Cena,-
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Bratislava
- Kontaktovat uživatele:
No u nas je tazko kupit cincu inde ako vo zveraku, dlho som hladala a nikto sa nezoval tak som kupila vo zverimixe, to ze to zanecha nasledky je badatelne, u nas je velky rozdiel medzi bojazlivou Chicou a ochocenou Jolie. ja osobne by som uz cincu zo zveraku nechcela, je tym poznacena. A davaju ich tam velmi malinke s kadejakymi chrobami a zlou stravou.
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Velké Tresné
Cena,-
My sme si Čika přivezli ze zverimexu z Vaňkovky a vyplázli sme za něho 750,- Ale je to miláček k nezaplacení >:*B
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Severní - Střední Čechy a okolí
catherine napsal:No u nas je tazko kupit cincu inde ako vo zveraku, dlho som hladala a nikto sa nezoval tak som kupila vo zverimixe, to ze to zanecha nasledky je badatelne, u nas je velky rozdiel medzi bojazlivou Chicou a ochocenou Jolie. ja osobne by som uz cincu zo zveraku nechcela, je tym poznacena. A davaju ich tam velmi malinke s kadejakymi chrobami a zlou stravou.
Ja taky mohl cincu koupit v prvnim zverimexu, ale radeji sem si pro ni zajel 180 tam 180 km zpatky ... to to mas z Blavy do Brna mnohem bliz ;)
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Bratislava
- Kontaktovat uživatele:
Lenze moja prva cinca to bola laska na prvy pohlad, ked som isla do zevraku, nemala som v umysle kupovat akekolvek zviera, len sa kuknut a ked som ju tam zbadala, musela som si ju zobrat, bolo mi jej velmi luto. NO a tu druhu mam z Brna 8)
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Liberec
moje první činčilka byla zadarmo-rodiče měli známého velkochovatele, kterému se na kožich nehodila, protože měla vykousanou srst na krku. pan chovatel mel v umyslu ji zabit, ale naštěstí to neudělal a tak jsem ji dostala pod stromecek:) ted uz sice nezije, ale stravila s nami krasna leta..
a mimochodem, pan chovatel zkrachoval.
moje druhá činča fionka je od janči a ačkoli je k nezaplacení, stála mě 500 (white mosaic). v libereckých zverimexech ale najdete standardky za 870, což se mi zdá dosti přehnané..
a mimochodem, pan chovatel zkrachoval.
moje druhá činča fionka je od janči a ačkoli je k nezaplacení, stála mě 500 (white mosaic). v libereckých zverimexech ale najdete standardky za 870, což se mi zdá dosti přehnané..
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Povazska Bystrica
- Kontaktovat uživatele:
ja budem mat black velveta (samica) za 800sk-priblizne 680kč
-
- MODERÁTOR
- Místo/Bydliště: Středočeský kraj
- Kontaktovat uživatele:
Tak to je velice příjemná cena.
