samec napadá dceru v novém bydlení
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Praha 5
samec napadá dceru v novém bydlení
mám problém, snad mi poradíte.. .. včera jsme s přítelem vyrobili prostornou klec. ( ve fotogalerii )činči, pro které jsme to dělali jsou celkem ted 4. Je to jedna rodina ( pár, odrostlé mládě a 2měsíční prdola ), dosud byli ve dvou klecích - pár a maličký a samostatně odrostlá slečna.. když jsme je nechávali proběhnout, všichni se k sobě moc měli:).. jenomže v té veliké kleci se stalo něco ošklivého.. samec začal silně útočit na odrostlou samičku ( vlastní dítě ).. vytrhal ji dost chlupů a ona byla dost stresovaná.. proto jsme samce vyndali a je zase v malé kleci.. dá se s tim něco dělat?.. mysllíte že se to časem srovná?
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Praha
Re: samec napadá dceru v novém bydlení
Zolty napsal:mám problém, snad mi poradíte.. .. včera jsme s přítelem vyrobili prostornou klec. ( ve fotogalerii )činči, pro které jsme to dělali jsou celkem ted 4. Je to jedna rodina ( pár, odrostlé mládě a 2měsíční prdola ), dosud byli ve dvou klecích - pár a maličký a samostatně odrostlá slečna.. když jsme je nechávali proběhnout, všichni se k sobě moc měli:).. jenomže v té veliké kleci se stalo něco ošklivého.. samec začal silně útočit na odrostlou samičku ( vlastní dítě ).. vytrhal ji dost chlupů a ona byla dost stresovaná.. proto jsme samce vyndali a je zase v malé kleci.. dá se s tim něco dělat?.. mysllíte že se to časem srovná?
Já myslím, že tu odrostlou samičku tam nesmíš mít, protože ji její vlastní otec oplodní.. takže buď samičku do jiné klece nebo prodat!!
-
- Stříbrný uživatel
s tim jsem si právě taky dělala starosti.. ale myslim, že asi odstavim toho samce, protože taky chci, aby Rozárka měla klid - stalé jí páří.. už má ted druhé mimi za sebou a bojim se, že je zase těhotná,protože když Rozárka porodila, tak jsme nebyli dva dny doma:-(..
-
- Stříbrný uživatel
no tak to bude nejlepsi... dej samce jinam a nech holky spolu.. To malicke je taky holky? Jestli ne, tak musi casem taky pryc. A Rozarka asi tehotna je. No snad bude v poradku, kdyz to bude potreti za sebou
-
- Stříbrný uživatel
to doufám, ona si porod vždycky nechá na dobu, kdy nejsem doma, proto se mi to takhle vymklo z rukou:(.. mládátko je samička, kterou, až dovrší 3 měsíců prodám..
-
- Stříbrný uživatel
Jinak Kač, moc díky.. jsem z toho nějaká smutná..
-
- Stříbrný uživatel
Zolty napsal:Jinak Kač, moc díky.. jsem z toho nějaká smutná..
Nebud smutna, cincilky budou zase v poradku :) Akorat musi chlap bydlet vedle no. Aspon budou mit holky klid. :P
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Bratislava, SR
- Kontaktovat uživatele:
Zolty napsal:s tim jsem si právě taky dělala starosti.. ale myslim, že asi odstavim toho samce, protože taky chci, aby Rozárka měla klid - stalé jí páří.. už má ted druhé mimi za sebou a bojim se, že je zase těhotná,protože když Rozárka porodila, tak jsme nebyli dva dny doma:-(..
V klietke by si nemala mat pohormade surodencov ako brata a sestru a tiez nie otca ked ma dceru...bacha na tieto veci.
A co sa tyka toho parenia mas pravdu treba dat samicke chvilku klud ja nie som zastanca aby samicka stale rodila.
-
- Stříbrný uživatel
úplně jsem vám zapomněla říct, jak se to vyvíjelo.. tak jsem oddělila samce, jak jsem zamejšlela.. chvilku koukat smutně, ale pak si lehl, tak OK..
večer jsem slyšela nepěkné zvuky, vlezu k nim do místnosti a ona Rozárka tu odrostlou taky napadala.. tak jsem nakonec dala na vaší radu a oddělila jí, samce vrátila a všechno je doted v pořádku..
Z malého prďoly se vyklubal sameček, ale momentálně je už u spokojených nových majitelů..
Rozárka těhotná je, už pro ní mám připravenou novou klec a hned budu oddělovat od Saši, takže ten se bude "rozvalovat" v paneláku ( kámošovo pojmenování jejich velké klece ) a ženský budou v klecích pro činči, které se prodávaj ve zverimexech pro činči..
Nakonec jsme měli v plánu předělat další skřín pro tu samotnou samičku ( to jejich odrostlé,2leté mládě ), ale něco do toho o víkendu vlezlo.. tak to chystáme do 14 dnů spáchat.. proto jí taky hledám bílého samečka.. aby měla také "manžílka"..
večer jsem slyšela nepěkné zvuky, vlezu k nim do místnosti a ona Rozárka tu odrostlou taky napadala.. tak jsem nakonec dala na vaší radu a oddělila jí, samce vrátila a všechno je doted v pořádku..
Z malého prďoly se vyklubal sameček, ale momentálně je už u spokojených nových majitelů..
Rozárka těhotná je, už pro ní mám připravenou novou klec a hned budu oddělovat od Saši, takže ten se bude "rozvalovat" v paneláku ( kámošovo pojmenování jejich velké klece ) a ženský budou v klecích pro činči, které se prodávaj ve zverimexech pro činči..
Nakonec jsme měli v plánu předělat další skřín pro tu samotnou samičku ( to jejich odrostlé,2leté mládě ), ale něco do toho o víkendu vlezlo.. tak to chystáme do 14 dnů spáchat.. proto jí taky hledám bílého samečka.. aby měla také "manžílka"..