Bannery
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Ostrava!!!
Bannery
Ahoj
chtěla jsem se zeptat v jakém programu děláte své bannery, záhlaví. protože si chci udělat nový vzhled webu a tak bych chtěla nějaké rady, tipy:-) do teďka mi design dělala Jájinka. Ale teď musím si udělat sama.
Jo a ještě by mě zajímalo jak má třeba Minlub svůj banner jak ho udělala že se jí tam mění z CHS činčilky z větrní na to www.cincilkyzvetrni.eu, hodně se mi líbí banner od Marťi:-)
Děkuji za odpovědi :D
chtěla jsem se zeptat v jakém programu děláte své bannery, záhlaví. protože si chci udělat nový vzhled webu a tak bych chtěla nějaké rady, tipy:-) do teďka mi design dělala Jájinka. Ale teď musím si udělat sama.
Jo a ještě by mě zajímalo jak má třeba Minlub svůj banner jak ho udělala že se jí tam mění z CHS činčilky z větrní na to www.cincilkyzvetrni.eu, hodně se mi líbí banner od Marťi:-)
Děkuji za odpovědi :D
-
- Vážený uživatel
- Místo/Bydliště: Liberecký kraj
- Kontaktovat uživatele:
Stáhni si photo philtr....je to jednoduchý graficky program, ale musiš si snim hrat :-) pokud chceš, tak mi pošli fotky a ja ti banner a logo udělam :-)
-
- Zlatý uživatel
Martej napsal:Stáhni si photo philtr....je to jednoduchý graficky program, ale musiš si snim hrat :-) pokud chceš, tak mi pošli fotky a ja ti banner a logo udělam :-)
jj photo filtr mam, Jajinka se snažila mě to naučit ale já jsem totalně mimo, pokud se ti bude chtit klidně mi můžeš něco udělat:-) když tak mi dej mail nebo ti mam dat odkaz na nějaké fotky třeba na rajčeti.net? jaké fota by to tak měli být?
-
- MODERÁTOR
- Místo/Bydliště: okr. Český Krumlov
- Kontaktovat uživatele:
Já to dělám v Gimpu,umí i animace.Je složitější,ale šel mi líp než Zoner.Tam dělám dodělávky.Ale je fakt dost složítý,hrála jsem si s ním několik týdnů než jsem pochopila co a jak.
Můžu taky něco zkusit když budeš chtít :wink: Ale podle mě dělá Marťa hezčí,já pořád předělávám protože se mi něco nezdá. :lol:
Můžu taky něco zkusit když budeš chtít :wink: Ale podle mě dělá Marťa hezčí,já pořád předělávám protože se mi něco nezdá. :lol:
-
- Zlatý uživatel
No nějakou tu animaci zkusit můžeš, mě se strašně líbí takový banner:-) Marti ted jsem zkoušela něco vyčarovat v tom photo filtru ale nic moc...tak když tak hodím link na vybrané foto:-)
-
- Zlatý uživatel
Jo jinak to co jsem "vytvořila", zkoušela jsem to poprvé tak že je to o ničem ale zkusila jsem to :)
Tak že se nesmějte :lol: :lol:
Tak že se nesmějte :lol: :lol:
-
- MODERÁTOR
- Kontaktovat uživatele:
Na první pokus super :D
-
- Zlatý uživatel
No já to chviličku dělala, musím teprve přijít na to co ty všechny ty funkce v photo filtru znamenají atd, navíc nemám pravý ten program mám tam licenci jen na 30 dní:D
Jak se jmenujou ty programy s kterýma pracuješ ty Mončo? :)
Bylo by super kdyby k těm programům byla nějáká příručka jak na ně :lol:
Jak se jmenujou ty programy s kterýma pracuješ ty Mončo? :)
Bylo by super kdyby k těm programům byla nějáká příručka jak na ně :lol:
-
- Zlatý uživatel
Tak kdyby se vám chtělo něco vymyslet tak tady je link http://rennnna.rajce.idnes.cz/Na_web/
mam hodně fotek tak jsem vybrala ty nejlepší, mám jenom 2standartky, jestli se vám bude něco chtít vykukutit tak je to jedno v jakem vzhledu budu dělat totiž úplně nový web tak že se podle toho přizpůsobím
Děkuji.
mam hodně fotek tak jsem vybrala ty nejlepší, mám jenom 2standartky, jestli se vám bude něco chtít vykukutit tak je to jedno v jakem vzhledu budu dělat totiž úplně nový web tak že se podle toho přizpůsobím
Děkuji.