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Praha 9
Tak to já sem dostala první činčilku do rukou vlastně náhodou, sestře umřel křeček a tak jsme s rodičema šli hledat náhradního a v jednom zverimexu jsem uviděla činču, tenkrát jsem ani nevěděla co to je ale šíleně se mi zalíbila a tak jsem ukecala rodiče aby mi ji koupili (stala 300)a ktomu všechno co k ni patří knižku aj. ... Prodavač říkal, že jí je tak měsíc a měl ji puštěnou po obchodě a zrovna hledal jejiho brachu... Ale pěkně nam kecal dam nam k ni nějakou směsku, že je prej pro ni nejlepší :evil: , a měsíc ji taky nebyl, byl ji alespoň rok...Pak jsem se v ty knižce dočetla, že směsky jsou nevhodne tak jsem ji vyhodila a začala ji krmit granulema, nicméně mi ve třech letech umřela :( ,ale snad se ji u nas liblo vic než ve zverimexu :(
Pak jsem dostala, asi pul roku na to dalši dva činčiláky zadarmo, protože se omylem narodili dvěma chovatelům čirou náhodou z těchto stránek, a dostala jsem je 4 dny po narozeninách :lol: Tak jsem zase šťastná, že mám pár činčilek... mimochodem jsou to standart a beige... :lol:
Pak jsem dostala, asi pul roku na to dalši dva činčiláky zadarmo, protože se omylem narodili dvěma chovatelům čirou náhodou z těchto stránek, a dostala jsem je 4 dny po narozeninách :lol: Tak jsem zase šťastná, že mám pár činčilek... mimochodem jsou to standart a beige... :lol:
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Ostrava
- Kontaktovat uživatele:
To ja jsem Čipa dostala k narozeninam :lol: ale vybirala jsem si ho (ve zveraku) takze vim kolik stal. 600,- No on si ho spis vybral pritel po pravde. :lol: :lol: Byly tam 3 standartky no a Čip jedinej z nich byl aktivni skakal po kleci. To se nam libilo a meli jsme jistotu ze je zdravej. Nebyly tam moc dobry podminky pro cince.
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Nase prvni cincilka byla z farmy, bezova stala 700.Za black ebonku jsme dali 2000, bohuzel uz nezije.No a nase nejmladsi bílá ze zverimexu 1100.byla dost draha ale ja jsem si pro ni zkratka musela vratit :)
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem jednu činču jakoby zdědila :oops: a tu druhou sem dostala už jako dospělou k narozeninám. Stála 800kč , je to samička standart a je od bývalého chovatele z Blučiny u Brna. Jinak Pískulák (sameček) je ze zverimexu ze Zvěrokruhu a stál cca 1500kč . Ale už je to dávno, co sem ho ,, dědila" :D
Jak to bylo se můžete kouknout na jeden můj příspěvěk, kde je popsáno, jak se ke mně Pískulák vlastně dostal : http://diskuze.cincila.com/viewtopic.php?t=4150
Jak to bylo se můžete kouknout na jeden můj příspěvěk, kde je popsáno, jak se ke mně Pískulák vlastně dostal : http://diskuze.cincila.com/viewtopic.php?t=4150
Naposledy upravil(a) Terciolka dne Ne Črc 01, 2007 9:38, celkem upraveno 1 x.
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Krnov
- Kontaktovat uživatele:
:wink: Tak já mám Čiki-standard za 200Kč od chovatele z Přerova........Syndi-beige za 800Kč od chovatelky z Havířova-(Shamie-ted tady má inzeráty na další činčilky)a Max je Bílej a stál 900Kčten je z Německa-dovezla mi ho Silva-ještě jednou Děkuji:)
A to je vše:)))
A to je vše:)))
-
- Bronzový uživatel
Budu mít činčiláka standart od chovatelky za 300. Symbolická cena. Jinak jsem viděla standart ve zverimexi v Plzni za 890Kč.
-
- Vážený uživatel
- Místo/Bydliště: Liberecký kraj
- Kontaktovat uživatele:
De o to taky jaké je ten standarD kvality. Například ja a Ynka jsme dali za tmavého standarka 600 korun. Jinak myslim, že 300 korun není symbolická cena, ale naprosto normální ;-) Zverimexy je maj předražený
-
- Bronzový uživatel
Aha, tak neni symbolicka, ale velmi prizniva;-) Taky jsem videla jednu cincilku ve zverimexz v Praze a chteli za ni 1200...radsi od chovatele, to je levnejsi a jistejsi, poradi mi, co ji atd. jako kdyz si clovek kupuje pejska, taky nebere toho ze zverimexu.
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Lovosice
- Kontaktovat uživatele:
:shock: pejsek ze zverimexu :lol: :lol:
-
- Bronzový uživatel
Chtela jsem prirovnat koupi psa a cincily. Ze se pes nekupuje v krame je kazdymu jasny, ale u cincily to zas tak jasny neni...Ale je mi tech cincilek lito. Ted jsem videla dve v terariu ve zverimexu, chuderky maly nemely ani kde skakat.
