granule Vitakraft
-
- Nový uživatel
- Místo/Bydliště: Trnava
granule Vitakraft
chcem sa opytat kupila som si 2 rocneho cincilaka , stary majitelia mi dali v sacku pre neho jedlo, ale co som vsetko precitala o cincilach tak tam boli napriklad slnecnicove semienka, hrozienka dake cervene,zelene , hnede granule a jacmen . Ja som mu kupila Peletts od Vitakraftu a odmieta ich jest , tak neviem ako ho odnaucit od toho , poradite mi dakujem :D
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Praha
Jestli byl naučený jíst směsky, tak bude těžké ho to odnaučit, ale je super, že ses do toho pustila!! Zkus mu nejdříve přimíchat do těch granulí trošku té směsky, co jedl doteď. Pak dávej pořád víc a víc granulí a méně a méně směsky... Nakonec zůstanou jen granule. :) A neboj, až bude mít pořádný hlad, tak sní i ty granule
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Praha
- Kontaktovat uživatele:
A kdyby ti odmital jist Vitakraft, zkus jinou znacku granuli [ Apetit, White mollen...]. Protoze Vitakraft nekterym cincilam nechutna :wink: .
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Ostrava
- Kontaktovat uživatele:
Zorka napsal:A kdyby ti odmital jist Vitakraft, zkus jinou znacku granuli [ Apetit, White mollen...]. Protoze Vitakraft nekterym cincilam nechutna :wink: .
ne některým, ale většině.. :lol: dobré jsou i Darwin`s.. :wink:
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Hodonín
- Kontaktovat uživatele:
ja sem preucovala od kralicich granuli a zerou mi jenom vitakraft
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Bratislava, SR
- Kontaktovat uživatele:
Granule Vitakraft moc nechcu papkat je viacero druhov granuliek....Apetit ch, WM, Tukan, Zdarska.....