná a umí s Ferdíkem zacházet. Vždycky žertujeme, že se do ní zamiloval, tak se za ní pořád vrací.
www.vetnemocnice.cz
Vrátit se na “Nemoci a potíže”