gábina napsal:já mám desetiměsíční činčilku, dávám jí krmivo prestige ,to jí chutnáa teď jsem koupila darving,nejsou tm skoro žádný granule,tak jí to dávám málo.
A to jí krmíš směskou?
gábina napsal:já mám desetiměsíční činčilku, dávám jí krmivo prestige ,to jí chutnáa teď jsem koupila darving,nejsou tm skoro žádný granule,tak jí to dávám málo.
Equiska napsal:Tak letěly do popelnice... V obchodě jsem si nevzala lístek a jet to vracet by mě vyšlo dráž než nové.. Ale už mě to nebaví.. lítám jako blázen po okrese a sháním granule.. výběr nulový a když už něco mají, tak to dopadne takto.. takže chci objednávat (nejlépe od výrobce, snad si tím zajistím tu čerstvost), i s tím poštovným se mi to snad i vyplatí než pořád objíždět zveráky a ztrácet nervy a čas.. Objednáváte někdo granulky, od jakého výrobce? z jakých stránek? díky za pomoc :wink:
Janča napsal:Někdo tu myslím nabízel rozvažovan Witte Moleny za 35, doporučuju.... daj se objednat přímo od dodavatele (AKVATERAEXO Chrudim, majitel je moc milý, a když jede kolem, tak přiveze až k baráku zadarmo), ale ten prodává jen velké balení po 25 kg,proto to někteří chovatelé přeprodávají dál... Já je beru taky, spolu se Sharonou... Vydrží dlouho, nekazí se, jsou zdravé a činčilky je obvykle papaj moc spokojeně...