Roury
-
- Bronzový uživatel
Roury
Někde jsem zahlídl že někdo na prolízačky používá vodařský trubky na odpad méte nějaky zkušenosti? Koušou to moc? Jak moc jim to může škodit?Jako prolízačka mě to přijde celkem dobrý za pár peněz a moc možností kolínka, odbočky, T-kusy a tak jim může člověk udělat celkem slušněj labirint, kterej by se naším určitě líbil.
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Jablonec nad Jizerou- okres Semily
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, my je máme téměř v každé kleci. Naše myšky nespí v domečkách ale pouze v trubkách. Jinak jsou myšky, které koušou kolénka, ty do L jak jsou hodně zahlé tak tam vždy dáme ty méně a ty nekoušou. Jinak asi každá naše myška to vyzkoušela jak to chutná ale nikdy jim nic nebylo a asi jim to nechutnalo :wink: . Tady jsou fotečky jak je tam máme http://fotogalerie.cincila.com/thumbnai ... album=1294
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Nový Ples
- Kontaktovat uživatele:
jj taky jsem o tom slyšela auž i snad někde zahlídla, plánujme to do nové klece, v průběhu zimy snad vybudujem, tak bych jim to tam taky dala :-) teď stavíme, tak víme jak se ceny pohybují a určitě nám pár kousků zbyde :-)
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: HK
To u nás je mají pouze při běhání, protože když jsem jim je nechal v kleci, tak si kluci hezky sedli ke krajům a začali okousávat. Teď i při běhání, když se člověk chvilku nedívá, tak je časem jen slyšet hryzání, kraje jsou už k nepoznání. Hold někomu chutná někomu ne. V současné době ale vyhrává topení na kousání. Jen co je vždy vyženu, tak udělají kolečko v místnosti a jsou opět u topení. Hrůza!
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Trnava, SR
Stejné jako u nás. Dávám jim písek v umělohmotné míse, okamžitě po vyválení ji začnou kousat :evil: . A při výběhu když jim je horko, tak se chladí rozpláclí na dlažbě, ale aby to nebyl promrhanej čas, tak se rozplácnou pod topením, zvednou hlavu a okusují ho zespodu :twisted: .
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Prostějov
Taky mám v plánu do nové klece přidat i tyto trubky.
Jinak já mám taky na koupání plastovou misku, ale Oskarovi vůbec nechutná :), možná tak lopatka na uklízení, plastová, modrá :lol: :lol:
Jinak já mám taky na koupání plastovou misku, ale Oskarovi vůbec nechutná :), možná tak lopatka na uklízení, plastová, modrá :lol: :lol:
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
STYRO napsal:Stejné jako u nás. Dávám jim písek v umělohmotné míse, okamžitě po vyválení ji začnou kousat :evil: . A při výběhu když jim je horko, tak se chladí rozpláclí na dlažbě, ale aby to nebyl promrhanej čas, tak se rozplácnou pod topením, zvednou hlavu a okusují ho zespodu :twisted: .
přeci nebudou mrhat časem, že, čas jsou peníze :D
u nás ťukám, ale topení teda nekoušou, že se za něj rádi schovají to jo, ale nekoušou, asi vědí, že se to nedělá :D
-
- Nový uživatel
moji mazlíci se s podobnýma hračkama nemažou. Prolézačky a žebříčky (provaz dřevo) mají životnost maximálně pár nocí. Jako levné a pro myšáky zajímavé řešení se mi zdají lepenkové roury. v práci jich máme fůru, vozí nám na nich navinuté laminovací folie, kterýma potahujeme krabičky. Má to i atesty na potraviny, takže pohoda. Stěna roury je asi centimetr silná a rozměry jsou asi 10cm průměr x 50 cm délka. V klidu ji lde řezat ostrým nožem nebo pilkou. Až ji rozcupují prostě donesu jinou.
Navíc to má výhodu, že je to zadarmo.
Navíc to má výhodu, že je to zadarmo.
-
- Nový uživatel
čau já jsem dneska koupil v baumaxu za pár korun takové "žluté" :roll: roury a rozestavěl sem jí to po kleci a můžu říct , že chvíli to žrala a už sem jí to chtěl vyndat ale pak do toho začala lést a pohoda takže můžu jen doporučit . :wink:
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
chvilku to trvá, než přijdou na to, k čemu je to dobré :)
činčilky vždycyky nejdřív ochutnávají, co kdyby náhodou to bylo jedlé :D:D:D
činčilky vždycyky nejdřív ochutnávají, co kdyby náhodou to bylo jedlé :D:D:D
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Pardubice
- Kontaktovat uživatele:
je to moc dobrý nápad,asi se inspiruji a řeknu činčám ať si o roury napíší ježííškovi :D
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Pardubice
- Kontaktovat uživatele:
verýk napsal:Ahoj, my je máme téměř v každé kleci. Naše myšky nespí v domečkách ale pouze v trubkách. Jinak jsou myšky, které koušou kolénka, ty do L jak jsou hodně zahlé tak tam vždy dáme ty méně a ty nekoušou. Jinak asi každá naše myška to vyzkoušela jak to chutná ale nikdy jim nic nebylo a asi jim to nechutnalo :wink: . Tady jsou fotečky jak je tam máme http://fotogalerie.cincila.com/thumbnai ... album=1294
Prosím tě, jak máte ty trubky přidělané? A jaký rozměr je ideální?
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Staré Město pod Landštejnem
dají se přidělat šroubky a nebo vázacím drátem záleží na tom k čemu to chceš přidělat my je taky máme a jsou super . :D :D :D
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Jablonec nad Jizerou
- Kontaktovat uživatele:
Čau ja buduju novou klec a chtělbych tam dát ty roury a chtěl bych se zeptat jáký používáte průměr.
-
- Stříbrný uživatel
Jan Konnyu napsal:Čau ja buduju novou klec a chtělbych tam dát ty roury a chtěl bych se zeptat jáký používáte průměr.
Mylím,že průměr 20 cm...Nejlepší jsou roury z vodovodu nebo tak nějak,ty jsou veliký...
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Jablonec nad Jizerou- okres Semily
- Kontaktovat uživatele:
Naše roury mají průměr 11 cm a jsou přidělány jak kde. Buď jsou provlíknuty drátkem a zadělány na očka, nebo jsou do nich navrtány díry a přidělány drátem do oček. Špatně se to popisuje.
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Staré Město pod Landštejnem
dá se použít jakýkoliv pruměr mi máme od 80 do 120 mm myslím si že 20cm v pruměru je dost ale záleží na každém . :D :D :D