-
- MODERÁTOR
- Kontaktovat uživatele:
Dělám v Gympu a doupravuju v Zoneru a Microsoft Office Picture Manager.
Gymp jde normálně stáhnout na netu,pak bych ti dala odkaz na nějaké stránky s návody.Ale varuju,je těžší ale jde v něm plno věcí.
A nechceš nejdřív udělat web a pak banner?Aby se ti to barevně hodilo.
Gymp jde normálně stáhnout na netu,pak bych ti dala odkaz na nějaké stránky s návody.Ale varuju,je těžší ale jde v něm plno věcí.
A nechceš nejdřív udělat web a pak banner?Aby se ti to barevně hodilo.
-
- Zlatý uživatel
No :D
Já jsem na toto ANTItalent :D web budu asi dělat zase přes WEBNODE.cz no já právě nevím jak ten nový web bude vypadat, vůbec nemám fantazii na takové věci.
Já jsem na toto ANTItalent :D web budu asi dělat zase přes WEBNODE.cz no já právě nevím jak ten nový web bude vypadat, vůbec nemám fantazii na takové věci.
-
- MODERÁTOR
- Kontaktovat uživatele:
Právě že když to děláš přes takovéhle stránky jako je webnode,je potřeba si vybrat šablonu a podle ní pak přibližně barevně udělat banner aby se to netřískalo a barevně hodilo.Nemají zas tolik toho na výběr :-)
-
- Zlatý uživatel
hm...aha, tak já nevím no :D
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
To máte dobré já jsem se pokoušel vytvořit také svojí stránku a vůbec mi to nejde:-( nevím jak na to všechno se mi to zdá moc složité jsem v těchto věcech nadáním nepolíben. Jen všem závidím jaké mají hezké stránky, a že si tu vymýšlí jestli budou mít "barvu" banneru.
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
To máte dobré já jsem se pokoušel vytvořit také svojí stránku a vůbec mi to nejde:-( nevím jak na to všechno se mi to zdá moc složité jsem v těchto věcech nadáním nepolíben. Jen všem závidím jaké mají hezké stránky, a že si tu vymýšlí jestli budou mít "barvu" banneru.
-
- Zlatý uživatel
Ondroj já jsem na tom stejně :D Můj web po designové stránce dělal někdo jiný:D já se ted začíná teprv učit :lol:
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Reňaaa napsal:Ondroj já jsem na tom stejně :D Můj web po designové stránce dělal někdo jiný:D já se ted začíná teprv učit :lol:
No jo no kždej nemůže bejt na všechno
-
- MODERÁTOR
- Kontaktovat uživatele:
Na webnode je to lehký,to se vám jen zdá.Stačí si to párkrát projet a už víte co a jak.
Réňo a ty chceš jiný než máš teď?
Réňo a ty chceš jiný než máš teď?
-
- Zlatý uživatel
Jako jak jiný? no web bych možná i nechala al e chtěla jsem jiný design :-) a nový baneer
-
- MODERÁTOR
- Kontaktovat uživatele:
Ten desing jsem myslela-jestli chceš změnu.
Tak si najdi na webnode co by ti barevně vyhovovalo-podle toho se pak udělá banner a logo.
Tak si najdi na webnode co by ti barevně vyhovovalo-podle toho se pak udělá banner a logo.
-
- Zlatý uživatel
tak ja bych nechala to co mam :) mě se ta tava libi:)
-
- Zlatý uživatel
*Tmava :oops: :oops:
-
- Vážený uživatel
- Místo/Bydliště: Liberecký kraj
- Kontaktovat uživatele:
zítra něco zkusím a pošlu :)
-
- Zlatý uživatel
Martej napsal:zítra něco zkusím a pošlu :)
jjj
-
- MODERÁTOR
- Kontaktovat uživatele:
Mě se taky tenhle vzhled líbí,chtěla jsem ten modrej,ale už se mi to nechtělo všechno předělávat. :lol:
Tak když budeš chtít s něčím pomoct,klidně písni :wink:
Tak když budeš chtít s něčím pomoct,klidně písni :wink: