Stravovací odpočinek
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Stravovací odpočinek
Ani nevím jak ale vkradla se mi do hlavy taková otazka, docela by mě zajímal vás názor. Co takhle nejáka stravovací pauza, snizená davka granulí uplná absence pochoutek pochoutek. podle mě činčily vpřírode nemají všeho pořad dostatek, tím že mi jim to doma vše dopřaváme jim možná i škodíme, je třeba známo že v zajetí je rozhozen říjový ciklus......
-
- Vážený uživatel
- Místo/Bydliště: Liberecký kraj
- Kontaktovat uživatele:
vždycky mají co najidlo. je faktem, že pamlsky nemají každý den, ale i doma granule, seno a vodu potřebujou mít. Mají moc rychly metabolismus a to, že jim vezmeš žrádlo třeba i na den, tak může víst k jejich umrtí.
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
¨neveřím že jedna absence granulí povede ke smrti a nemluvím o cele absenci ale o nejákem měsíci v roce kdy bude činčila jíst skromeji a bude částecne žít ze svých zásob
-
- Vážený uživatel
- Místo/Bydliště: Liberecký kraj
- Kontaktovat uživatele:
nevim, myslim, že je to zbytečny...vim co dokáže, když činčila tyden nežere, nebo když nežere seno. Ja bych spíš udělala to, že bych davala jen granule, seno a vodu a nedavala pamlsky.
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Hodonín
- Kontaktovat uživatele:
no nevim.. ale absenci pochoutek, maji ti darebacci, kdyz sme mimo domov a krmi babiccka.ale seno a granule, bych rozhodne nebrala
-
- Nový uživatel
- Místo/Bydliště: Brno
Martej napsal:nevim, myslim, že je to zbytečny...vim co dokáže, když činčila tyden nežere, nebo když nežere seno. Ja bych spíš udělala to, že bych davala jen granule, seno a vodu a nedavala pamlsky.
Ahoj, co se stane, když nemá dostatek sena? Nějakej vážnej nedostatek vitamínů nebo jen zácpa? A co když mám už seno žlutý, mám koupit nové?
-
- MODERÁTOR
- Místo/Bydliště: Středočeský kraj
- Kontaktovat uživatele:
Seno je důležité pro správné obrušování stoliček.
Nepodáváním sena může dojít k tomu, že stoličky přerostou a zvířátko se dostane do ohrožení života. Stoličky jsou podle doktorky schopné přerůst už za týden.
Nepodáváním sena může dojít k tomu, že stoličky přerostou a zvířátko se dostane do ohrožení života. Stoličky jsou podle doktorky schopné přerůst už za týden.