-
- MODERÁTOR
- Místo/Bydliště: Středočeský kraj
- Kontaktovat uživatele:
Pes se neukupuje v českých zverimexech. Ve francozských už je to něco jiného. Tam mají štěňata klidně za výlohou.
Naposledy upravil(a) Terezka dne Po Črc 02, 2007 15:14, celkem upraveno 1 x.
-
- Bronzový uživatel
A mají tamza výlohou i činčily? V něčem jiném, než je akvárko? To je právě to, že se třeba ve francouzských zverimexech starjí o ta zvířátka víc. Nekdy je mi docela úzko z toh, že v krámě prodávají knížky s radami jak chovat zvířátka a sami prodvači si ji ani nepřečetli. Navíc sousta zvířátek má kožní parazity(morčata), křečči jsou také nějací nemocní(mají"velké prdelky"-nevím, co to přesně je)...
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Brno / Bratislava
:)
Tak náš první kousek - Wilson White - jsme koupili ve zverimexu v Brně v Olympii (chválím čistotu a starost o zvířata!!!! ), cena na kleci byla 1100Kč a 600Kč a paní se překlepla a dala nám ji za těch 600 Kč za co měly být standardtky :lol: Tak jsme dělali jakoby nic :oops:
Druhej kousek - klučina standard - byl za 300Kč od chovatelky z Blanska :)
A třetí kousek jsme už nechtěli, ale byli jsme zrovna zase v Olympii, tak že se skočíme podívat co mají ve zverimexu novýho a byla tam... slečna White silver :oops: a tak strašně krásné se dívala, no kdo by odolal :P
Ale ta už byla za téch 1100 :)
Druhej kousek - klučina standard - byl za 300Kč od chovatelky z Blanska :)
A třetí kousek jsme už nechtěli, ale byli jsme zrovna zase v Olympii, tak že se skočíme podívat co mají ve zverimexu novýho a byla tam... slečna White silver :oops: a tak strašně krásné se dívala, no kdo by odolal :P
Ale ta už byla za téch 1100 :)
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Praha 13
- Kontaktovat uživatele:
Pes se nekupuje v českých zverimexech
Když fungoval velký zverimex u stanice metra Luka, tak tam jeden čas měli psy naháčky, klokany, mývala, nějaké opičky, koťata,atd. No a teď ho nedávno zrušili a místo něj je tam nějaká herna :roll: :roll:
-
- Nový uživatel
- Místo/Bydliště: Praha 17
Ten zverimex na Luka už nefunguje?? :shock: Tak to je fakt škoda, tam se mi líbilo...je fakt, že tam měli všechny možný i nemožný zvířata, ale zase sem měla aspoň ten pocit, že tam vážně uměli poradit...
Jinak já mám samečka beige od slečny kousek od Berouna a stál mě 700 kč. :D
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Praha 13
- Kontaktovat uživatele:
sararela napsal:Ten zverimex na Luka už nefunguje?? :shock: Tak to je fakt škoda, tam se mi líbilo...je fakt, že tam měli všechny možný i nemožný zvířata, ale zase sem měla aspoň ten pocit, že tam vážně uměli poradit...
bohužel ne, byl to dobrý zverimex, ale pak se začal zmenšovat a tím se zhoršila i kvalita.
Jinak Matese mám také od slečny kousek od Berouna :wink: třeba jsme příbuzní :lol:
-
- Stříbrný uživatel
my jsme nasi prvni cincilku koupili ve zverimexu black velvet za 600,dalsi jsem koupila wilson white za 850 a s cestou za 1050kc a posledni wilson white mosaic za 600 :wink:
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Převážně Kolín
koukám že ty standarty mate nejaké levné, mě moji kluci vyšli 1100 za jednoho ze zverimexu, akorat samičku mám od chovatele za 500.